reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

D III 88

Další název:
D III 88: The New German Air Force Attacks
Žánr:
Rok:
1939

Celkové hodnocení filmu D III 88

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 35.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.1.2010
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.10.2007
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.10.2007
kata18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.11.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.10.2007
Pefto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44131minih44131Ahoj v Americe (1996) [TV film] 
Und tschüss! In Amerika n
minih3566minih3566Banky, bonzové a banditi (1957) 
n
minih26041minih26041Falešná kočička (1926) 
n
minih39898minih39898Korsický případ (2004) 
L’Enquete corse n
minih39517minih39517Pan Batignole (2002) 
Monsieur Batignole n
minih3585minih3585Barbarosa (1982) 
Barbarosa n
minih42457minih42457A máte nás, holky, v hrsti (1980) [TV hra] 
A máte nás, holky, v hrsti n
minih3460minih3460Bahno (1970) 
n
minih2486minih2486A zavolá sokol (1971) 
Uomo avvisato mezzo ammazzato... Parola di Spirito Santo n
minih46301minih46301Tunel smrti (2005/1) [TV film] 
Der Todestunnel - Nur die Wahrheit zählt n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

35.7 %
4   - Agostino
4   - pet007
4   - opl
4   - kata18
3   - Collie
2   - Status
4   - Pefto
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141595
Osobností: 606532
Fotografií: 526566
Plakátů: 253981
Obsahů a biografií: 130306

Poslední komentáře

Fantastická zvířata a kde je naj...

Fantastická zvířata a kde je najít
Trochu jsem se bál, že po   velkolepé sérii o Harrym   Potterovi to bude prudký pád   dolů. Ale naopak i tenhle   film se skvěle drží na   více >

Autor: bud.spencer1 | Hodnocení: 10 / 10

Spalovač mrtvol (1968)

Spalovač mrtvol
Film je tak na jedno   shlédnutí a už se k němu   nevracet. Ani Chramostová ani   Hrušínský nejsou mojím   šálkem kávy. Chramostová,   do doby, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Srdečné pozdravy z Ruska (1963)

Srdečné pozdravy z Ruska
Jako dobrodružná komedie to   bylo dobrý. Agenti z   Bulharska, Ruska, Turecka,   Anglie, nechyběl ani velký   cikánský gang a do toho J.   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Prověrka osudem (1971)

Prověrka osudem
Sovětský ´trezorový´   snímek z období 2. světové   války ukazuje nelichotivý   osud vojáka, který se vzdal   Němcům a začal s nimi   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Tohle je náš svět (2016)

Příroda vers. kapitalismus...

Tohle je náš svět
Po úvodních minutách filmu   jsem si zalebedil, pohodička   – užiju si krásnou   pohádku o tom, jak je   skvělý alternativní život   mimo více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.491/0.471