reklama
 
ohodnotit

D III 88

Další název:
D III 88: The New German Air Force Attacks
Žánr:
Rok:
1939

Celkové hodnocení filmu D III 88

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 35.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.1.2010
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.10.2007
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.10.2007
kata18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.11.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.10.2007
Pefto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5822minih5822Další dobrodružství rodiny (1979) 
n
minih23001minih23001Vůně cibule (1975) 
Cipolla Colt n
minih9106minih9106Indiana Jones a Království křišťálové lebky (2008) 
Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull n
minih50063minih50063Banální situace (1976) [TV inscenace] 
Banální situace n
minih34280minih34280Palermo nebo Wolfsburg (1980) 
Palermo oder Wolfsburg n
minih16338minih16338Poltergeist (1982) 
Poltergeist n
minih4951minih4951Cartouche (1934) 
Cartouche n
minih36822minih36822Amen (2002) 
Amen n
minih20415minih20415Tajemná záře nad Pacifikem (1980) 
The Final Countdown n
minih56208minih56208Armstrong a Miller (2007) [TV seriál] 
The Armstrong and Miller Show n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

35.7 %
4   - Agostino
4   - pet007
4   - opl
4   - kata18
3   - Collie
2   - Status
4   - Pefto

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

18 minut již uběhlo
72 minut zbývá do konce

ČT2 - Manželské etudy po 35 letech: ...

12:30 - 13:15

18 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

NOVA - Krok za krokem (1991) [TV seri...

12:40 - 13:00

8 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

12:30 - 13:30

18 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147881
Osobností: 626350
Fotografií: 561926
Plakátů: 266500
Obsahů a biografií: 135755

Poslední komentáře

Vzteklina (2/6) (2018) [TV epizo...

Hon na lišku

Vzteklina (2/6)
Po shlédnutí druhého dílu   je evidentní kam celá série   bude směřovat.Kriminální   rovina případu se příliš   neřeší a tak je třeba   vycpat více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 4 / 10

1890 (2017) [TV seriál]

1890
Seriál s nadstardantní   výpravou, pěknými kostýmy   i lokacemi a vcelku   zajímavým, jenže bohužel   až nezáživně pomalým   dějem. Co mi ale více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 6 / 10

Zázrak na ledě (1981)

Zázrak na ledě
Film se mi líbí o chloupek   víc, než novější   Hokejový zázrak, možná   proto, že tady je víc   emocí, zřejmě proto, že to   bylo natočeno více >

Autor: Alix | Hodnocení: 10 / 10

Hokejový zázrak (2004)

Hokejový zázrak
Film je naprosto úžasný,   napínavý a dynamický. I   když vím, jak to dopadne,   nádherné finále mne   vždycky úplně vyvede z   míry.

Autor: Alix | Hodnocení: 9 / 10

Já, kocour (2016)

Já, kocour
Pro mě ideální film,   jelikož miluji kočky. Super   zábava v tom nejlepším. Moc   doručuji nejenom milovníkům   koček.

Autor: 261972 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.102/0.07