reklama
 
ohodnotit

D III 88

Další název:
D III 88: The New German Air Force Attacks
Žánr:
Rok:
1939

Celkové hodnocení filmu D III 88

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 35.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.1.2010
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.10.2007
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.10.2007
kata18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.11.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.10.2007
Pefto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5110minih5110Cikánka (1986) 
La gitane n
minih26012minih26012Dáma z baru (1924) 
n
minih3427minih3427Babiččin vnuk (1981) 
Babushkin vnuk n
minih34779minih34779Bolek a Lolek na Divokém západě (1986) 
Bolek i Lolek na dzikim zachodzie n
minih47751minih47751EGO: Profesionální matka (1999) [TV film] 
n
minih11268minih11268Legenda o vášni (1994) 
Legends of the Fall n
minih48180minih48180Emmanuelle 4 (1984) 
Emmanuelle 4 n
minih3597minih3597Barevné hory (1951) 
n
minih2678minih2678Akce Bororo (1972) 
n
minih40209minih40209Babuški na dvoje skazali (1979) [TV film] 
Babuški na dvoje skazali n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

35.7 %
4   - Agostino
4   - pet007
4   - opl
4   - kata18
3   - Collie
2   - Status
4   - Pefto

TV Program

ČT1 - Z metropole

05:30 - 06:00

12 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Na houby

05:30 - 06:00

12 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

05:00 - 06:00

42 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Prima - Resident Evil: Zánik (2007)

04:00 - 06:35

102 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150166
Osobností: 632919
Fotografií: 573509
Plakátů: 272294
Obsahů a biografií: 138082

Poslední komentáře

Smallfoot (2018)

Smallfoot
Yeti je přesvědčena, že   nepolapitelné bytosti známé   jako "lidé" skutečně   existují.

premiera v kinech srpen /   sept. 2018

Autor: rimeon | Hodnocení: 9 / 10

Akta Golgotha (2010) [TV film]

Akta Golgotha
Německý televizní snímek   natočen na základě knihy   německého spisovatele   historických románů   Philippa Vanderberga. Ten   vystudoval více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Dvojníci (2016)

Co to je? - Životabudič(odborník o Hradnej svieci)

Dvojníci
Bola to taká podarená   česká blbina, ale fakt že v   dobrom slova zmysle. Páčia   sa mi tieto také klasické   komediálne blbiny, pretože   to více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Miláčku, zmenšil jsem děti / Co ...

Miláčku, zmenšil jsem děti / Co je malý, to je hezký....
Rodinná sci-fi komedie,   mající svůj zábavný   potenciál i dnes. Námětově   patří do řady obdobných   snímků, kdy se lidé pomocí   nějakého více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Jurský svět: Zánik říše (2018)

Mentální vyplach

Jurský svět: Zánik říše
Bohužel, je to tak. Co bylo v   Jurskem světě super, je tady   naprosto přihlouple. Šel   jsem z kina otrávený jak už   dlouho ne. A to mám dinouse více >

Autor: jentak | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.106/0.068