reklama
 
ohodnotit

Čtyři z Texasu

4 for Texas

Další název:
Čtyři pro Texas; Four for Texas; Two for Texas
Žánr:
Rok:
1964
Délka:
124 minut

Celkové hodnocení filmu Čtyři z Texasu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.9% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.8.2009
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.2.2014
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.6.2012
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.3.2007
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
5.4.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.6.2011
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.3.2010
FrankieOndatra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.12.2011
Ed
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.4.2007
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.6.2010
Tristan_
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.3.2008
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.11.2009
kapelnik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.7.2016
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.12.2017
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.3.2010
kreator23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.2.2010
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.3.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih62548minih62548Dračí kletba (2006) [TV film] 
Dragon Dynasty n
minih126066minih126066Dobrou, mámo (2014) 
Ich seh, Ich seh n
minih6410minih6410Divoch (1936) 
n
minih80590minih80590Nemají pokoj svévolníci (2011) [DVD kinodistribuce] 
No habrá paz para los malvados n
minih31901minih31901Firecreek (1967) 
Firecreek n
minih8042minih8042Haló, Kozí bradko! (1978) 
Hallo Szpicbródka n
minih135035minih135035An - Zen a lívanečky (2015) 
あん n
minih99077minih99077Ten třetí (2013) 
The Third Person n
minih17455minih17455Případ kapitána Dreyfuse (1937) 
The Life of Emile Zola n
minih29714minih29714Jako kočky a psi (2001) 
Cats and Dogs n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.9 %
8   - curil
8   - Erkul
8   - jarda53
8   - clara.bow
3   - Kuvik
8   - Bara.40
8   - RM
7   - FrankieOnd
7   - Ed
9   - oulisna
6   - Tristan_
8   - Johnny1
8   - kapelnik
6   - wrangler
7   - ceskytulak
7   - kreator23
8   - Tominko

TV Program

ČT1 - (?)

12:00 - 12:20

2 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Den, kdy spadlo Národní muzeum

11:30 - 12:30

32 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:35

2 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Prima - Neobyčejná láska (1996) [TV fi...

10:25 - 12:15

97 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 149152
Osobností: 629922
Fotografií: 568714
Plakátů: 270068
Obsahů a biografií: 137049

Poslední komentáře

Město nemrtvých (2013)

Nic

Město nemrtvých
nového, před   dvaceti-třiceti lety by to   byla pecka, ale pořád je to   dokola buď zombie nebo   upíři, nakažlivá nemoc   atd. Je to jako videohra,   postřílej a jdi do dalšího   levelu.

Autor: lion71 | Hodnocení: 3 / 10

Power Rangers: Strážci vesmíru (...

Power Rangers: Strážci vesmíru
Proč mi to připomíná   čínskou verzi transformers a   gormity. Některé ty scény   tam vypadají přesně jako v   některých těch kreslených   více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 6 / 10

Přemluv bábu (2010) [Video]

Přemluv bábu
On tu snad někdo čekal od   Mádla něco inteligentního?   Vždyť je to odkojenec nové   doby plné povrchnosti,   ubohosti, nevkusu a odpadu,   více >

Autor: Jarda.ftr | Hodnocení: 1 / 10

Loupež ve velkém stylu (2016)

Loupež ve velkém stylu
Na to že to hrají tři   osmdesátníci docela dobře   pobavili,dobře rozdělený   role,Caine jako šéf,Morgan   vtipálek a Arkin na   ženský.Loupež se jim   povedla i obelhání policie   ,dobrá oddechovka.

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Wonder Woman (2017)

Wonder Woman
Je to jako slabý odvar   Captain America v ženským   provedení,herecky mi to moc   nesedlo,akční scény slabý   jako kopie z jiných   komiksů.Z toho výběru   komiksů tenhle patří k těm   slabým.

Autor: PORTER | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.306/0.263