reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Čtvrtá válka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.2% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.8.2009
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.6.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
26.7.2013
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
8.4.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.4.2010
moldovan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.6.2010
FrankieOndatra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.12.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.6.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.9.2009
killy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.12.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.10.2012
Lasy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.10.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.12.2013
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.9.2008
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.8.2011
POČÍTAČ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.2.2013
Jerzi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
20.4.2016
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.12.2017
kejtl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.1.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih26494minih26494Canterburské povídky (1971) 
I racconti di canterbury n
minih42833minih42833Krvavý diamant (2006) 
Blood Diamond n
minih90550minih90550Inheritance (2006) 
Inheritance - My Father was a Nazi Commandant n
minih38021minih38021Blízcí příbuzní (1979) 
The In - Laws n
minih53504minih53504Pokojský (2008) 
Man Maid n
minih19380minih19380Soudní dvůr (1983) 
The Star Chamber n
minih11891minih11891Malone (1987) 
Malone n
minih41705minih41705Čarovná země (2004) 
The Dust Factory n
minih85049minih85049Tělo (2003) 
Cialo n
minih24772minih24772Uloupená hranice (1947) 
Uloupená hranice n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.2 %
7   - cicis
6   - curil
2   - hvezdyn
3   - pataamat
6   - Kuvik
7   - moldovan
8   - FrankieOnd
6   - satyr
5   - R.RICKIE
8   - killy
6   - Kycky
7   - Lasy
8   - oulisna
5   - Rendys
9   - vo.truhlas
10 - POČÍTAČ
3   - Jerzi
5   - wrangler
9   - kejtl
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147863
Osobností: 626282
Fotografií: 561829
Plakátů: 266439
Obsahů a biografií: 135737

Poslední komentáře

Sněhurka a lovec (2012)

Sněhurka a lovec
Srovnání filmu s Johankou z   Arku je   příznačné.Kostýmy,   výpravu a triky hodnotím   pozitivně, ale to je pro moje   divácké ego málo.

Autor: collen | Hodnocení: 6 / 10

1890 (2017) [TV seriál]

Komediant

1890
Seriál jsem již viděl celý   a líbí se mi spojení   češtiny a slovenštiny kde   se nemusí předabovávat.   Dobře vystižená povaha   lidí v té více >

Autor: Akrobat

Vše je ztraceno (2013) [2k digit...

Vše je ztraceno
Zajímavý film, kde se toho   tolik nenamluví, ale o to   víc se koná. Zkušený   jachtař má tolik smůly,   kolik jí leckdo nemá za   celý život. více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 7 / 10

Vetřelec: Covenant (2017)

Velmi dobré

Vetřelec: Covenant
Jo, je to fajn snímek. sice   běží stále na stejné   dějové lince, která se dá   snadno předvídat, ale je to   film na který se dá koukat.   více >

Autor: Ryback | Hodnocení: 7 / 10

Fantom z Jižáku (2014) [TV epizo...

Fantom z Jižáku
Během jednoho týdne je   dopaden násilník, který   přepadal ženy v domech, ve   výtahu nebo na schodišti a   znásilnil jich dokonce 11.   Teď i více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.555/0.518