reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Crusoe

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.6% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
SvoKar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.5.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.7.2015
veverka-zrzka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.4.2016
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.7.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.3.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.8.2007
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.12.2007
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.3.2008
Mr.Kluzo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.1.2008
scajo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.1.2005
korousvaclav
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24535minih24535Vzdušné torpédo 48 (1936) 
n
minih134694minih134694Sladký útěk (2015) 
Comme un avion n
minih45233minih45233Dobrodruh (1967) 
L'avventuriero n
minih111275minih111275Konec semestru (1974) [TV inscenace] 
Konec semestru n
minih75666minih75666Dům na Tara Road (2005) 
Tara Road n
minih141336minih141336Demolice (2015) 
Demolition n
minih125551minih125551Dcera faraona (1980) 
Dcera faraona n
minih25725minih25725Tucet špinavců: Druhá mise (1985) [TV film] 
The Dirty Dozen: The Next Mission n
minih12544minih12544Mise (1987) 
The Mission n
minih54227minih54227Závěť doktora Mabuse (1933) 
Das Testament des Dr. Mabuse n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Robinson Crusoe (2003) [TV film]

 Robinson Crusoe (2003) [TV film]
Robinson Crusoe n
Robinson Crusoë: 'L'île de Robinson'
Žánr: dobrodružný / drama
Země: Francie / Kanada / Velká Británie
Režie: Thierry Chabert

(jiná verze filmu)

Robinson Crusoe (1997)

 Robinson Crusoe (1997)
Robinson Crusoe n
 
Žánr: dobrodružný
Země: Spojené státy americké
Režie: George Miller, Rod Hardy, Daniela Zachariášová

(jiná verze filmu)

Robinson Crusoe (1972)

 Robinson Crusoe (1972)
Robinson Crusoe n
Žizn´ i udivitel´nyje priključenija Robinzona Kruzo
Žánr: dobrodružný
Země: SSSR
Režie: Stanislav Govoruchin

(jiná verze filmu)

Robinson Crusoe (1969)

 Robinson Crusoe (1969)
Robinson Crusoe n
 
Žánr: dobrodružný / rodinný / drama
Země: Mexiko
Režie: René Cardona

(alternativní jazyková verze)

Robinson Crusoe (1954)

 Robinson Crusoe (1954)
Robinson Crusoe n
 
Žánr: dobrodružný / drama
Země: Mexiko
Režie: Luis Buñuel

(alternativní jazyková verze)

Hodnocení filmu

63.6 %
6   - SvoKar
8   - curil
8   - veverka-zr
6   - M.A.G.
6   - Kuvik
5   - Faye
7   - zepo
5   - Area
6   - Mr.Kluzo
8   - scajo
5   - korousvacl
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147965
Osobností: 626696
Fotografií: 562684
Plakátů: 266874
Obsahů a biografií: 135808

Poslední komentáře

7 dní hříchů (2012)

Nemecka propaganda...

7 dní hříchů
Mam Ondreje Vetcheho fakticky   rad, skvele se umi vcitit do   role a v serialu CT 1.   Oddeleni je skvely a nejen   tam. Jenze tohle je skvar, více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 1 / 10

O půlnoci sklapne past (1966)

O půlnoci sklapne past
Agent FBI Jerry Cotton do   třetice a se stejnou   literární grácií jako   předchozí snímky.   Technické postupy 60. let,   jako třeba zadní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Budování mediálního obrazu (2017...

Budování mediálního obrazu
Jo třetí díl a opět   slušnej, řada hlášek je   vynikajících ale jen   proletí a je pořeba je   zachytit, sleduji a myslím,   že "prča" bude i nadále:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Victoria and Abdul (2017)

Victoria and Abdul
Překrásný dojemný snímek   o jedné etapě života   královny Viktorie, který to   bude mít setsakramentsky   těžké. A není divu, neboť   celkově více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Frat Party (2009)

Frat Party
Čekal jsem příběh ve stylu   jednoduchých Porky nebo   Prciček, ale tento film je   slabší. Především chybí   humor, i když v jiných   teenager více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.282/0.248