Crazy gang a Rock´n Roll (2004) [DVD]

Crazy gang a Rock´n Roll (Olsenbanden Junior på rocker'n)
30 %
 
 

Olsenbanden Junior på rocker'n

    Žánr: rodinný / komedie
    Země: Norsko
Při příležitosti zahájení vysílání norské televize v roce 1960 je vyhlášena hudební soutěž talentů, jejíž vítěz získá 50.000 korun a zahraje živě při prvním televizním přenosu. Egon se domluví s kamarády a vytvoří hudební skupinu "Dynamiti".

Po týdnech zkoušení konečně přichází den soutěže. Z celé země se sjely spousty hudebníků, ne všichni však hrají fair. Jedna z konkurenčních skupin se snaží "Dynamitům" překazit jejich vystoupení a tak do jejich nástrojů umístí výbušnou látku. Ta ale exploduje, právě když "Dynamiti" předvádějí svoje umění na pódiu, a tak to vypadá, že vše je součástí programu. Porota je pyrotechnickou show uchvácena a Dynamiti vítězí, získávají vysněných 50.000 korun a začínají se připravovat na televizní show.

Za Olsenovou bandou přijde legendární manažer Pop-Johansen, který dětem nabídne, že z nich v Americe udělá rockové hvězdy. Obrovský sen o americké slávě a penězích je na dosah a tak parta s nadšením souhlasí. Ale Pop-Johansen a jeho společnice Dolly jen chtěli získat peníze, které „Dynamiti“ vyhráli. A tak začíná série dalších patálií a napínavých dobrodružství…..

režie:
Arne Lindtner Næss
 
 
hraje:
Aksel Støren Aschjem (Egon Olsen), Thomas Engeset (Kjell), Lars Berteig Andersen (Benny), Jakob Skøyen Andersen (Dynamitt-Harry), Julia Charlotte Geitvik (Valborg), Karoline Aagaard Gamlund (Ingrid), Thor Michael Aamodt (Syvertsen), Brede Bøe (Portvakt), Halvor Borgen Lindstad (Herman Hermansen), Trond Brænne (Bassefar Jensen), Morten Fagerli (Barnehjemsbestyrer), Jan Grønli (Pop-Johansen), Stein Grønli (Lærer Kvasshaug), Kari Ann Grønsund (Gudrun), Bastian Hafr (Biffen), Kim Arne Hagen (Tommy), Anders Hatlo (policista Hermansen), Raymond Henriksen (Knut), Johannes Joner (policista Holm), Benjamin Lønne Røsler (Jonny), Hilde Lyrån (Dolly), Toralv Maurstad (Kringkastingssjefen), Ivar Nørve (Rektor), Bjørn Alex Olsen (Elev)
 
 
scénář:
Arne Lindtner Næss
 
 
kamera:
Kjell Vassdal
 
 
hudba:
Bent Fabricius-Bjerre
 
 
kostýmy:
Ellen Andreassen Jensen
 
 
střih:
Jan Toreg
 
 
zvuk:
Jaswinder Singh Sidhu
 
 
zvláštní efekty:
Pål Morten Hverven
 
 
výprava:
Martin Gant
 
 
výkonný producent:
Kim Magnusson
 
 
producent:
Rune H. Trondsen
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.