reklama
 
ohodnotit

Corleone

Další název:
Father of the Godfathers
Žánr:
Země:
Rok:
1977
Délka:
108 minut
„Vzestup, sláva i pád muže, který vsadil na mafii.“

Celkové hodnocení filmu Corleone

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.1% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.1.2016
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.4.2008
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.3.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.5.2008
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.1.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.9.2009
ponorka.bary
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.7.2010
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.5.2008
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.3.2011
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.5.2010
jirkadedek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.1.2018
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.5.2008
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.9.2015
yuyka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
12.3.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih7787minih7787Frigo na mašině (1927) 
The General n
minih25784minih25784Americká divočina (1997) 
Wild America n
minih24199minih24199Zvláštní dny (1995) 
Strange Days n
minih3622minih3622Baron Prášil (1940) 
n
minih70538minih70538Vrah, který jde kolem (1980) 
Un assassin qui passe n
minih24620minih24620Otec ma zderie tak či tak (1980) 
n
minih65513minih65513Řekněte mi, kdo to je (2004) [TV pořad] 
Řekněte mi, kdo to je n
minih30729minih30729Taková zvláštní rodinka (2001) 
The Royal Tenenbaums n
minih124993minih124993František Nebojsa (1983) 
František Nebojsa n
minih26537minih26537Kult hákového kříže (1998) 
American history X n

Hodnocení:n12345678910

Tagy

Hodnocení filmu

72.1 % (14)
9   - curil
8   - cicis
7   - Kuvik
8   - Bara.40
7   - Nasudr
7   - R.RICKIE
5   - ponorka.ba
7   - fred.appl
8   - sakro
7   - POMAJZ
7   - jirkadedek
7   - Area
10 - mary.charl
4   - yuyka

TV Program

ČT1 - Záhada na zámku Styles (1990) ...

16:40 - 18:25

76 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: Život na Zem...

17:55 - 18:45

1 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

NOVA - Příšerky, s.r.o. (2001)

17:35 - 19:30

21 minut již uběhlo
94 minut zbývá do konce

Prima - Vrať se mi (2000)

16:20 - 18:55

96 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150715
Osobností: 634138
Fotografií: 574744
Plakátů: 273098
Obsahů a biografií: 138453

Poslední komentáře

Vraždy ve Stratfordu (2018) [TV ...

Vraždy ve Stratfordu
Nenadchne, ale pobaví. Je to   místy komické, někdy trochu   trapné. když už máte   krváků až po krk, tak si   můžete oddáchnout právě u   více >

Autor: Jaruna.cimrman | Hodnocení: 5 / 10

Přízrak (2017)

Přízrak
║Rozpočet $100,000║Tržby   USA $1,596,371║Tržby   Celosvetovo $1,888,000▐   Myšlienka stvoriť takéto   niečo "duchárske" tajomné   nebola zlá více >

Autor: T2 | Hodnocení: 2 / 10

Identita (2003)

Identita
Příběh je to svým   způsobem jednoduchý, ale   scénáristicky rozehraný   velkolepě. Zpočátku to   vypadá zase jako nějaká hra   a motivy k tomu více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Robocop 3 (1992)

Robocop 3
Robocop po třetí a   šlápnutí vedle. Námět by   sice nebyl k zahozaní, ale   tolik děr a patosu pohromadě   v jednom filmu se vskutku jen   tak více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 4 / 10

Pippi v zemi Taka-Tuka (1970)

Pippi v zemi Taka-Tuka
Tak na tohle jsem na tohle   narazil jen čirou náhodou a   zaradoval se. Vzpomínám si   jak jsem na to do kina   nechtěl, protože přece   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.349/0.294