reklama
 
ohodnotit

Corleone

Další název:
Father of the Godfathers
Žánr:
Země:
Rok:
1977
Délka:
108 minut
„Vzestup, sláva i pád muže, který vsadil na mafii.“

Celkové hodnocení filmu Corleone

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.3% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.4.2008
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.1.2016
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.3.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.5.2008
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.1.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.9.2009
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.5.2008
ponorka.bary
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.7.2010
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.3.2011
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.5.2010
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.5.2008
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.9.2015
yuyka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
12.3.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih13018minih13018Mučivá láska (1988) 
Torch Song Trilogy n
minih49876minih49876Muž v pozadí (1995) [TV minisérie] 
Muž v pozadí n
minih65092minih65092Kočičí princezna (2005) [TV inscenace] 
Kočičí princezna n
minih131837minih131837Panenka z pekla (2014) [TV film] 
Finders Keepers n
minih20014minih20014Svět patří nám (1937) 
Svět patří nám n
minih33366minih33366Lída Baarová (2016) 
Lída Baarová n
minih55660minih55660Vše, co jste kdy chtěli vědět o cestování v čase (2009) 
Frequently Asked Questions About Time Travel n
minih9053minih9053I.Q. (1994) 
I.Q. n
minih97111minih97111Svět po zániku (2011) 
The Day n
minih61953minih61953Osm bláznivých večerů (2002) 
Eight Crazy Nights n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.3 %
8   - cicis
9   - curil
7   - Kuvik
8   - Bara.40
7   - Nasudr
7   - R.RICKIE
7   - fred.appl
5   - ponorka.ba
8   - sakro
7   - POMAJZ
7   - Area
10 - mary.charl
4   - yuyka
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146318
Osobností: 621443
Fotografií: 550777
Plakátů: 262411
Obsahů a biografií: 134164

Poslední komentáře

Zvony z rákosu (1950)

Zvony z rákosu
Když se spojí chudý lid,   dokáže vybojovat své   zájmy. A to navzdory   vrchnosti. Ať už je   feudalistická či   kapitalistická. Ve hře jsou více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 8 / 10

Walesa: Člověk naděje (2012) [2k...

Walesa: Člověk naděje
Film těží z neobyčejného   osudu Lecha Walesy a krásně   ho ukazuje jako obyčejného   člověka. Pro našince   zajímavá lekce z historie   souseda.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 8 / 10

Hačikó - příběh psa (2009)

Hačikó - příběh psa
Věrný pes doprovázející   páníčka každý den na   vlak. Tragédie tento   stereotyp přeruší, ale pes   stále čeká. Srdcervoucí   příběh u kterého   nezůstane jedno oko suché.

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 9 / 10

I dva jsou rodina (2016)

I dva jsou rodina
Fajné, ale špica tedy ne-e.   Omar Sy je bezpochyby skvělý   herec, který dokáže svou   energií dokáže zastínit   vše ostatní. Tak tomu bylo i více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 7 / 10

Cesta do Afriky (2013)

Cesta do Afriky
Málokdy se sejde v thrilleru,   který se tváří vážně,   tolik nesmyslů a   nelogičností. Pytláci jsou   zároveň pašeráci zbraní.   Pět mužů více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.62/0.581