ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Cookie

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60.8% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.1.2010
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.8.2011
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.4.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.3.2010
Lynette
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.8.2008
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.9.2009
Out-Of-Way
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.12.2009
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.8.2015
pauli1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.10.2009
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.4.2009
Darkman7
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.1.2008
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.5.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih48059minih48059Ať žije svoboda! / Bažanti a cizinecká legie (1978) 
Et vive la liberté! n
minih96229minih96229Pomsta hříšnice (2012) [TV film] 
Die Rache der Wanderhure n
minih126444minih126444Jak jsme hráli čáru (2014) [2k digital] 
Rukojemník n
minih6158minih6158Děti zítřků (1980) 
n
minih124727minih124727Štěňata v akci (2013) [Video] 
Super Buddies n
minih82190minih82190Zavolej! Vzestup a pád Heidi Fleissové (2004) [TV film] 
Call Me: The Rise and Fall of Heidi Fleiss n
minih90371minih90371Volte mě! (2012) 
The Campaign n
minih19059minih19059Sluha (1963) 
The Servant n
minih40411minih40411Caveman (1981) 
Caveman n
minih41705minih41705Čarovná země (2004) 
The Dust Factory n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60.8 % (12)
6   - curil
6   - Erkul
5   - pataamat
4   - Kuvik
5   - Lynette
6   - R.RICKIE
7   - Out-Of-Way
10 - Gremmie
6   - pauli1
4   - jambroz58
5   - Darkman7
9   - deatdavid
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 153737
Osobností: 638473
Fotografií: 584796
Plakátů: 277619
Obsahů a biografií: 140824

Poslední komentáře

The Domestics (2018)

The Domestics
Postapokalyptický svět.   Tento subžánr, jak je   vidět, je filmovými tvůrci   stále v centru zájmu a tak   tu máme další filmový   zářez. V více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Žár těla (1981)

Žár těla
Příběh tohoto snímku je v   podstatě stejný, jako u   poněkud staršího z roku   1944 ´Pojistka smrti´, jen   si jde krapet svou cestou.   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Poslední lovec čarodějnic (2015)

Poslední lovec čarodějnic
Myšlenka asi není špatná a   samotný příběh také ne   ALE mělo se to nechat v době   dávné a né to tahat do   přítomnosti. A s podivem pro   mě více >

Autor: wena | Hodnocení: 5 / 10

Sedm dní v Havaně (2012)

Pekny...

Sedm dní v Havaně
Kvalitni snimek z Havany, sedm   reziseru, sedm kratkych   povidek. Vynikajici atmosfera   Havany a kubanske kultury i   zivota. Stret zapadu a více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 8 / 10

Květy na rozloučenou (2017)

Květy na rozloučenou
Dokonalé spojení obrazu a   zvuku. Toto je film, který je   potřeba vidět v kině.   Smutný, ale přirozeně   krásný.

Autor: r4472c | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.267/0.239