reklama
 
ohodnotit

Comandante

Žánr:
Rok:
2002
Délka:
100 minut
Premiéra v ČR:
29.4.2004
„Můžete ho milovat, můžete ho nenávidět, musíte ho vidět.“

Celkové hodnocení filmu Comandante

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.4.2011
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.3.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.9.2009
Zaplman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.12.2016
derryl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.5.2004
thornhill
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.12.2016
menderly
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
13.8.2010
Uchylvkleci
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.4.2011
zd.dvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih12215minih12215Meč cti (1994) [Video] 
Sword of Honor n
minih54727minih54727Saw 6 (2009) 
Saw VI n
minih8808minih8808Hudba z Marsu (1955) 
Hudba z Marsu n
minih32055minih32055Kylie Minogue - Live in Sidney (2000) 
Kylie Minogue - Live in Sidney n
minih39752minih39752Coach Carter (2005) 
Coach Carter n
minih94095minih94095Recept na bohatství (2012) [TV pořad] 
n
minih5073minih5073Cesta spásy (1965) 
The Hallelujah Trail n
minih4780minih4780Buldoci a třešně (1981) 
Buldoci a třešně n
minih45252minih45252Dobrá rada nad zlato (1972) 
Dobrá rada nad zlato n
minih16733minih16733Pouta (1995) 
The Tie That Binds n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
6   - pataamat
7   - Kuvik
5   - R.RICKIE
6   - Zaplman
8   - derryl
6   - thornhill
3   - menderly
7   - Uchylvklec
6   - zd.dvo
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144334
Osobností: 615130
Fotografií: 539253
Plakátů: 258067
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Rivalky na hrazdě (2016)

Rivalky na hrazdě
Sportovní film z prostředí   gymnastiky, kde rivalita   patnáctiletých,   šestnáctiletých holek je   neskutečná, což film docela   dobře více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Létající Kiwi (2012)

Létající Kiwi
Závody na kárách je pro   děti dobrý "sport". Pokud si   vše vyrábí samy, naučí se   základy manuální práce. I   když je Austrálie daleko,   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Operace: Koukej kolem sebe! (201...

Operace: Koukej kolem sebe!
Méně než průměrný   dětský film, jako rodinný   těžko, pro dospělé jedince   je to vyloženě nudná   záležitost. Opět parta   dětí různých ras, více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Čarodějův učeň (2010)

Čarodějův učeň
Cage se nikdy hrát nenaučí,   takže předvádí svojí   obvyklou, stereotypní postavu   se dvěma typy obličejů. O   kvalitách filmu: stačí   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 2 / 10

Doba ledová: Mamutí drcnutí (201...

Doba ledová: Mamutí drcnutí
Moc se mi to nelíbilo, nedá   se to porovnat s předchozími   díly a stejně, jak se píše   v předchozích   komentářích, "nevěřila   jsem" tomu. Je to škoda.

Autor: Alix | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.298/0.263