reklama
 
ohodnotit

Comandante

Žánr:
Rok:
2002
Délka:
100 minut
Premiéra v ČR:
29.4.2004
„Můžete ho milovat, můžete ho nenávidět, musíte ho vidět.“

Celkové hodnocení filmu Comandante

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.4.2011
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.3.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.9.2009
Zaplman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.12.2016
thornhill
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.12.2016
derryl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.5.2004
menderly
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
13.8.2010
Uchylvkleci
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.4.2011
zd.dvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih32652minih32652Collateral (2004) 
Collateral n
minih39761minih39761Božská Julie (2004) 
Being Julia n
minih40078minih40078Spadl z oblaků (2003) 
Danny Deckchair n
minih49823minih49823Černá hodinka s Františkem Černým (1993) 
n
minih51568minih51568Bowery at Midnight (1942) 
Bowery at Midnight n
minih42949minih42949Berlínské spiknutí (2006) 
The Good German n
minih9808minih9808Junior (1994) 
Junior n
minih29508minih29508Pravá blondýnka (2001) 
Legally Blonde n
minih31803minih31803Šílená / Krásný (2001) 
Crazy / Beautiful n
minih19118minih19118Smrt černého krále (1971) 
Smrt černého krále n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
6   - pataamat
7   - Kuvik
5   - R.RICKIE
6   - Zaplman
6   - thornhill
8   - derryl
3   - menderly
7   - Uchylvklec
6   - zd.dvo

TV Program

ČT1 - Vražda na předpis (1968) [TV f...

22:15 - 23:30

27 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

ČT2 - Souvislosti Jana Pokorného

22:40 - 23:40

2 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

NOVA - Okresní přebor (2010) [TV seri...

22:10 - 22:45

32 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - Show Jana Krause (2010) [TV po...

21:35 - 22:45

67 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146712
Osobností: 622332
Fotografií: 554725
Plakátů: 263342
Obsahů a biografií: 134564

Poslední komentáře

Okresní přebor (2010) [TV seriál...

Okresní přebor
pro mě je okresní přebor   jeden z nejlepších českých   seriálů. vlastně   nejlepší. jsem ženská,z   města,fotbal nehraju a   nezajímá mě. více >

Autor: zeus12xy | Hodnocení: 10 / 10

Kamarád v nouzi (2015) [TV epizo...

Kamarád v nouzi
Vcelku dobře udělaný   seriál, který se dá   zkouknout, ne každý   člověk, který je oslavován   je hrdina. Hrdinou není ani   disident Ryba, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 6 / 10

Temná legenda 2 (2000)

Temná legenda 2
Další trapná slasher   pí*ovina. Tímto dílem to   mělo skončit, aby nedošlo   k natočení třetího dílu.   Naprostá ztráta času.   Temná legenda více >

Autor: 261972 | Hodnocení: 3 / 10

Temná legenda 3 (2005) [Video]

Temná legenda 3
I když jsem to nečekala,   tak Temná legenda 3 je   lepší, než její starší   "sourozenec". Legenda o   Krvavé Mary není sice nic   více >

Autor: 261972 | Hodnocení: 4 / 10

Válka světů 2:Další vlna (2008)

Válka světů 2:Další vlna
Nu, na rozdíl od prvního   filmu přibylo „efektů“.   Tedy hlavně potrhaných   záclon a jakýchsi závěsů.   Určitý posun byl i v ději.   Chtěl více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.334/0.298