ohodnotit

Cold Creek Manor

Žánr:
Rok:
2003
Délka:
118 minut
„Jejich nový dům ukrývá hrůzné tajemství nedávné minulosti.“

Komentáře k filmu Cold Creek Manor

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 9
IGCONEK
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.6.2007
Jaké tajemství skrývá Váš dům?
Příběh rodiny (Dennis   Quaid, Sharon Stone), která   se odstěhuje z New Yorku do   osaměle stojícího starého   domu.
S chutí se   pouštějí do opravy   polorozpadlého sídla, ale   brzy zjistí, že dům jejich   snů se stává noční   můrou. Kdysi honosné panské   sídlo začíná odhalovat   svá hrůzná tajemství...
killy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.11.2007
Film je hodně napínavý a   děsivý do samotného konce.   Scénář není nic moc   podobných filmů jsem viděl   hned několik. Průměrné   výkony herců.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.8.2018
Z počátku děj vypadá, že   se jedná o další příběh   o strašidelném domě na   venkově, do kterého se   nastěhuje rodinka z města,   ale nakonec se ukáže, že je   vše přeci jen krapet jinak.   Motto filmu by mohlo být:   ´Ne vždy se vyplatí levně   koupit bankou zabavený dům.   Původní majitel se může   vždy kdykoliv vrátit.´ A   přesně o to tu jde.   Dramatický thriller se veze   na známé šabloně o   terorizování rodiny   šílencem a tak se již   bohužel celý děj ve svém   pomalém avšak plynulém   vývoji stává   předvídatelným. To však   neznamená, že by byl nějak   špatný. Ve své   dramatičnosti a zmíněném   skutečně nespěchající   tempem a neustále   nabírající napětí je   snímkem přijatelným v celé   své podstatě. V ničem se   netlačí na pilu, takže nic   vyloženě hororového či   akčního. Pokud se divákům   líbil např. snímek ´Mys   hrůzy´ a to jak původní,   tak i remake, mohou u tohoto   snímku očekávat to samé.   Jen jiné postavy, jiné   prostředí, jiný příběh.
hvezdyn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.10.2006
Napínavý a dobře natočený   thiller. Vražedných maniaků   v zapadlých oblastech Ameriky   je jistě plno. Už mnohokrát   bylo toto téma zfilmováno.   Děje bývají v podstatě   stejné. Mění se jen   herecké obsazení,   prostředí a vražedné   nástroje. Tento film dluží   divákovi celou řadu   vysvětlení. Především   odpověď na základní   otázku "Proč?".  

Pozornému   divákovi bych rovněž   položil otázku: Kam vždy   zmizela ta rovná střecha po   které se několikrát   hrdinové filmu pohybovali,   vždy když byl záběr   celkového pohledu na barák?   Jsem rejpal, já to vím. :-)
red.mann
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.5.2019
Slušné herecké obsazení.   Klasický příběh, který se   s obměnou často vrací na   plátna kin. Je pravda, že ve   filmu je pár nesmyslů, ale   jinak to nebylo špatné.   Napětí se stupňuje a teror   pomalu narůstá. Lehce   nadprůměrný thriller na   páteční večer.
hledaseniki
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 17.6.2011
Cold Creek Manor
Film, který především   nalákal díky hereckému   obsazení. Příběh rodiny,   která opouští město a   koupí dům na venkově,   jenže tenhle dům majitele   má. Příběh je kapku   neoriginální, ale asi   nejvíc mi vadí to, že se   vlastně divák nedočká   žádného překvapení,   protože všechno je předem   nalajnované, známe onoho   záporáka, který se   neukrývá v temných koutech   domu, ale hned jak se tam   objeví je vše jasné, což   ten film ochudí o ten   správný moment překvapení.   Herecké výkony průměrné a   asi nejvíc mi do té role   sedl Stephen Dorff. Příběh   neoriginální, herecky   průměrné.
Koimisto
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.10.2006
Slušně napnuté
Cold Creek Manor je podle mě   poměrně slušnej thriller.Se   zápletkou se nijak   nepočítá, jde hlavně o   napětí, které rozhodně   nechybí i přesto, že o   padouchovi je rozhodnuto   během prvních několika   minut.Pravda závěr je velmi   odfláknutý (proto jen 5) ...   na zkrácení volného času   trochou napětí je to   skvělá volba a pro   milovníky SHARON opět   kousek, ve kterém dokazuje   jakej je kus!!!
moni-alli
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 24.3.2011
Nemůžu si pomoct, ale Cold   Creek Manor mi dost   připomínal Prokletí domu   slunečnic. Vím že Cold   Creek Manor je o tři roky   starší, ale Prokletí domu   slunečnic jsem prostě   viděla dřív a tak se mi to   během sledování Cold Creeku   vybavilo. Městská rodina se   dvěma dětma (mimochodem   Kristen Stewart hraje v obou   filmech) se přestěhuje na   venkov do pomalu   chátrajícího domu, který   se snaží vice méně   vlastními silami spravit a   uvést do původního stavu.   Zničeho nic se objeví   záhadný muž, který dům   dříve vlastnil a pomáhá   rodině s domem. A nakonec se   z muže vyklube psychopat,   který pozabíjel svou   vlastní rodinu včetně   dětí.
Průměrný   film který více méně   táhne Dennis Quaid.
simmie
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 20.6.2009
Film na mě bohužel působil   nudně. Asi tomu napomohla   stopáž trvající skoro dvě   hodiny a poměrně rozvleklý   úvod. Nicméně alespoň   čtyři hvězdičky si film   zaslouží a to kvůli dennisu   quaidovi, který ostatní   herce hodně převyšuje.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih71632minih71632Láska a jiné kratochvíle (2009) 
The Other Woman n
minih49607minih49607Hledá se hrdina (2008) 
Hero Wanted n
minih138644minih138644Vysoká cena (1978) [TV film] 
Vysoká cena n
minih58288minih58288Muži, kteří nenávidí ženy (2009) 
Män som hatar kvinnor n
minih9283minih9283Jak rodí chlap (1979) 
n
minih17827minih17827Ricky a Barabbas (1992) 
Ricky e Barabba n
minih14727minih14727Oči pro pláč (1983) 
Oči pro pláč n
minih152481minih152481Zločin na palubě (2017) 
Altitude n
minih50251minih50251Tajemství z minulosti (2005) [TV film] 
Hush n
minih5001minih5001Cena medu (1986) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.3 % (108)
8   - curil
8   - cicis
7   - hvezdyn
5   - hledasenik
8   - martin.stu
7   - georginaa
6   - LenC2
5   - ignac1
4   - Kuvik
6   - Lynette
2   - mat.ilda
7   - RM
6   - vojtam
6   - Snura
3   - Cash89
6   - goranchorv
5   - Tom_Hardy
5   - Faye
9   - killy
7   - davidek

TV Program

ČT1 - Studio 6 (1994) [TV pořad]

05:59 - 09:00

157 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

ČT2 - Kouzelná školka (1999) [TV poř...

08:30 - 09:00

6 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

08:35 - 08:50

1 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

08:15 - 08:55

21 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 155935
Osobností: 643905
Fotografií: 596437
Plakátů: 285703
Obsahů a biografií: 143064

Poslední komentáře

Stážista (2015)

Stážista
Celkem příjemný, klidný   film, který neurazí. Námět   není špatný, aktuální.   Zpracování se mi ale zdá   poněkud zjednodušující.   Během dvou více >

Autor: charlie1612 | Hodnocení: 7 / 10

Této noci v tomto vlaku (1984) [...

Této noci v tomto vlaku
Hodně naivní detektivka s   mladým uchem Lukášem   Vaculíkem hrajícího   naivního vlakového   průvodčího Emila, jehož   osud je kýčovitý až více >

Autor: topipig | Hodnocení: 4 / 10

Křiváci (1967)

Křiváci
Otec se třemi syny,   vyvraždí vojenský konvoj,   který převáží dolary ale   následující cesta, která   je čeká, je dlouhá a není   bez mráčku... Obyčejná B   podívaná bez jedinné   herecké osobnosti...

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Osudový kruh (1970)

Osudový kruh
Film nemusel být téměř ani   dabován, ono se v něm toliko   nemluví ale jinak díky   hercům, kteří hrají, se   dá na film koukat i podruhé.   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Země dinosaurů 1 - Jak to všechn...

NEZAPOMENUTELNÁ NEJKRÁSNĚJŠÍ SRDCOVKA

Země dinosaurů 1 - Jak to všechno začalo
Upřímně musím pronést,že   tenhle film si rozhodně   zaslouží v celém světě   mnohem větší popularitu   než tu,kterou má dnes a   také hlavně více >

Autor: Marasuchus216 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.149/0.117