reklama
 
ohodnotit

Cola, láska, čokoláda

Cola, Candy, Chocolate / Drei kesse Bienen auf den Philippinen

Země:
Rok:
1979
Délka:
77 minut

Celkové hodnocení filmu Cola, láska, čokoláda

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.6% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
18.4.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.1.2010
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.8.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
22.3.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.11.2009
Scifista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.3.2015
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.8.2009
martik006
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.3.2013
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.4.2011
Jarda1744
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.6.2013
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.2.2009
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.5.2009
SSandra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.7.2013
alpe001
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007
trslk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
9.7.2010
Nguyen4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.8.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih37809minih37809Srdeční problémy (1981) 
Szivzür n
minih10317minih10317Kmotr II (1974) 
The Godfather: Part II n
minih62698minih62698Zapomenutý ostrov (2009) [Video] 
The Land That Time Forgot n
minih69480minih69480Šílený policajt (2000) 
After Alice n
minih2684minih2684Akce Kalimantan (1962) 
Akce Kalimantan n
minih101042minih101042Vaši přátelé a bližní (1998) 
Your Friends & Neighbors n
minih62134minih62134Krasoplavci (2009) 
Allt flyter n
minih29453minih29453Scary Movie - Děsnej biják (2000) 
Scary Movie n
minih44254minih44254Jak Anče s komtesou k modrému z nebe přišly (1972) [TV inscenace] 
n
minih2678minih2678Akce Bororo (1972) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.6 %
1   - curil
5   - jarda53
8   - ajaajena
1   - Kuvik
6   - satyr
7   - Scifista
7   - oulisna
7   - martik006
10 - miroslav22
6   - Jarda1744
8   - Zdenek13
10 - deatdavid
8   - SSandra
10 - alpe001
1   - trslk
10 - Nguyen4
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145761
Osobností: 619584
Fotografií: 545762
Plakátů: 260909
Obsahů a biografií: 133621

Poslední komentáře

Evropa (1991)

Lars von Franz

Evropa
Vlastně je to vysloveně   „šotoušskej“ film. Vlak,   svět železnice, koleje a   lidé kolem nich, tu hrají   hlavní roli. Kafkovsky   více >

Autor: m6k

Mokrý hrob (1999) [TV film]

Mokrý hrob
Již několikrát jsem byl   upozorněn, že v mých   popiscích, se moc možným   divákům otevírám a   prozrazuji více, než- li je   zdrávo, dnes více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

I.Q. (1994)

I.Q.

I.Q.
Pohodová komedie, která je   jednak vtipná a také   inteligentní, a to přímo   doslova. Ač romantické   příběhy moc nemusím, tak   tenhle mi více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 8 / 10

Květiny v podkroví (1987)

pro alik46

Květiny v podkroví
Jde o serii filmu kvetiny v   podkrovi, listky ve vetru,   zivot v hrichu a pristi tyden   koreny minulosti.

Autor: michaljakubik

Květiny v podkroví (1987)

Květiny v podkroví

Květiny v podkroví
Dnes se v tv vysílá Život v   hříchu, zřejmě jde o   pokračování Květin. Jinak   se mi oba filmy opravdu moc   líbí

Autor: alik46

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.738/0.697