reklama
 
ohodnotit

Čokoládoví čmuchalové

Die Schokoladenschnüffler

Další název:
The Chocolate Cap Pistol, Chocolate Cop
Žánr:
Země:
Rok:
1986
Délka:
89 minut

Celkové hodnocení filmu Čokoládoví čmuchalové

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
5.7.2012
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.8.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.4.2010
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.4.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.12.2013
michal33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.1.2008
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.5.2010
lionheart
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.1.2009
Roman.H
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.3.2011
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.1.2010
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.6.2009
AgentBláha
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
16.9.2009
Verona
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.11.2007
fantomas1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.11.2007
KATO77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.7.2009
fandaaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.2.2013
Dusan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.2.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih29460minih29460Ďábel přichází (2000) 
Lost Souls n
minih24744minih24744Tenkrát o vánocích (1958) 
Tenkrát o vánocích n
minih125662minih125662Vybíjená (2015) 
Vybíjená n
minih36833minih36833Cypher (2002) 
Cypher n
minih45507minih45507Poslední žralok (1981) 
L´ultimo squalo n
minih25706minih25706Věčný příběh (1998) 
Ever After: A Cinderella Story n
minih65740minih65740Sníh byl špinavý (1952) 
La neige était sale n
minih86184minih86184Hladová hra (2009) 
Hunger n
minih12856minih12856Moonraker (1979) 
Moonraker n
minih46025minih46025Katyň (2007) 
Katyń n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
3   - jarda53
5   - hvezdyn
5   - Kuvik
4   - fred.appl
7   - Kycky
5   - michal33
7   - oulisna
7   - lionheart
7   - Roman.H
6   - miratskyl
6   - Zdenek13
4   - AgentBláha
6   - Verona
10 - fantomas1
8   - KATO77
4   - fandaaa
8   - Dusan
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147965
Osobností: 626696
Fotografií: 562684
Plakátů: 266874
Obsahů a biografií: 135808

Poslední komentáře

7 dní hříchů (2012)

Nemecka propaganda...

7 dní hříchů
Mam Ondreje Vetcheho fakticky   rad, skvele se umi vcitit do   role a v serialu CT 1.   Oddeleni je skvely a nejen   tam. Jenze tohle je skvar, více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 1 / 10

O půlnoci sklapne past (1966)

O půlnoci sklapne past
Agent FBI Jerry Cotton do   třetice a se stejnou   literární grácií jako   předchozí snímky.   Technické postupy 60. let,   jako třeba zadní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Budování mediálního obrazu (2017...

Budování mediálního obrazu
Jo třetí díl a opět   slušnej, řada hlášek je   vynikajících ale jen   proletí a je pořeba je   zachytit, sleduji a myslím,   že "prča" bude i nadále:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Victoria and Abdul (2017)

Victoria and Abdul
Překrásný dojemný snímek   o jedné etapě života   královny Viktorie, který to   bude mít setsakramentsky   těžké. A není divu, neboť   celkově více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Frat Party (2009)

Frat Party
Čekal jsem příběh ve stylu   jednoduchých Porky nebo   Prciček, ale tento film je   slabší. Především chybí   humor, i když v jiných   teenager více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.189/0.154