ohodnotit

Čokoládoví čmuchalové

Die Schokoladenschnüffler

Další název:
The Chocolate Cap Pistol, Chocolate Cop
Žánr:
Země:
Rok:
1986
Délka:
89 minut

Celkové hodnocení filmu Čokoládoví čmuchalové

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.9% (18 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
5.7.2012
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.8.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.4.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.12.2013
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.4.2009
michal33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.1.2008
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.5.2010
tylda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.4.2020
lionheart
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.1.2009
Roman.H
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.3.2011
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.1.2010
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.6.2009
AgentBláha
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
16.9.2009
Verona
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.11.2007
fantomas1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.11.2007
KATO77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.7.2009
fandaaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.2.2013
Dusan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.2.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40255minih40255Asteroid (1997) [TV film] 
Asteroid n
minih36954minih369541900 (1976) 
1900 n
minih148781minih148781Hooten a Lady: Lovci pokladů (2016) [TV minisérie] 
Hooten & the Lady n
minih4289minih4289Bláznivý exorcista (1990) 
Repossessed n
minih18791minih18791Schindlerův seznam (1993) 
Schindler's List n
minih13225minih13225Muž, který se mi líbí (1969) 
Un homme qui me plaît n
minih41676minih41676Popelka (1969) [TV inscenace] 
Popelka n
minih43282minih43282Pustina (2006) 
Wilderness n
minih4937minih4937Carlitova cesta (1993) 
Carlito's Way n
minih63488minih63488Krev zmizelého (2006) [TV minisérie] 
Krev zmizelého n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.9 % (18)
3   - jarda53
5   - hvezdyn
5   - Kuvik
7   - Kycky
4   - fred.appl
5   - michal33
7   - oulisna
4   - tylda
7   - lionheart
7   - Roman.H
6   - miratskyl
6   - Zdenek13
4   - AgentBláha
6   - Verona
10 - fantomas1
8   - KATO77
4   - fandaaa
8   - Dusan
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166416
Osobností: 661094
Fotografií: 647438
Plakátů: 311520
Obsahů a biografií: 153142

Poslední komentáře

Akta Pentagon: Skrytá válka (201...

Akta Pentagon: Skrytá válka
Lži, demagogie a totalita   spoza velké kaluže. Ještě   to někoho překvapuje?   Zatím je překvapením, že   film, který odhaluje jací   více >

Autor: Jarda.ftr | Hodnocení: 6 / 10

Indiana Jones a chrám zkázy (198...

Indiana Jones a chrám zkázy
Druhý film o Indina Jonesoj   je malinko "horší" ale v   podstatě né zas o tolik, má   skvělé triky, temnou   atmosféru, je strašidelný,   akce více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Poslední bohém (1931)

Poslední bohém
Saša Rašilov byl ideálním   představitelem Jaroslava   Haška. Neznám nikoho   dalšího, kdo by ho ve filmu   zastoupil lépe. Tenhle film   více >

Autor: topipig | Hodnocení: 7 / 10

Pastýřská pohádka (1980) [TV ins...

Pastýřská pohádka
Klasická papundeklová   studiovka z osmdesátek,   která vyniká vtipem a   rozverností. Tyhle pohádky   měly fakt svoje a většinou   solidně více >

Autor: topipig | Hodnocení: 8 / 10

Věčný příběh (1998)

Věčný příběh
Přes osobitě pojatou   strukturu děje, působivou   výpravu i hodně kvalitní   obsazení mne tenhle film   příliš neoslovil. Je v tom   hodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.239/0.227