reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Code 46

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
efCZa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.1.2005
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.8.2011
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.11.2008
Darkman7
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.7.2009
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
Topi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.9.2009
filmouš
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.6.2009
tatakarel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.4.2010
jarro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007
calpurnia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.6.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih6876minih6876Drsná Planina (1979) 
Drsná Planina n
minih69467minih69467Živí mrtví (2010) [TV seriál] 
The Walking Dead n
minih79967minih79967Sbohem, město C (1969) 
Goodbye, Columbus n
minih31953minih31953Road to Perdition (2002) 
Road to Perdition n
minih27245minih2724510 důvodů, proč tě nenávidím (1999) 
10 Things I Hate About You n
minih52577minih52577Lucie Aubracová (1997) 
Lucie Aubrac n
minih23842minih23842Zkouška pilota Pirxe (1978) 
Test pilota Pirxa n
minih31811minih31811Ecce Homo (1928) 
The Crowd n
minih44427minih44427Děvče pro zábavu (1977) 
The Goodbye Girl n
minih14991minih14991Operace Banzaj (1983) 
Banzaï n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73 %
7   - efCZa
8   - pataamat
8   - Johnny1
7   - Darkman7
7   - gyzmo
7   - Topi
7   - filmouš
7   - tatakarel
7   - jarro
8   - calpurnia
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141613
Osobností: 606600
Fotografií: 526613
Plakátů: 253979
Obsahů a biografií: 130311

Poslední komentáře

The Awakening (2011)

Procitnutí

The Awakening
Británie po I. světové   válce je zemí, kde je nejen   plno žalu ale i podvodníků   na tomto se snažících   vydělat. Florance je mladá   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

100 žhavých tygřic (2002)

100 žhavých tygřic
Vydržela jsem asi tak   patnáct minut...ztráta   času, takže jsem asi   podváděla, když jsem tento   paskvil dala do zhlédnutých.

Autor: collen | Hodnocení: 2 / 10

Terminator: Genisys (2015)

Terminator: Genisys
Vysoké hodnocení moc   nechápu. Co se dalo o   Terminátorech říct, bylo   už řečeno. Tohle byl tak   nudný protlak, že se na to   nedalo koukat. Prostě jsem to   vypnul. Humus.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Nebuďte policajta (1988)

Zdravé jádro policie očišťuje svět....

Nebuďte policajta
Nadprůměrný drsný krimi /   thriller, který má   zajímavý námět. A to že   uvnitř Policie ve Francii je   tajná organizace, která s   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Batman navždy (1995)

Batman navždy
Průměrný díl, který ale   mám docela rád. Val Kilmer   mi jako Batman nevadí, Nicole   Kidman je zde k nakousnutí,   ale hlavní devízou filmu, více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.201/0.177