reklama
 
ohodnotit

Co?

What

Další název:
Che?; Quoi?; Co ?
Žánr:
Země:
Rok:
1972
Délka:
109 minut
„Bláznivá komedie (nejen) o sexu“

Celkové hodnocení filmu Co?

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.5.2008
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.3.2010
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.3.2011
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.2.2009
thornhill
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.1.2018
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.6.2009
aniiicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.5.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4762minih4762Byla jsem jeho žena - a stala jsem se jeho obětí (1995) 
Dangerous Intentions n
minih18571minih18571Sedm lednových dnů (1979) 
Siete días de enero n
minih49238minih49238Vražda v Greenwich (2002) [TV film] 
Murder in Greenwich n
minih36653minih36653Čínská odysea (2002) 
Tianxia Wushuang n
minih40719minih40719Válka je válka (1968) 
Na vojně, kak na vojně n
minih19721minih19721Stopaři (1956) 
The Searches n
minih41275minih412755 dětí a To (2004) 
Five Children and It n
minih4696minih4696Brzy bude konec světa (1969) 
Biće skoro propast sveta n
minih36526minih36526Antonín Dvořák (1974) [TV film] 
n
minih48884minih48884Jurské komando (2008) [Video] 
100 million BC n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
9   - Edward52
4   - Kuvik
8   - zepo
9   - phorsky1
4   - thornhill
8   - Zdenek13
7   - aniiicka

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

16:00 - 16:45

26 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

ČT2 - V demilitarizované zóně

16:05 - 16:55

21 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:55 - 16:57

31 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

15:30 - 16:35

56 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 148380
Osobností: 627642
Fotografií: 565782
Plakátů: 268343
Obsahů a biografií: 136206

Poslední komentáře

Fakjů pane učiteli 2 (2015)

Fakjů pane učiteli 2
Opět se ukazuje zlaté   pravidlo, že druhé díly   bývají horší než ty   první. Tady ale zase taková   tragédie není. Nápad   dobrý, i když mohl více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

Silní duchem (1967)

Silní duchem
Četl jsem knihu ,,Silní   duchem" od spisovatele   Dmitrije Medveděva.   Spisovatel sám ji napsal na   základě vlastních   zážitku,které se více >

Autor: Athos

Nenávist (2014) [TV epizoda]

Nenávist
Odbarvená Polívková na   blond s efektním hysterákem,   která nesnášela chlapy a to   až za hrob. Chvílemi   vypadala tak nějak   normálně, ale více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

48 hodin (2014) [TV epizoda]

48 hodin
Policajt je vždycky policajt   a to i na nemocničním   lůžku a všechny osobnosti   se dají využít, od   analytika k ranařovi až po   zrádce, více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Černý prodej filmů (2017) [TV ep...

Černý prodej filmů
Pomalu se ztrácí dech, vtipu   ubylo nebo mi prostě zrovna   tady moc neseděl. A to ani ve   vietnamské tržnici, to už   je dnes klišé a tak ani v více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.269/0.223