ohodnotit

Co?

What

Další název:
Che?; Quoi?; Co ?
Žánr:
Země:
Rok:
1972
Délka:
109 minut
„Bláznivá komedie (nejen) o sexu“

Celkové hodnocení filmu Co?

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (8 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.5.2008
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.3.2010
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.3.2011
romanovero
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2018
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.2.2009
thornhill
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.1.2018
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.6.2009
aniiicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.5.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih57665minih57665Co dělají ryby? (2006) 
Jin tian de yu zen me yang? n
minih20580minih20580Tančírna (1983) 
Le Bal n
minih3496minih3496Balabánci (1993) [TV seriál] 
n
minih48071minih48071Pokoj naproti (2009) 
Across the Hall n
minih5610minih5610Četa (1986) 
Platoon n
minih150407minih150407Brána válečníků (2016) 
Warrior's Gate n
minih3468minih3468Báječná chvíle (1987) 
Some Kind of Wonderful n
minih24387minih24387Mafiánský synek (1994) 
Lookin' Italian n
minih19699minih19699Hodina pušek (1967) 
Hour of the Gun n
minih61202minih61202Chci být Někdo (2008) 
I Wanna Be Boss n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 % (8)
9   - Edward52
4   - Kuvik
8   - zepo
7   - romanovero
9   - phorsky1
4   - thornhill
8   - Zdenek13
7   - aniiicka

TV Program

ČT1 - --

12:00 - 12:20

12 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Útěky na Kostariku

12:00 - 12:50

12 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:30

12 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Prima - Láska, děti a velké srdce: Nov...

10:55 - 12:45

77 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 165429
Osobností: 660169
Fotografií: 639089
Plakátů: 307892
Obsahů a biografií: 151684

Poslední komentáře

Daria (2019)

Daria
Ale ušlo to. Občas hlucho,   ale celkově se to dalo   vydržet. Rozhodně to mělo   místy zajímavou kameru.   Líbilo se mi to, ale že bych   si více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Cesta za živou vodou (2019)

Cesta za živou vodou
Děsný dabing hlavního   hrdiny. Stejné jako první   film, jen prvních 70 minut je   to nudnější. Ale dvacítku   si to za ten vizuál   zaslouží.  
 
 

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Cesta za králem trollů (2017)

Cesta za králem trollů
 
Musím uznat, že vizuál   je to nádherný. Triky na   úrovni, ale je jich opravdu   poskrovnu. Děj je však   takový mdlý, jako bez chuti,   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Beginning of the End (1957)

Beginning of the End
Tak mne nejvíce pobavil   překlad. Některý mudrlant   přeložil kobylky jako humry   a bylo o zábavu postaráno.   Jinak šlo o klasický souboj   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Cesta do lesa (2012) [DCP]

Cesta do lesa
 
 
 
Volné pokračování   hodně ubralo na humoru. Což   je škoda. Přesto zde   zůstalo spoustu a spoustu   poezie a také dostatek   pozitivní energie. Snímek   vřele doporučuji. 
 
 

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.108/0.096