ohodnotit

Co?

What

Další název:
Che?; Quoi?; Co ?
Žánr:
Země:
Rok:
1972
Délka:
109 minut
„Bláznivá komedie (nejen) o sexu“

Celkové hodnocení filmu Co?

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.5.2008
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.3.2010
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.3.2011
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.2.2009
thornhill
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.1.2018
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.6.2009
aniiicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.5.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28149minih28149Patriot (2000) 
The Patriot n
minih34190minih34190Americký přítel (1977) 
Der amerikanische Freund n
minih5707minih5707Čtyři roční období (1981) 
The Four Seasons n
minih23168minih23168Vzestup (1976) 
Voschoždenije n
minih14608minih14608Obecná škola (1991) 
Obecná škola n
minih12678minih12678Mlha (1979) 
The Fog n
minih23840minih23840Zkouška orchestru (1978) [TV film] 
Prova d'orchestra n
minih27753minih27753Jáson a Argonauti (1963) 
Jason and the Argonauts n
minih27131minih271318 1/2 ženy (1999) 
8 1/2 Women n
minih20840minih20840Těžko ho zabít (1990) 
Hard to Kill n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 % (7)
9   - Edward52
4   - Kuvik
8   - zepo
9   - phorsky1
4   - thornhill
8   - Zdenek13
7   - aniiicka

TV Program

ČT1 - Doktor Martin (2014) [TV seriá...

10:40 - 11:35

52 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - LEGIE 100 – Krvavá francouzská...

11:05 - 11:55

27 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

10:55 - 11:50

37 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Prima - Příběhy o lásce: Návrat domů (...

10:25 - 12:15

67 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152783
Osobností: 637155
Fotografií: 582048
Plakátů: 276453
Obsahů a biografií: 140208

Poslední komentáře

King Kong žije (1986)

King Kong žije
Už první remake s   rotačákama byl úlet a tohle   už je spíš katastrofa.   Jednak je na filmu hrozně   vidět časový odstup obou   filmů, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 2 / 10

2010: Moby Dick (2010) [Video]

2010: Moby Dick
Je to hrůza, čistá hrůza.   A není ta pěkná horrorová   hrůza. Tohle nezachrání ani   Renée O'Connor, což není   nikdo jiný než Gabriela ze   Xeny.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 1 / 10

Chlupatá odplata (2010)

Chlupatá odplata

Chlupatá odplata
Tenhle film jsem viděla   nedávno poprvé a dost jsem   se nasmála :D jak tam můj   drahý Brendan Fraser bojuje s   těmi zvířaty, kteří mu   více >

Autor: SimcaTerka9315 | Hodnocení: 10 / 10

Mumie: Hrob Dračího císaře (2008...

Mumie: Hrob dračího císaře

Mumie: Hrob Dračího císaře
Miluju Ricka O'Connella a   Jonathana Carnahana v podání   Brendana Frasera a Johna   Hannaha, chybí mi tam, ale   Eve v podání Rachel Weisz.   více >

Autor: SimcaTerka9315 | Hodnocení: 4 / 10

Mumie (2017)

Mumie 2017

Mumie
Tenhle film se mi vůbec   nelíbil. Mumie Ahmanet otce i   svého novorozeného bratra no   hnus. A do toho Tom Cruise a   ten herec jak se jmenuje jak více >

Autor: SimcaTerka9315 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.149/0.108