reklama
 
ohodnotit

Co řekne žena

Další název:
Zadzwońcie do mojej źony
Žánr:
Rok:
1958
Délka:
93 minut, 2645 metrů
Premiéra v ČR:
26.9.1958
„Pohled na tehdejší život u nás i v Polsku.“

Celkové hodnocení filmu Co řekne žena

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 46.7% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2009
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.8.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.5.2006
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
20.2.2017
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.1.2010
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
5.4.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
22.3.2010
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
1.2.2007
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.2.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.7.2009
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.4.2009
BLloOky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.3.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih12421minih12421Miláček pluku (1931) 
n
minih40405minih40405Atomové tornádo (2002) [TV film] 
Atomic Twister n
minih58108minih58108Autor! Autor! (1982) 
Author! Author! n
minih85607minih85607Nespoutaný Django (2012) 
Django Unchained n
minih9255minih9255Jahodová proklamace (1970) 
The Strawberry Statement n
minih45436minih45436Možná přijde i kouzelník (1983) [TV pořad] 
Možná přijde i kouzelník n
minih10926minih10926Křídla odvahy (1995) 
Wings of Courage n
minih102744minih102744Války Pentagonu (1998) [TV film] 
The Pentagon Wars n
minih23671minih23671Závod se smrtí (1984) 
Champions n
minih32691minih32691Doba ledová (2002) 
Ice Age n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

46.7 %
4   - curil
5   - Erkul
7   - clara.bow
2   - Pitryx
4   - hvezdyn
3   - pataamat
2   - Kuvik
3   - nick4
10 - dederon
6   - rosta12
7   - Zdenek13
3   - BLloOky

TV Program

ČT1 - Tajemství těla

20:00 - 21:20

68 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Motýlek (1973)

20:00 - 22:30

68 minut již uběhlo
82 minut zbývá do konce

NOVA - SuperStar

20:20 - 22:10

48 minut již uběhlo
62 minut zbývá do konce

Prima - Polda (2016) [TV seriál]

20:15 - 21:30

53 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 148414
Osobností: 627747
Fotografií: 565983
Plakátů: 268397
Obsahů a biografií: 136233

Poslední komentáře

Matka! (2017)

Odpad

Matka!
Nikdy jsem zadny film   neokomentovala. Nikdy mi   neprisel zadny film tak   strasny ze bych ho musela   oznacit jako totalni brak.   Nikdy...az do shlednuti filmu   Matka. Naprosta ztrata casu.

Autor: petunie90

Focus (2015)

Focus
Film o světě kapsářů a   podvodníků. K tomuhle   tématu bych možná čekala   trošku více napětí, občas   se o to sice pokusili, ale   vůbec se více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

Pátý element (1997)

Barevná paráda..

Pátý element
Miluju ten film.... supr   zelený! Takhle nějak by   mohla vypadat zeměkoule   budoucnosti... i s tím vším   ok okolo..

Autor: DzordzoKelias | Hodnocení: 10 / 10

Odznak cti (2015)

Odznak cti
Prvních patnáct dvacet minut   jsem vnímal jako začátek   slušného thrilleru. Brzy ale   přišlo zklamání, protože   příběh zabředl do nudného   více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Malabimba (1979)

Malabimba
V záplavě podobných filmů   vyprodukovaných italskými   studii v sedmdesátých a   osmdesátých letech je   Malabimba příjemným   osvěžením. Je více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.32/0.276