ohodnotit

Co řekne žena

Další název:
Zadzwońcie do mojej źony
Žánr:
Rok:
1958
Délka:
93 minut, 2645 metrů
Premiéra v ČR:
26.9.1958
„Pohled na tehdejší život u nás i v Polsku.“

Celkové hodnocení filmu Co řekne žena

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 46.7% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2009
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.8.2011
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
20.2.2017
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.5.2006
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.1.2010
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
5.4.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
22.3.2010
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
1.2.2007
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.2.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.7.2009
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.4.2009
BLloOky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.3.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih32678minih32678Ta třetí (2001) [TV film] 
n
minih77742minih77742Banda amatérů (2008) 
A Bunch of Amateurs n
minih43043minih43043Noc v muzeu (2006) 
Night at the Museum n
minih27586minih27586Začalo to jedné žhavé noci (2001) 
One Night at McCool's n
minih50706minih50706Opus pro Smrtihlava (1984) 
Opus pro Smrtihlava n
minih31619minih31619Příběh lásky (1986) 
Storia d'amore n
minih47669minih47669Travička zelená (2008) 
Pineapple Express n
minih43729minih43729Inkvizitor (2005) 
The Mechanik n
minih150355minih150355Korporace (2017) 
Corporate n
minih16946minih16946Princ Valiant (1954) 
Prince Valiante n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

46.7 % (12)
4   - curil
5   - Erkul
2   - Pitryx
7   - clara.bow
4   - hvezdyn
3   - pataamat
2   - Kuvik
3   - nick4
10 - dederon
6   - rosta12
7   - Zdenek13
3   - BLloOky
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152890
Osobností: 637235
Fotografií: 582163
Plakátů: 276531
Obsahů a biografií: 140311

Poslední komentáře

Rampage: Ničitelé (2018)

Rampage: Ničitelé
Tři různá zvířata jsou   infikována nebezpečným   patogenem a vlivem toho se   začnou dít věci. Ti vědci   si prostě nedají a nedají   pokoj. A více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Všiváci (2014)

Total shit.

Všiváci
Tenhle "film" mi nestojí za   to, abych si více otloukal   klávesnici.Takže jen   minimální počet 100 znaků   mě donutilo napsat tuto   větu.

Autor: cesta64 | Hodnocení: 1 / 10

Kazišuci (2018)

Kazišuci
Je to odpad, a ještě jednou,   je to kravina, at´ mám těch   sto znaků napsaných. Této   prý komedii se snad nemůže   smát ani zhulená teenka.

Autor: Krupe | Hodnocení: 2 / 10

Betlém (2013)

Betlém
Velmi podobný snímku Omar   (2013) ten byl je filmem z   Palestiny a tento z Izraele v   koprodukci s Belgií a   Německem. Oba ukazují   stejný více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Axolotl Overkill (2017)

Axolotl Overkill
Knihu jsem nečetl a popravdě   číst nebudu. Film je o   šestnáctiletý frndě co   kašle na školu, hulí jak   fabrika a chrápe se starší   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.278/0.241