NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Co jsme udělali slepicím

Další název:
Slepičky (prac. název) / What Did We Do to the Hens
Žánr:
Rok:
1977
Délka:
6 minut

Celkové hodnocení filmu Co jsme udělali slepicím

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72% (10 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.8.2009
řepešínský
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
27.7.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
22.3.2010
Jean-Paul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.7.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.12.2007
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.4.2008
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.10.2014
extremek.cz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.12.2007
Alex.Denim
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.8.2014
JJenda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.1.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43442minih43442Hollywoodland (2006) 
Hollywoodland n
minih88304minih88304Na cestě (2012) 
On the Road n
minih53032minih53032Teorie chaosu (2008) 
Chaos Theory n
minih130911minih130911A zase ti Mupeti! (2014) 
Muppets Most Wanted n
minih54831minih54831Les caïds (1972) 
Les caïds n
minih40758minih40758Angel-A (2005) 
Angel-A n
minih86541minih86541Trishna (2011) 
Trishna n
minih146878minih146878Pan Church (2016) 
Mr. Church n
minih174534minih174534Síla zvyku (2019) 
Tottumiskysymys n
minih32291minih32291Beatles - Celebration (1999) 
Beatles - Celebration n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72 % (10)
10 - curil
2   - řepešínský
3   - Kuvik
8   - Jean-Paul
8   - Faye
9   - fred.appl
8   - kahi
7   - extremek.c
10 - Alex.Denim
7   - JJenda

TV Program

ČT1 - Banánové rybičky (1999) [TV po...

00:50 - 01:20

22 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Afghánistán: 40 let války

01:10 - 02:00

2 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

NOVA - Parta hic (1976)

00:00 - 01:55

72 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Prima - Odkaz hříšnice (2012) [TV film...

00:30 - 03:15

42 minut již uběhlo
123 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 176994
Osobností: 676650
Fotografií: 706892
Plakátů: 336547
Obsahů a biografií: 161749

Poslední komentáře

Král sokolů (2000)

Nie je nad kunu, ktorá poslúcha

Král sokolů
Nemôžem povedať, že to je   nejako dokonalý film, ale   čímsi sa mi strašne   zapáčil. Videl som ho keď   vyšiel a aj teraz myslím,   že je ok. více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Náhradníci (2009)

PROCESOR!

Náhradníci
Námět je luxusní. Komu by   se nelíbilo mít svého   náhradníka a poslat ho za   sebe do práce, zatímco jste   v pohodlném křesle v   teplákách více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 7 / 10

Doom (2005)

PROCESOR!

Doom
Hru neznám, takže se tím   nebudu zdržovat a půjdu   rovnou na film. Za mě to   není určitě další tupá   vyvraždovačka, kde parta   marináků si více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

BAC Nord (2020)

BAC Nord
Pokud znáte filmy Bídníci   (2019) a Shorta (2020) tak BAC   Nord je v mnohém podobný   těmto dvoum. Snímek je na   základě skutečných   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Beckett (2021)

Beckett
Nebylo to vůbec špatné,   ačkoliv prvních 20 min. je   to pruda. Beckett je zprvu   reálný, ale postupně se z   něj stává menší Rambo,   skok z více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení