reklama
 
ohodnotit

Čmeláci [TV seriál]

Další název:
Čmelí medvídci ???
Rok:
1977

Celkové hodnocení filmu Čmeláci

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.4.2010
Lynette
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.8.2008
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.4.2008
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.3.2010
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.1.2010
Divacek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.11.2011
Mr.Kluzo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.1.2008
tomkal
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28522minih28522Cesta gladiátorů 2000 (1975) 
Death Race 2000 n
minih44414minih44414A děla pořád duní (1974) 
...E i cannoni tuonano ancora n
minih92058minih92058Únos (2010) [TV film] 
Stolen n
minih52840minih52840Chuť leta (2009) [TV film] 
n
minih33416minih33416Sex, pochoutky a romantika (2001) 
Tortilla Soup n
minih34895minih34895Krysař (2003) 
n
minih32860minih32860Neprůstřelný mnich (2003) 
Bulletproof Monk n
minih31623minih31623Čekání na pohřební vůz (1985) 
Esperando la carroza n
minih41382minih41382Hory mají oči (2006) 
The Hills Have Eyes n
minih53290minih53290Červená a bílá (2009) 
Wojna polsko-ruska n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 %
6   - Kuvik
7   - Lynette
8   - fred.appl
6   - MaKy92z
8   - miratskyl
10 - Divacek
10 - Mr.Kluzo
5   - tomkal
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144369
Osobností: 615250
Fotografií: 539404
Plakátů: 258149
Obsahů a biografií: 132188

Poslední komentáře

Mizerové II (2002)

Mizerové II
Mě se prostě dvojka líbí   víc. Ani mi nevadí, že je   poměrně dost dlouhá na   akční film, ale pěně to   šlape. Mike a Marcus jsou   pořád více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 10 / 10

Mizerové (1995)

Mizerové
Po letech jsem si to zase   pustil a furt se mi to líbí.   Navíc mám rád Miamskou   scenérii ve filmech a   seriálech. Ale to už jsem tu   více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Poslední samuraj (2003)

Hledání cesty ....

Poslední samuraj
Každá doba hledala tu   esenci, o které si myslela,   že je tou   nejadekvátnější,   nejoduševnělejší a také   hledáním v sobě hodnoty,   více >

Autor: kopydlnomax | Hodnocení: 10 / 10

Monstrum (2017) [TV film]

Monstrum
Film spíš z kategorie   potřebných než úplně   zdařilých. Vizuální   stránka se snaží, ale je   vidět, že scénář nepsal   mistr pera - příběh více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

Kaprova smrt (1969) [TV epizoda]

Kaprova smrt
Epizoda je více než   úsměvná, také díky   Pavlovi Landovskému jsme   nevídali seriál často, jako   dnes. Zloději Robertek,Sousa   a Kapr se více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.452/0.369