reklama
 
ohodnotit

Čmeláci [TV seriál]

Další název:
Čmelí medvídci ???
Rok:
1977

Celkové hodnocení filmu Čmeláci

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.4.2010
Lynette
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.8.2008
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.4.2008
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.3.2010
Divacek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.11.2011
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.1.2010
Mr.Kluzo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.1.2008
tomkal
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih66846minih66846Zrození Planety opic (2011) 
Rise of the Planet of the Apes n
minih42399minih42399Čas (2006) 
Shi gan n
minih156169minih156169Paysages d'ici et d'ailleurs (2013) [TV seriál] 
Paysages d'ici et d'ailleurs n
minih34382minih34382Černá skříňka (2001) 
Black Box n
minih18200minih18200Ruský dům (1990) 
The Russia House n
minih43981minih43981Báječný Robin Hood (1970) 
Il Magnifico Robin Hood n
minih4894minih4894C.I.A. 2 Krycí jméno: Alexa (1994) 
CIA II Target: Alexa n
minih50748minih50748Ricky (2009) 
Ricky n
minih10916minih10916Křehké vztahy (1979) 
Křehké vztahy n
minih49379minih49379Až uslyšíš zvony (1969) 
Kad čuješ zvona n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 % (8)
6   - Kuvik
7   - Lynette
8   - fred.appl
6   - MaKy92z
10 - Divacek
8   - miratskyl
10 - Mr.Kluzo
5   - tomkal

TV Program

ČT1 - Objektiv (1987) [TV cyklus]

10:30 - 11:00

0 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

ČT2 - Vládnoucí bratranci ve válce

09:35 - 10:35

55 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Kudrnatá holka (1991)

08:45 - 10:50

105 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Prima - Hooten a Lady: Lovci pokladů (...

09:55 - 10:55

35 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150718
Osobností: 634154
Fotografií: 574756
Plakátů: 273122
Obsahů a biografií: 138459

Poslední komentáře

Tři mušketýři (1973)

Tři mušketýři
Pro mne druhé nejlepší   zpracování po francouzské   verzi z roku 1961. Je tady   romantika i noblesa, krásné   dámy a stateční pánové,   co víc si přát?

Autor: Alix | Hodnocení: 9 / 10

Hračičky (2010)

Hračičky
Blaznivy animovany   komedialni serial od   francouzskych   animatoru.

Život na   skládce je ponurý a smutný.   Malý pískající králíček více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 9 / 10

Máří Magdaléna (2018)

Máří Magdaléna
‘Podle křesťanských   evangelií byla Marie   Magdaléna přítomna při   smrti Ježíše i jeho   pohřbu; a je uznávána jako   první svědek jeho více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Deník princezny 2: Královské pov...

Deník princezny 2: Královské povinnosti
Že je to pitomost by mi ani   tak nevadilo, ale marně jsem   hledala v tomto fascinujícím   filmu něco, co by odůvodnilo   jeho vznik. Nebylo to ani více >

Autor: Didinka | Hodnocení: 4 / 10

Dokonalý trik (2006)

Dokonalý trik
No, musím se přiznat, že   jsem na konci vůbec nemohla   uveřit tomu, že jsem se   právě dodívala na sci-fi.   Drama na historickém pozadí   více >

Autor: Didinka | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.138/0.094