reklama
 
ohodnotit

Člověk ze západu

Man of the West

Další název:
Muž ze západu; Človek zo Západu (SK); Muž zo Západu (SK)
Rok:
1958
Délka:
100 minut

Celkové hodnocení filmu Člověk ze západu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.1% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.9.2010
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.4.2010
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.5.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.7.2007
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.7.2009
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.4.2014
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.4.2010
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.3.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.1.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.9.2010
lionheart
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.4.2008
Darkman7
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.1.2007
beretap
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.9.2010
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.1.2012
KURUAZIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.3.2009
kreator23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.11.2012
strougy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.2.2008
El_Indio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
10.9.2007
stereolab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.7.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43926minih43926Jack a stonek fazole (2001) [TV film] 
Jack and the Beanstalk: The Real Story n
minih54137minih54137Vyprahlá prérie (2008) [Video] 
Prairie Fever n
minih6778minih6778Dostavník (1966) 
Stagecoach n
minih85988minih85988Az éjszaka lánya (1943) 
Az éjszaka lánya n
minih56756minih56756Finální hra (2009) 
Endgame n
minih64233minih64233Čtyřikrát (2010) 
Le quattro volte n
minih80628minih80628Pronásledovaná (2011) [TV film] 
Exposed n
minih3013minih3013Anděl u mého stolu (1990) 
An Angel at My Table n
minih56189minih56189Tajemství polévky rámen (2008) 
The Ramen Girl n
minih71864minih71864Koupili jsme ZOO (2011) 
We Bought a Zoo n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.1 %
8   - cicis
10 - curil
8   - Erkul
9   - clara.bow
4   - M.A.G.
9   - martin.stu
9   - Bara.40
6   - Charlie35
9   - oulisna
6   - rosta12
7   - lionheart
5   - Darkman7
8   - beretap
7   - ceskytulak
7   - KURUAZIE
7   - kreator23
6   - strougy
4   - El_Indio
6   - stereolab
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144334
Osobností: 615130
Fotografií: 539253
Plakátů: 258067
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Rivalky na hrazdě (2016)

Rivalky na hrazdě
Sportovní film z prostředí   gymnastiky, kde rivalita   patnáctiletých,   šestnáctiletých holek je   neskutečná, což film docela   dobře více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Létající Kiwi (2012)

Létající Kiwi
Závody na kárách je pro   děti dobrý "sport". Pokud si   vše vyrábí samy, naučí se   základy manuální práce. I   když je Austrálie daleko,   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Operace: Koukej kolem sebe! (201...

Operace: Koukej kolem sebe!
Méně než průměrný   dětský film, jako rodinný   těžko, pro dospělé jedince   je to vyloženě nudná   záležitost. Opět parta   dětí různých ras, více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Čarodějův učeň (2010)

Čarodějův učeň
Cage se nikdy hrát nenaučí,   takže předvádí svojí   obvyklou, stereotypní postavu   se dvěma typy obličejů. O   kvalitách filmu: stačí   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 2 / 10

Doba ledová: Mamutí drcnutí (201...

Doba ledová: Mamutí drcnutí
Moc se mi to nelíbilo, nedá   se to porovnat s předchozími   díly a stejně, jak se píše   v předchozích   komentářích, "nevěřila   jsem" tomu. Je to škoda.

Autor: Alix | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.261/0.484