reklama
 
ohodnotit

Člověk bestie

La bête humaine

Žánr:
Země:
Rok:
1938
Délka:
93 minut
„Jean Gabin jako zoufalý hrdina románu Emila Zoly.“

Celkové hodnocení filmu Člověk bestie

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 81.5% (20 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.8.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.5.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.5.2006
Veronika42
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.5.2010
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.8.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.4.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.10.2010
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.4.2012
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.1.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.3.2014
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.9.2007
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.2.2009
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.11.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.5.2010
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.5.2010
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.4.2010
vecernice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.11.2010
K882
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.7.2018
boudaj
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.10.2007
Dagfra3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.12.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih38739minih38739Deník Anny Frankové (1959) 
The Diary of Anne Frank n
minih30826minih30826Jen když jsme zdrávi (1965) 
Tant qu'on ka santé n
minih39193minih39193Čtyři sluhové a kardinál (1974) 
A nous quatre cardinal n
minih34798minih34798Pro lásku či pro vlast: Příběh Artura Sandovala (2000) 
For Love or Country: The Arturo Sandoval Story n
minih44133minih44133Hunter (1984) [TV seriál] 
Hunter n
minih13205minih13205Muž z prvního století (1961) 
Muž z prvního století n
minih65441minih65441Charlie Chan v opeře (1936) 
Charlie Chan at the Opera n
minih147715minih147715Jeden Štědrý den (2014) [TV film] 
One Christmas Eve n
minih71908minih71908Nám se to stát nemůže... (1986) [TV inscenace] 
Nám se to stát nemůže... n
minih49335minih49335Kauzy z Bostonu (2004) [TV seriál] 
Boston Legal n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

81.5 % (20)
8   - curil
8   - jarda53
9   - clara.bow
8   - Veronika42
8   - Frolíček
7   - Kuvik
8   - Bara.40
6   - mat.ilda
6   - Misantrop
10 - melakara
8   - Faye
7   - fred.appl
9   - sakro
7   - rosta12
9   - Johnny1
9   - ceskytulak
10 - vecernice
8   - K882
8   - boudaj
10 - Dagfra3

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

00:30 - 00:55

10 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecký provoz

00:35 - 01:30

5 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

NOVA - Beze stopy (2002) [TV seriál]

23:50 - 00:45

50 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Prima - Jetelín (2016) [TV seriál]

00:30 - 00:55

10 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151237
Osobností: 635268
Fotografií: 575811
Plakátů: 273883
Obsahů a biografií: 139053

Poslední komentáře

Já, pomsta (2016)

Já, pomsta
A zase jedna pomsta.   Švejkovsky řečeno.   “Zabili jste mi manželku,   tak tady máte přes   držku!” Námět hodný   filmové tvorby Stevena více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Odstřelovač (2007)

Odstřelovač
Po shlédnutí tohoto snímku   napadá otázka týkající se   roku 1963. Opravdu s   atentátem na JFK neměly   tajné služby co dočinění?   Snímek více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Pan Dokonalý (2015)

Pan Dokonalý
Pořádně ulítlá a   praštěná komedie. Rozhodně   je to švanda, i když trochu   přehnaná. Anna Kendrick je   skvělá a pořád vypadá,   jako sjetá. více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

Likvidátor (1996)

PROCESOR!

Likvidátor
Tak přiznám se, že mi   tenhle film unikl a poprvé ho   viděl až včera. Chápu, že   je to přes dvacet let, ale i   tak si troufám tvrdit, že   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Avengers (2012)

Avengers
Superhrdinové pěkně   pohromadě. První z dlouhé   řady filmů mile překvapil   tím, že to tvůrci   nepřehnali a nepokazili,   takže vcelku slušná   podívaná.

Autor: MildaX | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.32/0.282