ohodnotit

Císařovy nové šaty

Des Kaisers neue Kleider

Rok:
1955
Délka:
17 minut

Celkové hodnocení filmu Císařovy nové šaty

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.3% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.4.2011
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.4.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.3.2010
hejtman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.11.2007
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.11.2007
brnvl2105
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.10.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.2.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.4.2010
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.2.2010
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.7.2009
Bimbaša
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
korousvaclav
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
rozoumek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.3.2010
Merry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.10.2007
zanas
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.12.2007
misa23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih61380minih61380Proměna (2009) 
Ne te retourne pas n
minih66865minih66865O princezně, měsíci a hvězdě (1996) [TV inscenace] 
O princezně, měsíci a hvězdě n
minih24880minih24880Fletch žije (1989) 
Fletch Lives n
minih46081minih46081Pikola a saxofon (2006) 
Piccolo, Saxo et compagnie n
minih35648minih35648Kdo to tam zpívá (1980) 
Ko to tamo peva n
minih144926minih144926Špunti na vodě (2017) 
n
minih29783minih29783Moje noc s Maud (1969) 
Ma nuit chez Maud n
minih12710minih12710Moderní problémy (1981) 
Modern Problems n
minih65499minih65499Doktor Smrt (2010) [TV film] 
You Don't Know Jack n
minih98206minih98206Dávám tomu rok (2013) 
I Give It a Year n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Císařovy nové šaty (2010) [TV film]

 Císařovy nové šaty (2010) [TV film]
Císařovy nové šaty n
Des Kaisers neue Kleider
Žánr: pohádka
Země: Spolková republika Německo
Režie: Hannu Salonen

(remake)

Hodnocení filmu

61.3 % (16)
6   - curil
6   - pataamat
6   - Kuvik
4   - hejtman
7   - davidek
6   - brnvl2105
7   - MaKy92z
6   - rosta12
6   - Pauleto
7   - tvo
7   - Bimbaša
3   - korousvacl
7   - rozoumek
6   - Merry
6   - zanas
8   - misa23

TV Program

ČT1 - Banánové rybičky (1999) [TV po...

01:35 - 02:00

23 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Království Mustang

01:10 - 02:00

48 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Dr. House (2004) [TV seriál]

01:35 - 02:15

23 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

01:15 - 02:20

43 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154547
Osobností: 639996
Fotografií: 588812
Plakátů: 279723
Obsahů a biografií: 141600

Poslední komentáře

Zázračná planeta II (2016) [TV m...

Zázračná planeta II
Skvělý dokument, skvostné   záběry. No, je to k pláči,   že to všechno jednou   zničíme. Naštěstí,   příroda si časem s námi a   tím vším poradí...

Autor: Krupe | Hodnocení: 10 / 10

Jack staví dům (2018)

Výborný film. 80%

Jack staví dům
Je to výborný thriller,   ktorý má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ho niekedy v budúcnosti   pozriem více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 8 / 10

Táta je doma (2015)

Táta je doma
Táta je doma představuje   povedený biják, který si   můžete užít, i když   nemáte (nevlastní) děti,   bývalého manžela či   bývalou manželku. více >

Autor: Venom_TomHardy | Hodnocení: 9 / 10

Táta je doma 2 (2017)

Výborný film. 75%

Táta je doma 2
Je to výborná komédia,   ktorá má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ju niekedy v budúcnosti   pozriem ešte raz. P.S.: Je to   trochu slabšie ako prvá   časť.

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Z Paříže do Paříže (2017)

Z Paříže do Paříže
Po dlouhé době film z   období druhé světové   války, který mě potěšil.   Jde o mé oblíbené období a   navíc francouzské   prostředí rozdělené více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.323/0.292