reklama
 
ohodnotit

Cikáni

Žánr:
Rok:
1921
Premiéra v ČR:
7.4.1922
„Benátský gondoliér se vydá po stopách unesené dívky do Čech. Toulá se s cikánskou tlupou a ujme se malého nalezence, který je synem hledané dívky a zrádného hraběte.“

Celkové hodnocení filmu Cikáni

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.8.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.9.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.9.2008
Radek.Hanuš
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.4.2012
gottlieb
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.10.2014
ilcikb
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.6.2011
Véča
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.8.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih34799minih34799Rána v srdci (2001) [TV film] 
Shot in the Heart n
minih13642minih13642Návrat domů (1948) 
Návrat domů n
minih51986minih51986Hádavá pohádka (1969) [TV inscenace] 
Hádavá pohádka n
minih49749minih49749Cyranův ostrov (2010) [TV seriál] 
Cyranův ostrov n
minih43531minih43531Krycí jméno: Čistič (2007) 
Code Name: The Cleaner n
minih85298minih85298Nenávidím L.A (2011) [TV film] 
L.A., I Hate You n
minih60197minih60197The Keys of the Kingdom (1944) 
The Keys of the Kingdom n
minih17066minih17066Prolomit vlny (1996) 
Breaking the Waves n
minih21402minih21402Tři muži na zabití (1980) 
Trois hommes a abattre n
minih37248minih37248Nikdy nezbohatneš (1941) 
Youll Never Got Rich n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.1 %
6   - argenson
7   - clara.bow
7   - rosta12
10 - Radek.Hanu
6   - gottlieb
9   - ilcikb
9   - Véča
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145760
Osobností: 619581
Fotografií: 545761
Plakátů: 260907
Obsahů a biografií: 133621

Poslední komentáře

Evropa (1991)

Lars von Franz

Evropa
Vlastně je to vysloveně   „šotoušskej“ film. Vlak,   svět železnice, koleje a   lidé kolem nich, tu hrají   hlavní roli. Kafkovsky   více >

Autor: m6k

Mokrý hrob (1999) [TV film]

Mokrý hrob
Již několikrát jsem byl   upozorněn, že v mých   popiscích, se moc možným   divákům otevírám a   prozrazuji více, než- li je   zdrávo, dnes více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

I.Q. (1994)

I.Q.

I.Q.
Pohodová komedie, která je   jednak vtipná a také   inteligentní, a to přímo   doslova. Ač romantické   příběhy moc nemusím, tak   tenhle mi více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 8 / 10

Květiny v podkroví (1987)

pro alik46

Květiny v podkroví
Jde o serii filmu kvetiny v   podkrovi, listky ve vetru,   zivot v hrichu a pristi tyden   koreny minulosti.

Autor: michaljakubik

Květiny v podkroví (1987)

Květiny v podkroví

Květiny v podkroví
Dnes se v tv vysílá Život v   hříchu, zřejmě jde o   pokračování Květin. Jinak   se mi oba filmy opravdu moc   líbí

Autor: alik46

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.381/0.346