reklama
 
ohodnotit

Cikáni

Žánr:
Rok:
1921
Premiéra v ČR:
7.4.1922
„Benátský gondoliér se vydá po stopách unesené dívky do Čech. Toulá se s cikánskou tlupou a ujme se malého nalezence, který je synem hledané dívky a zrádného hraběte.“

Celkové hodnocení filmu Cikáni

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.8.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.9.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.9.2008
Radek.Hanuš
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.4.2012
gottlieb
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.10.2014
ilcikb
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.6.2011
Véča
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.8.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4241minih4241Bláznivá cesta (1993) 
Cavale des fous, La n
minih44613minih44613Už jsme doma? (2007) 
Are We Done Yet? n
minih47211minih47211Vánoční únos (2007) [TV film] 
Holiday in Handcuffs n
minih53371minih53371Evropský konvoj (2003) [TV minisérie] 
Европейский конвой n
minih70661minih70661Znamení koně (2011) [TV seriál] 
Znamení koně n
minih24904minih24904Slovo policajta (1985) 
Parole de flic n
minih4418minih4418Duello nella sila (1962) 
Duello nella sila n
minih60983minih60983Mateřské galeje (2009) 
Motherhood n
minih9330minih9330Jamboree (1957) 
n
minih31782minih31782Profesionál (2001) 
Ticker n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.1 %
6   - argenson
7   - clara.bow
7   - rosta12
10 - Radek.Hanu
6   - gottlieb
9   - ilcikb
9   - Véča

TV Program

ČT1 - Předpověď počasí, Sportovní zp...

12:20 - 12:30

0 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Karel Absolon

12:10 - 13:10

10 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:25

20 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Prima - Siska (1998) [TV seriál]

12:15 - 13:30

5 minut již uběhlo
70 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145765
Osobností: 619588
Fotografií: 545771
Plakátů: 260920
Obsahů a biografií: 133624

Poslední komentáře

La La Land (2016)

La La Land
Hodně pocitový film. Ne že   by jiné filmy nevyvolávaly   pocity, ale tady jde o ně v   první řadě, a terpve potom   o děj a vše ostatní.   více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Evropa (1991)

Lars von Franz

Evropa
Vlastně je to vysloveně   „šotoušskej“ film. Vlak,   svět železnice, koleje a   lidé kolem nich, tu hrají   hlavní roli. Kafkovsky   více >

Autor: m6k

Mokrý hrob (1999) [TV film]

Mokrý hrob
Již několikrát jsem byl   upozorněn, že v mých   popiscích, se moc možným   divákům otevírám a   prozrazuji více, než- li je   zdrávo, dnes více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

I.Q. (1994)

I.Q.

I.Q.
Pohodová komedie, která je   jednak vtipná a také   inteligentní, a to přímo   doslova. Ač romantické   příběhy moc nemusím, tak   tenhle mi více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 8 / 10

Květiny v podkroví (1987)

pro alik46

Květiny v podkroví
Jde o serii filmu kvetiny v   podkrovi, listky ve vetru,   zivot v hrichu a pristi tyden   koreny minulosti.

Autor: michaljakubik

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.401/0.363