ohodnotit

Chytrá holka

Whipped

Rok:
2000
Délka:
82 minut
„O zamilovaných kamarádech, kteří nečekaně zjistí, že sdílejí mnohem víc, než jen názory na lásku a sex.“

Celkové hodnocení filmu Chytrá holka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55.3% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.3.2011
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
20.3.2010
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
13.11.2012
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.8.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.9.2010
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2007
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.5.2014
frenky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.8.2007
Ondra44
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.12.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.2.2009
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.5.2009
ogina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.4.2011
respect
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.1.2019
Sandruska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.3.2009
Sheriff.Janov
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.4.2008
DARKEN88
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
15.4.2011
yuyka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.3.2009
qirozepi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.1.2008
lms
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.11.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih52222minih52222Střelila jsem Andyho Warhola (1996) 
I Shot Andy Warhol n
minih49099minih49099Zelený sršeň (2010) 
The Green Hornet n
minih58721minih58721Uchazeč (2008) 
Kandidaten n
minih27940minih27940Hodina prasete (1993) 
The Hour of the Pig n
minih39674minih39674Pád Třetí říše (2004) 
Der Untergang n
minih12359minih12359Mezek (1985) 
Mezek n
minih49302minih49302Emma (1996) [TV film] 
Emma n
minih27583minih27583Jakub lhář (1999) 
Jakob the Liar n
minih48645minih48645Nezvaná (2008) 
The Uninvited n
minih62853minih62853Operace Apokalypsa (1997) [TV film] 
The Apocalypse Watch n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55.3 % (19)
5   - curil
2   - Kuvik
2   - mat.ilda
4   - Faye
6   - rosta12
7   - fingon
10 - Gremmie
5   - frenky
4   - Ondra44
8   - Zdenek13
4   - deatdavid
6   - ogina
8   - Sandruska
7   - respect
6   - Sheriff.Ja
1   - DARKEN88
7   - yuyka
8   - qirozepi
5   - lms
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154519
Osobností: 639983
Fotografií: 588733
Plakátů: 279519
Obsahů a biografií: 141543

Poslední komentáře

Jan Palach (2018)

Jan Palach
Jan Palach a Klement Gottwald   politický odpad   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! více >

Autor: pospipoustak | Hodnocení: 1 / 10

Predátor: Evoluce (2018)

COŽE??????

Predátor: Evoluce
To jako fakt?? To si snad   dělají srandu. Udělat z   filmu s geniálním nápadem,   perfektním příběhem, a   kvalitních hereckých   výkonů více >

Autor: Htichac

Tohle je Sparta! (2008)

Tohle je Sparta!
Já mám vlastně dementní   parodie celkem rád, no ale   čeho je moc, toho je   příliš. Nevýhoda dementně   vtipných filmů je, že se   velice více >

Autor: Vlnik | Hodnocení: 2 / 10

Most! - 2. díl (2019) [TV epizod...

Most! - 2. díl
Líbí se mi to čím dál   víc, hlášek je tolik, že   napoprvé je člověk všechny   neocení, ale dík za tento   nekorektní seriál, bavím se   a to jsem od toho čekal:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Operace Ofsajd (2019) [TV epizod...

Operace Ofsajd
Druhá série Rapla zatím   jisté zklamání. Jako kdyby   to psal a točil někdo   úplně jiný. Oba první i   druhý díl provází spousta   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.331/0.299