Chocolate City (2015)

Chocolate City
66.7 %
 
 
    Žánr: drama
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 91 min.
Michael je nováčkem mezi exotickými tanečníky v nejžhavějším nočním klubu zvaném Chocolate City. Jako jeden z nejoblíbenějších tanečníků místních návštěvnic se však rázem ocitne pod tlakem, neboť se snaží utajit své povolání před rodinou.
Vítejte v klubu Chocolate City, kde hraje žhavá hudba, vládne magická nálada a tančí exotičtí tanečníci, kteří jsou prostě k nakousnutí. Ženy šílí, když jim tihle talentovaní muži s vypracovanými těly začnou plnit jejich fantazie... A s příchodem nového, mladého tanečníka (Robert Ri'chard) to tady začne jiskřit víc než kdy dřív. Doma je to obyčejný Michael, který studuje na univerzitě v centru města a ze všech sil se snaží pomáhat své matce (Vivica A. Foxová) vyjít s penězi. Výplata z brigády však na pokrytí všech účtů nestačí, a tak se rozhodne zkusit uspět právě v nočním klubu, kde vystupuje pod uměleckým jménem "Sexy Chocolate". Od té doby se peníze jen hrnou. Jakožto jeden z nejoblíbenějších tanečníků místních návštěvnic se však Michael rázem ocitne pod nečekaným tlakem, neboť se snaží utajit své nové povolání před matkou i přítelkyní.

Zdroj: HBO Europe

režie:
Jean-Claude La Marre
 
 
hraje:
Robert Ri'chard (Michael McCoy), Vivica A. Fox (Katherine McCoyová), DeRay Davis (Chris McCoy), Michael Jai White (Princeton), Tyson Beckford (Adrian 'Rude Boy'), Darrin Dewitt Henson (Magnus), Jean-Claude La Marre (pastor Jones), Ginuwine (Pharaoh), Ernest Thomas, Carmen Electra (DJ), Eurika Pratts (DeeDee), Andrea Kelly Konno (instruktorka tance), Xavier Declie (profesor Lyons), Bolo the Entertainer (Bolo), Gilbert Saldivar, Danny Mitchell (Jamaika), Brian Massey (závislák), Aaron McNeal (Smoove), Carlito Olivero (Raphael), Matt Barnes (Eric Johnson), Gloria Govan (servírka), Maliah Michelle (striptérka Kandi), Adi Benson (Yolanda), Candice Craig (Cynthia), Johann John Jean (barman v Chocolate City), Cydney Davis (sestra Beatrice), Trae Ireland (Wade), Reatha Grey, Jachin French (kadeřník), Darren L. Miller (ochranka v Chocolate City), Kameika Ottley (servírka v Chocolate City), Marsha Myrtil, Gina Fricchione, LaReina Shaw, Shawn McDonald, Michael Joseph (zdravotník), Imani Hakim (Carmen), Solange Hordatt, Baron Jay (zdravotník), Alicia Monet Caldwell, Yissendy Trinidad (barmanka), Kara Gibson (návštěvník kostela)
 
 
scénář:
Jean-Claude La Marre
 
 
kamera:
Vladimir Van Maule
 
 
výprava-architekt:
Joe Lemmon
 
 
kostýmy:
Mandy Pauline
 
 
střih:
Yvan Gauthier
 
 
zvuk:
Bahieh Claggett, Lisle Engle, Frederick Howard, Casey Pereira, T.J. Yoshizaki
 
 
zvláštní efekty:
Josh Hakian (koordinátor)
 
 
asistent režie:
Ben Gelera (první asistent)
 
 
výkonný producent:
Jessie L. Levostre, Jim Steele
 
 
producent:
Robert Aaronson, Jean-Claude La Marre, Melanie Levostre, Michael Mendelsohn, Eurika Pratts
 
 
kaskadér:
Shawn McDonald
 
 
vedoucí výroby:
Nick Vallelonga
 
 
casting:
Vanessa Walkowiak
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.