Duben
ohodnotit

Chlapec v pruhovaném pyžamu

Boy in the Striped Pyjamas

Žánr:
Rok:
2008
Délka:
94 minut
Premiéra v ČR:
26.3.2009

Komentáře k filmu Chlapec v pruhovaném pyžamu

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 37
Pitryx
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 13.2.2014
Samotný příběh kazí   pohled z druhé strany a věku   dítěte. Dlužno uznat, že   je to ovšem pohled dosti   zajímavý. Zase ovšem   vzniká dojem, že lágr nikdo   nehlídá, děti tam mají   volno a v pohodě se dá   prokopat oběma směry. Nu,   nevím, jak to bylo doopravdy,   ale mně to přijde jako   pitomost. Scéna převádění   vězňů do komory je velmi   slabá, nemá žádný   emocionální náboj, což je   velká škoda. Snímek   prakticky nemá děj, stagnuje   a nepřináší v základu nic   nového. Herci se také moc   nevytáhli, takže hodnotím   jako plus jen některé   drobné scénky, hudbu a   závěr. Jinak je to v celku   nuda. 1210288632/9031
green-tea
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.2.2014
Až do poslední scény ve   "sprchách" by se   tento film dal hodnotit jako   vcelku průměrný, až   naivní snímek, který toho   divákovi o hrůzách   holocaustu až tak moc   neřekne. Dva malí kluci si   povídají, podlézají pod   drátěným plotem z jedné   strany na druhou a na nějaké   rasové rozdíly zvysoka   kašlou. Ukolébána   zdánlivě poklidným   průběhem děje, byla jsem   napoprvé jeho tragickým   vyústěním více než   zaskočená. Čekala jsem   ledacos, ale tohle opravdu   ne...
hvezdyn
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.3.2012
Člověk u podobných filmů,   či literárních děl musí   přemýšlet o tom, jak je   možné, že se velká část   populace nechá zblbnout tak,   že je schopna obrovských   zvěrstev.
Válka je   vůl. Normálně by ji   člověk chápal jako boj   mužů proti mužům na   bitevním poli. Co ji však   doprovází je tím pravým   svinstvem. A bohužel se to   často děje i dnes.   Koncentrační tábory,   drancování, pogromy.   Společnost by se měla z   událostí druhé světové   války poučit, a to i ti,   kteří ji nezažili.
Film přináší i další   poznatek. I nedotknutelní   mohou být zasaženi. I dnes   vnímáme války většinou   jako virtuální hry, které   se nás netýkají. Umírají   přeci zcela cizí lidé na   druhé straně Země. Počty   zabitých se v novinách   uveřejňují jako suchá   čísla. Jaký je rozdíl mezi   plynovou komorou a střelou z   bezpilotního letadla? Možná   ten poslední odstavec zcela   nesouvisí s filmem. Ale   možná taky ano.
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.11.2011
Je to podle knihy vím, ale je   to celé asi blbost, takhle by   to ve skutečnosti asi nešlo,   ale budiž. Trochu mě filmy o   utrpení židů za 2. svět.   války zmáhaj ale není   špatný a závěr kdy   Německý voják ukládá   plechovky Cyklonu do krabice a   přibíhá otec kluka kterej   je už tam "nahoře"   je hodně silná! A skvělej   David Thewlis!
martin.stusak.9
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.7.2014
Tvůrci si pohráli s   lidskostí hlavního strůjce   zrůdnosti v koncentračním   táboře. Má mladou ženu,   malého syna a bydlí poblíž   tábora. Má vůbec nějaké   city, když bez rozmyslu   nechává likvidovat nejen   muže, ale i ženy a děti?   Chlapcův svět je jiný.   Spousta věcí mu je utajena a   tak tápe ve světě kolem   sebe a hledá odpovědi. Dojte   k plotu tábora kde se   seznámí se zajatým stejně   starým chlapcem. Jejich   vzniklé přátelství je   přirozené. A přátele si   pomáhají, takže na   základě toho dojde k   tragédii. Jaké to je pro   jeho otce? Jak se cítí,   když stejnou metodou, jakou   on popravuje, zemře i jeho   vlastní syn? Bude to pro něj   velké zadostiučinění?   Tragický velmi citlivý   příběh svým pojetím   dokázal divákům vnuknout   velmi zajímavou myšlenku.   Otázka však zůstává bez   odpovědi a tak vše   zůstává na divácích.   Snímek je natočen mistrně.   Příběh sleduje převážně   osud onoho chlapce, takže se   o dění v táboře   dozvídáme jen okrajově.   Divák je tak oné hrůzy   ušetřen. O to víc je   šokující konec, kdy každý   musí z matkou, byť Němkou,   soucítit. Příběh zcela   originální, který zaujme   už s vím tématem.
Lienocka22
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.8.2009
Výborný film, skutočne ma   dostal ... veľmi silný   príbeh o kamarátstve medzi   dvoma chlapcami. Je tu pekne   ukázaná detská nevinnosť,   priateľstvo a na druhej   strane aj antisemitizmus a   vyhladzovanie židov v   koncentračných táboroch.   Koniec je veľmi smutný a   žiaľ sa stalo to, čo som   predpokladala, že sa stane,   keď sa Bruno obliekol do   "pruhovaného   pyžama".
Duri86
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.7.2014
Ojedinělý příběh,   válečné drama podané   úplně jinak. žádná   slaďárna se šťastným   koncem. Kdyby se to stalo ve   skutečnosti, stejně by jim   nic nedošlo.
T2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.10.2018
║Rozpočet   $12,5milióna║Tržby USA   $9,046,156║Tržby   Celosvetovo $44,083,403▐   Tržby za predaj DVD v USA   $12,395,116 //počet   predaných kusov 235,475║   Malý komorný snímok z   veľmi originálnou nosnou   témou, o priateľstve dvoch   chlapcov, líšiacich sa v   podstate len vo svojom   duševnom vyznaní(Nemec a   žid) a tým že ich od seba   delí ostnatý plot   zajateckého tábora ale to im   nezabráni aby si v mysli   vytvorili svoj svet cez   pohľad na danú situáciu   vlastným pohľadom. Po   výbornom Predčítači tu je   ďalšia silná dráma z   neprebádaného zákulisia   chladnej 2.svetovej vojny.   /80%/
rankinfitch
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.4.2010
Pozvolný příběh rodiny   německého důstojníka,   který je povýšen a   převelen do funkce velitele   zajateckého pracovního   židovského tábora. Jeho   rodina netuší, co se kolem   děje, ale jeho syn Bruno je   zvědaný a pronikne za zdi   domu a dostává se tak k   ostnatému plotu a spřátelí   se s chlapcem, který je v   táboře zajatý. Sblíží se   natolik, že Bruno dostane   chuť se do tábora podívat.   To se mu podaří...ovšem   cena, kterou za své   dobrodružství zaplatí, je   ta nejvyšší.
Komornější, nikterak   extra dramatický příběh,   skutečně pozvolný průběh,   ale děj člověka vtáhne a   ten závěr...to byl MAZEC   JAKO HROM, to byl masakr.
karlosphonic
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.4.2012
Snad se nepletu,když v   některých předešlých   komentářích je trošku   poznat,kdo ještě nemá   děti:)
Když   zamhouřím obě oči (a uberu   jednu hvězdičku)nad tím,že   žádný strážný široko   daleko při rozhovorech u   plotu (který měl ještě   podezřele obrovské   otvory),tak film byl opravdu   nádherný.Nikde v obrazech   nebo dialozích jsem   nezaznamenal žádné   teatrální nebo   vykalkulované emoce,které   tak často bývají v   podobných snímcích.
Z celého filmu se mi   líbila ta nestrojená naivita   osmiletého německého   chlapce,kdy povídá svému   židovskému příteli,že   Pavel nechal doktořiny a   loupe brambory,nebo jestli   mají hodně sena,když se jim   tak kouří z komína,nebo   jestli přijede na prázdniny   do Berlína,atd.,atd.Tomu   říkám sladkohořká   ironie.
A ano,záběr   na vojáka v plynové masce je   působivý.Běžel mi mráz po   zádech.
Cash89
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.1.2009
Skromný film se žádnými   ambicemi nicméně o to je   větší zážitek jsem   získal...Příběh malého   Bruna a jeho touha po   prozkoumání, se může zdát   kýčová ale opak je   pravdou...Toto drsné drama   ukazuje likvidaci židů   úplně jinak než jsem   zvyklý, trochu mi to dějem   připomínalo můj srdeční   film Život je krásný, také   si Vás získá svoji   jednoduchostí a   originalitou...Když vezmu   Chlapce v pruhovaném pyžamu   do přísného oka, bude na   tom docela průměrně...Dost   se na můj vkus opakujících   se scén nicméně každá mi   ukázala jiný úhel pohledu   na danou věc...Co mě mile   překvapilo, byl děj který   se postupně měnil a divák   pomaličku začal cítit   stejné pocity jaké měli   hlavní aktéři...Konec filmu   dopadl nejhůře jak mohl,   nejhůře pro příběh ale   dokonale pro film...Nikdo   nemůže říct ani popel, jen   sedět v tichosti s otevřenou   pusou, oči mít zalité   slzamy a ani nedutat,   takovéhle pocity jsem měl   já...Ještě na začátku   filmu jsem se dozvěděl že   pro tento film složil hudbu   James Horner měl jsem radost,   hudba byla opravdu krásná,   jen už asi žádná hudba   nikdy nepřekoná hudbu ze   Statečného srdce...Snímek   je milé překvapení!!!
Ostrovan
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.10.2011
Druhá válka očima dětí,   respektive nesmyslnost   náboženských a   rasistických myšlenek   prezentována v podání   jednoduchého dětského   myšlení? Skvělý námět a   ještě lepší   zpracování!
Skutečně silný, chytrý   a dobrý film!
Jarda.ftr
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.7.2009
Film se jeví na první pohled   velmi jednoduše, ale jeho   význam, krom běžných   scén, je v drobných   detailech, které pozorný   divák nepřehlédne ( kouř z   pecí nad dětskou houpačkou,   rozhovor hlavního hrdiny s   vězněm lékařem, nyní   sluhou atd.) Závěr potom z   ničeho nic prudce graduje a   vy jen doufáte.... A ukázala   se nám tu budoucí hvězdda   Asha Butterfield.
ValaMalDoran
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.1.2009
Celý film se nese v duchu   války. Kamarádství malého   chlapce se stejně starým   židovským chlapcem vede ke   špatnému konci. Hodně   drsný film - hlavně konec je   hodně nečekaný. Tyto filmy   jsou sice ukázkou jaká byla   doba, ale je to pro hodně   silný povahy.
kamicek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.3.2010
skvělý film s Davidem   Thewlisem, četla jsem i knihu   a zaujalo obojí....   vynikající prácě!! oprabdu   skvěle natočeno...
Gredor
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.3.2009
Je to moc pěkný hlavně   emotivní film, postupně se   rozvíjející přátelství   dvou chlapců mezi ostnatým   drátem ve vás zbudý soucit   a nechuť k tomu co nacisté   dělali židům.
Tink
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.2.2009
Překvapil i konsternoval...
Na úvod musím říct, že   tento film opravdu není nic,   co bych si pustila ke   zpříjemnění deštivého   odpoledne. Začátek filmu na   mě působil jako průměrné   válečné drama. Ovšem   zajímat mě začal   vzápětí. Pohled na   koncentrační tábory,   vyjádřený dětskýma   očima. Líbil se mi výkon v   podání hlavního hrdiny, co   musím vytknout je podání   malého Shmuela přišel mi   trošku škrobený. Dále pak   některé scény byly až moc   nereálné, každopádně i   přesto si snímek zachovává   atmosféru. Šokující scény   s židy i   "procitnutí" matky   z nacistického snu. Co bych   dodala ke konci? Tragický,   zanechá ve vás opravdu   silný zážitek, pro který   těžko hledám srovnání!
POMOthy
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.10.2018
Citlivé, naivné až ľahko   gíčovito americké videnie   holocaustu „pre celú   rodinu“ (aj vďaka sladkému   Hornerovmu klavíru). Čo by   nemuselo byť na škodu veci,   keďže je o detskom vnímaní   sveta. Dokonca by mohlo byť   vhodné pre základné školy,   kde by žiakov zaujalo viacej   než nudné učebnice.   Identifikovali by sa perfektne   s hlavnou postavou. V mojich   očiach ale film stráca na   dôveryhodnosti preto, ako   lacnými náhodami (zvratmi) v   scenári si vypomáha na ceste   k srdcervúco-tragickému   finále. Sladkobolný kalkul,   ktorý sa s prepracovaným   scenárom mohol v rukách   Hanekeho či Polanskeho stať   veľkým filmom.
sismik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.4.2009
Tak tenhle film mě naprosto   dostal. Hlavně tím, že je   natočený z naivního pohledu   osmiletého kluka, který   nechce uvěřit, že by se   jeho otec účastnil něčeho   takového jako je holokaust.   Hlavně konec filmu je opravdu   dojemný. Seděla jsem a   zírala s otevřenou pusou a   nedovolila si říct jediné   slovo. Hudba vynikající,   rozhodně podtrhuje celkový   dojem filmu. Prostě   jednička. Jednoznačně si   film nenechte ujít. Citlivě   natočený snímek, který z   Vás vyždímá doslova   všechny emoce.
matushome
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 17.1.2012
Dojímavý príbeh   nedotknuteľnosti a   neohrozenosti   nadradených...čo ak..??
Inak nezáživné   spracovanie možno   strhujúceho a príbehu
sarcofago
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.2.2009
k fimu
Zlo doplácí na zlo. Tak je   to možná řečeno. Říkám   si jestli by mělo být   lepšího ponaučení. Na   druhou stranu je ve mě   sporná věc. Co je 5 milionů   proti jednomu životu. Čí   stranu obhajovat? V tomto   snímku ničí. Davá nám   pohled na uzavřený svět,   který je součástí něčeho   o čem hlavní hrdina nemá   ponětí. Jen jednu věc   nepřipustím, aby nám   měnila pohled na věc...
cmelak598
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.10.2019
Slušný film
Pohled na holocaust z očima   dítěte. Otec SŠ man jako   velitel vyhlazovaciho tábora   odvádí "jen svou   práci" bez jakýchkoli   předsudků. Jinak funguje   jako správný taťka.   Osmiletý syn se náhodně   seznámí s židovským   chlapcem, nakonec shodou   okolností skončí v plynové   komoře. Film byl velmi   slušný, ale že by   židovský chlapec mohl celé   hodiny vysedávat u plotu, no   nevím, nevím. Myslím, že   by šlo dostat z filmu trochu   více, ale i tak slušné. Jde   přece o popis toho   největšího zlá v historii   lidstva, nehledme na detaily.
Wiikii
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.10.2018
Snímek je hodně   emocionální, hlavně i díky   tomu, že vše je z pohledu   malého osmi letého chlapce   Bruna, který ještě úplně   nechápe jaký vlastně je   svět kolem něj. .. Bruno má   za otce nacistického   důstojníka, který povýšil   a dostal za úkol řídit   koncentrační tábor. Bruno a   jeho rodina se kvůli otcově   povýšení přestěhují do   domu v lesích nedaleko od   pracovního tábora. Postupem   času se malý chlapec Bruno   cítí na tolik osamělý, že   se vydá za dům do lesa kam   má zakázáno chodit. Tam   najde plot, který ohraničuje   tábor a za ním malého   chlapce v pruhovaném   "pyžamu" jménem   Shmuel. Od této doby film   začíná novou kapitolu kde   na jedné straně je   kamarádství dvou osmiletých   chlapců, na druhé   nacistická ideologie a někde   mezi rodina. .. Nakonec   ještě musím dodat, že   takový závěr jsem rozhodně   nečekal a je opravdu   nejemocionálnější z   celého snímku. ....   HODNOCENÍ: 85%
Aintcha
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.12.2010
Smutný příběh o druhé   světové válce očima   dítěte, který pořádně   nechápe válku. Nechápe co   se kolem něj děje a   částečně si vytváří   vlastní svět, kde lidi z   koncentračních táborů jsou   farmáři. Tento příběh,   ač by mnoho lidí řeklo, že   je to blbost, se mi líbil.
jarecha1
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.3.2010
Něco tak pěkného a   skutečného jsem dlouho   neviděl a asi ani neuvidím.   Krásně se su ukazuje   nelidskost nacismu v kontrastu   s dětskou nevědomostí.   Škoda jen, že si nikdo nedal   práci s nadabováním do   češtiny.
kllatenka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.10.2009
Bezstarostnost dětství versus nelidskost nacistů
Tento snímek patří k   filmům, po kterých   zůstanete sedět bez   jediného slova a   přemýšlet. Silný příběh   se silným zpracováním.
Film vám neukazuje   krvavé scény z fronty, ani   dech vyrážející obrazy   týraných z koncentračních   táborů. Ukazuje válku z   úplně jiného úhlu, než   jsme zvyklí.
remky3
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.6.2009
Film, který by jsem zcela   určitě doporučil   shlédnout. Krásné ukázka   přátelství dvou kluků,   každého na jiné straně   "barikády".
chipushit
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.7.2009
to je síla
Napřed jsem četla knihu, pak   teprve viděla film.   Skutečně síla. Hrůzy   války viděné očima malého   kluka, který zjevně   nechápe, co se okolo něj   děje a a jeho největším   traumatem je stěhování.   Teprve sblížení se stejně   starým chlapcem "v   pyžamu" a   "loupačem brambor"   Pavlem mu ukáže, že vše   není tak růžové, jak se mu   zdálo ještě v Berlíně.  
Konec je velmi drsný.   I když ukazuje sílu   přátelství - až do konce   se chlapci drželi za ruce.
Školomety poukazující   na skutečnost, že nebylo   možné se do tábora tak   lehce dostat a že by se nikdo   jen tak nemohl poflakovat   kolem drátů, uklidním, že   je to každému jasné.   Nejedná se o dokumentární   film.
kakkena
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.4.2010
Právě jsem tento film   zhlédla a musím konstatovat,   že je to rozhodně nejlepší   film roku 2008. Neprosto   nečekaný závěr, který   diváka nenechá s chladnými   pocity. Vše perfektní -   herecké výkony, režie,   kamera, předloha. Film je   protkán mnohými zkrytými   detaily, které divák musí   pochytit. Už teď vím, že   nebudu váhat a snimek si   pořídím na dvd.
Anilvap6
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.6.2011
Tohle je velmi dobrý film.   Jistě stojí zato shlédnout.   Líbilo se mi, jak natočili   ten konec. Takhle to asi   nějak doopravdy bylo.
Becko.O
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 26.1.2011
Téma tohohle filmu říká,   že půjde fakt o silnej   zážitek. S tim jsem do toho   taky šel, ve většině   filmů téma vyhlazování   Židů v koncentračních   táborech už samo o sobě   udělá svoje a přivalej se   silný pocity. Když jsem ale   zkouknul tohle, ty pocity se   tak nějak nedostavily...   Těžko říct, kde se stala   chyba. Sám bych vinu svalil   asi na dětský herce neherce,   protože ty byli fakt   nepřesvědčivý a jestliže   na těch dětskejch rolích   celej film dá se říct   stojí, tak je podle mě   velká chyba obsadit děti,   který nedokážou ukázat ani   špetku charismatu. Podle mě   ani nevěděly co vlastně   točej, působily jak loutky   kterejm režisér tahá za   provázky. Aspoň to tak   vypadá. Taky možná chyběla   nějaká pořádná hudba,   která by vystupňovala   úzkost, v jaký se ty dva   nacházeli. Obyčejně se   prostě nestává, že by ve   mě takhle vážnej film nic   nezanechal. Pan režisér by   se měl pro příště   zamyslet, kde se stala   chybička... Nechci od toho   filmu nikoho odradit,   nicméně podle mě je zrovna   u tohohle filmu to vysoký   hodnocení fakt dost   zavádějící a mám pocit,   jakoby ostatní koukali na   něco úplně jinýho, když   dávaj 7,8,9, nebo dokonce   10*...
Hesiona
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.7.2011
Maska
Neplakala jsem, jak David   předpovídal. Asi je to tím,   že nás podobnými filmy   krmili od dětství. Při té   scéně s plynovou maskou se   mi udělalo doslova špatně.
A.d.i.s.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.7.2009
jeden z nejemotivnějších   filmů co jsem kdy viděla.   skvělé herecké výkony obou   mladých chlapců. Poukazuje   na bezstarostnost a   spontánnost dětství i na   hrůzy světové války.
hannibanny
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.11.2009
Většina z nás ví aspoň   přibližně co se odehrávalo   v koncentračních táborech,   ale teď máme šanci se na to   podívat z pohledu osmiletých   chlapců a jak ze strany za   elektrickým plotem, tak i   před ním. Musím říct, že   umělecky jsou VŠICHNI herci   na výbornou a i příběh má   perfektní linii. Doporučuji   všem, kteří se nebrání   tématu nacismu a dramatu   zároveň.
Duck
Hodnocení:
Přidáno: 7.5.2010
Tohle je opravdu snímek,   který stojí za shlédnutí.A   doporučuji těm, kteří   neví a nechápou proč i dnes   se bojuje proti   nacismu.Ukázka toho jak   bezhlavé vybíjení   národnostní rasy vede k   tragickému konci.
Viollently
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 1.11.2014
Celkom zaujímavý príbeh,   avšak podaný dosť   nezáživným spôsobom,   chýbalo mi tam viac   akčnosti, viac citov, viac   dramatickosti, ale naopak   možno to bol aj zámer   tvorcov podať tento príbeh   čo najjednoduchšie...
kvapil.zatec
Hodnocení:
Přidáno: 22.11.2015
Tento film shlédla celá   naše rodina, vč.   dospívajících dětí. Je to   o poznání života dětí   německých pohlavárů (zde   velitele koncentračního   tábora)m, které malé děti   nechápalui, proč museli   chodit v pruhovaných oděvech   a tvrdě pracovat a ti   německé děti nechápali   vztahy židů a němců, a jak   se mohou sblížit díky   díře v plotě. Tragický   konec chlapce, syna velitele   "lágru" ver snaze   pomoci "kamarádovi v   pruhovaném mundůru, dostat   se ven z tábora, připlete se   mezi ostatní a ...stane se   osudová chyba, kdy spolu s   vězni zahynul v plynové   komoře...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih44669minih44669Sicko (2007) 
Sicko n
minih41586minih41586Tři zločinci ve skryté pevnosti (1958) 
Kakushi-toride no san-akunin n
minih10049minih10049Kavárna na hlavní třídě (1953) 
n
minih24518minih24518U snědeného krámu (1933) 
n
minih38053minih38053Umučení Krista (2004) 
The Passion of the Christ n
minih70527minih7052730.000 mil pod mořem (2007) [Video] 
30,000 Leagues Under the Sea n
minih9872minih9872Kam, pánové, kam jdete? (1987) 
Kam, pánové, kam jdete? n
minih28508minih28508Smradi (2002) 
n
minih35854minih35854Bráškové (1991) [TV inscenace] 
Bráškové n
minih6715minih6715Don Camillo (1984) 
Don Camillo n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Na forbíně TM (2012) [TV pořad...

00:35 - 01:15

39 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Tátové v rolích matek

00:20 - 01:15

54 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

00:45 - 01:45

29 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

00:50 - 01:45

24 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190499
Osobností: 697747
Fotografií: 763807
Plakátů: 376377
Obsahů a biografií: 178209

Poslední komentáře

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Na nože (2019)

Na nože
Chyba. Omylem napsaný   komnet.***********************   ******************************   ******************************   ******************************   ************

Autor: red.mann

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10