ohodnotit

Chlap na míru

Making Mr. Right

Žánr:
Rok:
1987
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu Chlap na míru

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 43.3% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.5.2011
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
19.3.2010
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.7.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.6.2011
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.7.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.3.2011
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
17.5.2008
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
25.5.2009
zd.bobek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.2.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih48386minih48386Zákon pomsty (1999) 
The Confession n
minih49830minih49830Garfield a přátelé (1988) [TV seriál] 
Garfield and Friends n
minih3829minih3829Betsy (1978) 
The Betsy n
minih71633minih71633Vendeta (2011/1) 
Vendeta n
minih27722minih27722Galaxy Quest (1999) 
Galaxy Quest n
minih64564minih64564Tajemná truhla (2007) [TV inscenace] 
Tajemná truhla n
minih78357minih78357Dívka a pes (2008) [TV film] 
Girl's Best Friend n
minih56166minih56166Na hřbetě keltského tygra (2006) 
Tiger's Tail n
minih44481minih44481Il grande colpo dei sette uomini d'oro (1965) 
Il grande colpo dei sette uomini d'oro n
minih29240minih29240Smrtící asteroid (1999) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

43.3 % (9)
6   - curil
2   - Kuvik
6   - Mlapiska
5   - satyr
6   - miroslav22
6   - rosta12
2   - T800
2   - deatdavid
4   - zd.bobek

TV Program

ČT1 - Doktor Martin (2015) [TV seriá...

09:45 - 10:35

23 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

ČT2 - Pompeje: Tajemství zkamenělých...

09:55 - 10:45

13 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

09:45 - 11:00

23 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

09:45 - 10:35

23 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154590
Osobností: 640017
Fotografií: 588861
Plakátů: 279973
Obsahů a biografií: 141637

Poslední komentáře

Salt (2010)

Salt
Dobrý akční film. Hned od   počátku to má švih a spád   a Angelina předvádí   skvělé kousky. Naškodu je   scénář je trochu   jednoduchý, ale milovníkům   akčních filmů se to musí   líbit.

Autor: red.mann | Hodnocení: 6 / 10

Wind River (2017)

Wind River
Dobrodružný thriller Wind   river je film přesně podle   mého gusta. Krásná   příroda, napětí   jednoduchá zápletka a   uvěřitelný příběh spolu více >

Autor: Charlie35

Upgrade (2018)

PROCESOR!

Upgrade
Moc sem od toho nečekal, ale   dostal sem výbornou zábavu.   I když se mi moc nechce   věřit, že v takové   přetechnizované době s   dronem na více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 7 / 10

Venom (2018)

PROCESOR!

Venom
Nějak tyhle komiksichty   nemusím, ale nikomu je   neberu. Každému se líbí   holt něco jiného. Tenhle   emzák co vstoupil do   investigativního více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 8 / 10

Tisk (2018) [TV minisérie]

Kvalitka.

Tisk
Asi nie pre každého, ale kto   má rád záležitosti, nad   ktorými tvorcovia zjavne   premýšľali, ten si   pošmákne.
Precízny Ben   Chaplin, více >

Autor: Knell | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.315/0.283