ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Chico

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.4.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.3.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
10.6.2011
kmara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.6.2010
O.Roy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.12.2005
von-kay
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
george02
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.3.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih20475minih20475Princezna Fantaghiro 3 (1993) [TV film] 
Fantaghirò 3 n
minih11396minih11396Letohrátky - Baloo archeologem (1990) 
TaleSpin n
minih49170minih49170Bohové moru (1969) 
Götter der pest n
minih5344minih5344Ctihodná Molly Brownová (1964) 
The Unsinkable Molly Brown n
minih5572minih5572Červená řeka (1948) 
Red River n
minih28696minih28696Nejpevnější pouto (2000) 
Here on Earth n
minih10459minih10459Komisař Navarro - válka v Čínské čtvrti (1989) 
n
minih46072minih46072Boogeyman 2 (2007) [Video] 
Boogeyman 2 n
minih29787minih29787Krásná čarodějka (1942) 
I Married A Witch n
minih54207minih54207Lexx (1997) [TV seriál] 
Lexx n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.3 % (7)
4   - pataamat
6   - Kuvik
4   - satyr
8   - kmara
9   - O.Roy
6   - von-kay
8   - george02

TV Program

ČT1 - Koptashow

21:45 - 22:14

11 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Věc (1982)

21:50 - 23:35

6 minut již uběhlo
99 minut zbývá do konce

NOVA - Doktor od Jezera hrochů (2010)

20:20 - 22:35

96 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Prima - Kapitán Exner (2017) [TV seriá...

20:15 - 22:00

101 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154555
Osobností: 640009
Fotografií: 588857
Plakátů: 279849
Obsahů a biografií: 141615

Poslední komentáře

Liza, liščí víla (2015)

Liza, liščí víla
Bizarně pojatá Amelie z   Montmartru. Scénář má   problém, že se dost opakuje   základní téma, ale jako   zvláštní podívaná -   krása. Zvláštní více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 8 / 10

Tajemství zlatého Buddhy (1973)

Tajemství zlatého Buddhy
Eduard Cupák coby učitel   Krasl se nechtěně vyskytl u   vraždy kolegy ze spolku   (dobrovolných hasičů?)a   protože měl talent jako   Poirot více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Náhlý úder (1983)

Náhlý úder
Oběť znásilnění se mstí   a do cesty je jí postaven   starý známý Harry. Clint   coby režisér vedle sebe   postavil Sandru Locke a tak si   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10

Tísňové volání (2018)

Tísňové volání
Je to dobré. Místy celkem i   napínavé, ale jedno to   kazí. Vždy, když už se   něco děje, tak najednou se   hovor přeruší a pak zas   koukáme více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 8 / 10

Goldstone (2016)

Goldstone
Budu trošku hodnější, je   to spíš na 50%. Příběh,   lokace, herci, vyznění   snímku i technická stránka   to vše OK, ale film se táhne   jak hlemýžď a dost to   vadí, ke konci se to rozjede   víc.

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.228/0.198