reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Cherchez la femme!

Žánr:
Země:
Rok:
1955
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu Cherchez la femme!

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 44.5% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.5.2011
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.7.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25706minih25706Věčný příběh (1998) 
Ever After: A Cinderella Story n
minih59024minih59024Bellamy (2009) 
Bellamy n
minih47034minih47034Street Kings (2008) 
Králové ulice n
minih34969minih34969Harold Lloyd (1962) 
Harold Lloyd's World of Comedy n
minih28499minih28499Noemova Archa (1999) 
Noah's Ark n
minih42492minih42492Všichni možní sběrači a já (2000) 
Les glaneurs et la glaneuse n
minih21070minih21070Titanic (1997) 
Titanic n
minih48482minih48482Vévodkyně (2008) 
The Duchess n
minih27563minih27563Musíme si pomáhat (2000) 
n
minih22565minih22565Vítěz (1996) 
The Winner n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

44.5 %
5   - Agostino
6   - satyr
8   - vo.truhlas
4   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
5   - tvo
4   - Grassel
2   - Alfpaseka
5   - jura1973
4   - hrncir20
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141613
Osobností: 606603
Fotografií: 526613
Plakátů: 253979
Obsahů a biografií: 130311

Poslední komentáře

Kojak: Květiny pro Mattyho (1990...

Kojak: Květiny pro Mattyho
Jeden z lepších dílů z   Kojaků z 90.let,krimi   zápletka povedená a docela   napínavá řešení dvou   případů a navíc jsou v tom   zkorumpovaní více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

The Awakening (2011)

Procitnutí

The Awakening
Británie po I. světové   válce je zemí, kde je nejen   plno žalu ale i podvodníků   na tomto se snažících   vydělat. Florance je mladá   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

100 žhavých tygřic (2002)

100 žhavých tygřic
Vydržela jsem asi tak   patnáct minut...ztráta   času, takže jsem asi   podváděla, když jsem tento   paskvil dala do zhlédnutých.

Autor: collen | Hodnocení: 2 / 10

Terminator: Genisys (2015)

Terminator: Genisys
Vysoké hodnocení moc   nechápu. Co se dalo o   Terminátorech říct, bylo   už řečeno. Tohle byl tak   nudný protlak, že se na to   nedalo koukat. Prostě jsem to   vypnul. Humus.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Nebuďte policajta (1988)

Zdravé jádro policie očišťuje svět....

Nebuďte policajta
Nadprůměrný drsný krimi /   thriller, který má   zajímavý námět. A to že   uvnitř Policie ve Francii je   tajná organizace, která s   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.377/0.354