reklama
 
ohodnotit

Chci žít!

I Want to Live!

Další název:
Já chci žít, Nech mě žít, Justiční omyl
Rok:
1958
Délka:
116 minut
„Kriminální snímek podle skutečného případu ženy odsouzené k smrti za zločin, který nespáchala.“

Celkové hodnocení filmu Chci žít!

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.9.2009
Veronika42
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.11.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.4.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.3.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.5.2011
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.7.2008
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.3.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.7.2009
mirisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih73025minih73025Bolek a Lolek vyrážejí do světa (1968) [TV seriál] 
Bolek i Lolek wyruszają w świat n
minih144117minih144117Harmonium (2016) 
Fuchi ni tatsu n
minih53421minih53421Northwest Trail (1945) 
Northwest Trail n
minih65401minih65401Voják 2 (2009) [Video] 
The Marine 2 n
minih53611minih53611The Man on the Eiffel Tower (1949) 
The Man on the Eiffel Tower n
minih44402minih44402Vondráčkovo pozdní odpoledne (1978) [TV inscenace] 
Vondráčkovo pozdní odpoledne n
minih32325minih32325Funny Lady (1974) 
Funny Lady n
minih48533minih48533Tajemství ztracené archy (2008) [TV film] 
Monster Ark n
minih107943minih107943Michael Kohlhaas (2013) 
Michael Kohlhaas n
minih3989minih3989Big Man V. - Uloupené šperky (1988) [TV film] 
The Diva - Big Man V. n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67 %
8   - curil
8   - Veronika42
9   - pataamat
8   - Kuvik
7   - satyr
4   - Rendys
8   - Johnny1
6   - tvo
3   - mirisek
6   - Status
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146344
Osobností: 621504
Fotografií: 550906
Plakátů: 262454
Obsahů a biografií: 134183

Poslední komentáře

Vetřelec: Covenant (2017)

PROCESOR!

Vetřelec: Covenant
Já vám váš názor neberu,   respektuji ho, tak si ho   užijte a stejně prosím   přistupujte ke mě. Já byl   spokojený. Nečekal jsem   bůhvíco a více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 7 / 10

Strach (1963)

Strach
Tak vzhledem k tomu, že to   byl už třetí Kalaš za den,   jsem se již dost silně   nudil. Jinak hodnotím film   stejně jako oba předešlé.   Jen více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Everest (2015)

Nerealny Everest...

Everest
Okrem majestatnych scenerii a   slusnych hereckych vykonov je   tento film obrovskym   sklamanim.Scenar je   jednoznacne zmanipulovany v   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 6 / 10

Million Dollar Hotel (2000)

Million Dollar Hotel
Asi jsem divnej, ale mě se   ten film nelíbil. Uřvaná   zmatlanina. Možná jsem   udělal chybu, že jsem si ho   pustil jako zvukovou kulisu.

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 1 / 10

Bohové musí být šílení II (1988)

Bohové musí být šílení II
Dvojka se mi líbí o mnoho   víc, než první díl. Vtipy   jsou svižnější, "road   movie" křováků má švih a   drsný půvab Afriky tomu   dodává více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.526/0.488