Duben
ohodnotit

Chceš mě, chci tě

The Ugly Truth

Další název:
Chceš ma, chcem ťa (SK); Die nackte Wahrheit
Rok:
2009
Délka:
96 minut
Premiéra v ČR:
15.10.2009
„Z důvodu zvýšení sledovanosti přichází do týmu svérázný a provokativní specialista na vztahy.“

Komentáře k filmu Chceš mě, chci tě

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 26
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.5.2013
Věčná rivalita mezi mužem   a ženou, která nakonec   skončí velikou láskou.   Gerard Butler je tu ve své   roli vynikající, zato   Katherine Heigl jakoby   chvílemi přehrávala. I tak   je film velice zábavný a   jedinou vteřinou nenudí.   Děj jde směle kupředu bez   jediného zaškobrtnutí.   Zkrátka jde o hodně dobrý   snímek, který stojí za   povšimnutí.
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.11.2009
The Ugly Truth
Romantická komedie, ve které   nechybí moc hezký pár,   kterému to společně velmi   sluší, což je jedno velké   plus filmu. Komedie, která se   tak trochu svým průběhem a   celkově příběhem liší od   podobných filmů, což je   dalším plusem filmu. A co   mě přilákalo k tomuhle   filmu, odpověď je velmi   snadná je to má oblíbená   Katherine Heigl a Berard   Butler. Od doby co jsem   viděla film poprvé, uplynulo   několik let a mezitím jsem   se k filmu vrátila ještě   mnohokrát. Je to vtipné,   není to nijak přehnaně   romantické a má to rozhodně   něco do sebe. Samozřejmě se   dočkáme řady klišé, ale   co se dá dělat, ideální   romantická komedie prostě   neexistuje.
Robert   Luketic a jeho filmy mám   poměrně ráda až na   několik výjimek, pokaždé   se sice jedná o komedie ale   vždycky je zasazená někam   jinam.
enejčel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.5.2014
Pěkná příjemná komedie s   Butlerem a Heiglovou.   Výborná dvojka a hlavně ten   butler, který filmu svou   přítomností a hereckým   uměním dodal větší   šťávu. Dobré hlášky,   příběh a skvěle zahrané.   Pěkná komedie.
rankinfitch
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.1.2010
Výborný! Gerard Butler je   pro roli v tomhle filmu jak   stvořenej. A vlastně i   Katherine Heigl. Protože kdo   by tak parádně dokázal   ztvárnit naivní blondýnu,   než ona? Dokonce mě   překvapil i český dabing.   Ne, že by byl najednou   kdovíjak skvělý, ale   zarazilo mě, že i český   dabing dokáže být   tak..."květnatý".   :-))
mildaaxe
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.10.2011
Režisér Luketic se podle   mých dosavadních   zkušeností vyžívá v   komediích s romantickými   prvky, ale je pravda, že ne   vždy mu to vyjde. V tomhle   případě se mi však trefil   skvěle do vkusu. Nestojím   sice o stokrát viděné   „protiklady se   přitahují“ (i když   uznávám, občas to funguje),   bez špetky nějakého   nápadu. Což ale naštěstí   není tento případ. Sice je   zcela jasné od prvních   sekund, jak to vlastně   dopadne. Ale jak se tihle   napohled tak rozdílní lidé   dají dohromady? Pravda,   zrození toho vztahu   nepůsobí právě přirozeně   a průběh jejich   sbližování je až příliš   (v romantických filmech)   klasického typu –   nenávidím ho! – je to   docela fajn kamarád – je to   jen kamarád, mám přeci   přítele! – miluju ho?! –   nenávidím tě! – miluju   tě…Tedy jedna z příčin,   proč mě romantický filmy   občas neskutečně štvou.   Tahle kostra z módy asi jen   tak nevyjde, takže je   podstatná spíše ta okolní   „vata“ (či spíše to   nejpodstatnější – totiž   ono „něco“ co udělá z   typického klišé, klišé   stylové. A to se povedlo na   výbornou. Leccos slibuje už   obsazení – Katherine Heigl   se mi ve svých rolích líbí   čím dál tím více (a na   to, že je to blondýna,   nevypadá vůbec špatně) a   Gerard Butler se mi do   podvědomí dostal zatím   jenom díky jednomu snímku,   ale ten stál zato (300).   Pokud však scénář   postrádá švih, vtip,   solidní dialogy a několik   nezapomenutelných scén, je   to průšvih (speciálně u   tohoto subžánru), ale ten   kupodivu za zbytkem nijak   nezaostává. Přes tu   nezajímavou kostru je totiž   přetažena stylová   „kůže“ v podobě   množství „ošklivých   pravd“ páně Chadwaye,   střelených výstřelků Abby   a několika těmi povedenými   scénami typu rande s Colinem   na baseballu, památná   večeře s generálním nebo   závěr v balónu (není tam   někdo za křena?:-) Zkrátka,   tohle je zatím nejlepší   film, který jsem od Luketice   viděl a patří určitě i do   mé pomyslné topky   romantických komedií (ne že   bych jich viděl nějak moc   :-)
BOS3
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.10.2009
Dobrá, vtipná komédia   akých sa natočia desiatky,   táto komédia však vďaka   vyváženému podielu vtipu,   súbojov barbínovskej   krásavice Heigl a drsného   Butlera vyčnieva. Film inak   využil všetko to, čo sa od   podobného typu filmu žiada   ale žiadnu esenciu neprehnal.   Jazyk je trochu ostrejší,   niekomu sa môže zdať až   moc. Film pripomína "The   accidental   husband"(Vdaná   snoubenka). Heigl podala   podľa mňa lepší výkon v   Knocked up.
mancika.n
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.4.2012
Ja len tolko už som sa dávno   tak nepobavila PS: manželovi   som navrhla aby mi kúpil   také nohavičky :-)
hellercz
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.12.2009
Takovej styl komedie jsem   doteď neviděl, moc se mi   tento film líbil. Téma o   smýšlení, snění a   snažení se svádět druhého   je fajn .... Celkem jsem byl   překvapen, že Butler umí   být i pěkně srandovní :)
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.4.2011
Tak samozřejmě bylo jasné   od začátku kdo s kým   skončí, mezitím je to   docela zábavné sledovat, i   když Butler mi svými řečmi   hlavně ze začátku hodně   vadil. Vzala jsem za své, že   to byla jeho určitá póza na   kterou si hrál v rámci své   profese, protože jinak by byl   OSO (otrok svého o....) jako   vyšitý a stál by jen za to   číslo a rozhodně ne za   vztah. A jak jsem napsala, je   to docela zábavné.
goranchorvat
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.3.2010
Velice povedená komedie   která v rámci svého žánru   patří rozhodně k tomu   nejlepšímu co jsem v   poslední době   viděl.Výborně se své role   zhostili oba dva hlavní   protagonisté, zvláště pak   G.Butler jehož jsem si   nedokázal v tomto typu   komedie vůbec   představit.Lehká vulgarita   dodává filmu štávu,   přestože jinak v komediích   podobných typů pouze   zakrývá absenci vtipu a   nápadu tady přispívá k   celkově výbornému dojmu z   této velmi zábavné komedie.
collen
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.11.2017
Po pár minutách jsem té   děsné blondýny měla dost   ale nakonec jsem byla ráda,   že jsem se dodívala až do   předvídatelného a   kýčovitého konce.V   podstatě jde o zábavnou hru   "na kočku a myš",   s povedeným hereckým   obsazením, kdy se z jednoho   sexistického chlápka stane   sympaťák.Solidní snímek,   který se dá vidět i   dvakrát, tak bych   charakterizovala komedii   Chceš mě, chci tě.
dobes.pavel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.1.2011
Chceš mě, chci tě
Poměrně dobrá komedie, jež   nabídne dostatek srandovních   situací a povedených   hlášek, kterým se   zaručeně zasmějete.   Nicméně pořad s názvem   Ošklivá pravda mi moc   vtipný nepřišel. Dále   musím říct, že nejsem   nějaký velký fanoušek   romantiky a hodně naivní   romantická zápletka trochu   zkazila dojem z celého filmu.   No, aspoň to skončilo   happyendem.
mikee
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.10.2009
Čistý nic nového   nepřinášející žánrový   průměr , který sice občas   hodně pobaví , ale jako   celek má poněkud řidčí   konzistenci a tu já příliš   nerad. Jěště musím   pochválit ústřední dvojici   Butler - Heigl , bez kterých   by to bylo hodně prázdné a   příjemnou lehce vulgární   notu celého filmu.
realwoman
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.7.2010
Mnam. Milo vulgarny, ale zase   len SEXY G.Butler v tejto   komedii nesklamal, a veru ani   Heigl, ved ona sa tam   neskutocne hodila. Pritulna   blondinocka s infantilnym   ksichtikom k tomu slusne   vychovana a prototyp   "padoucha" , ktory   vsak vie hlboko milovat!   Vydarena romanticka komedia,   ktora neurazi, ani neprekvapi.   Taka oddychovecka, zeny ju   proste miluju a muzi nemusia.   Asi to tak ma byt.
veverka-zrzka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.5.2013
Hodnotím jako lehčí   nadprůměr. Sice mám   romantiku ráda, ale tento   film mi přišel trochu   ulítlý. Hlavní hrdinku moc   nemusím. Námět byl celkem   dbře myšlený, ale až takto   to zavádět do detailů   nemuseli tvůrci. Ne každá   svobodná žena, co dělá   kariéru musí být jako   hlavní hrdinka. Na jednu   stranu chápu tak vysoké   hodnocení, protože většinu   pánů snímek zaujme a   některé dámy se v něm   uvidí. Pro mě prostě jen   lehký nadprůměr, nic víc.
decepticon
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.7.2012
Celkom netradicne pojata   romanticka komedia -   pravdepodobne mienena ako   univerzalna pre zeny ale aj   muzov len je skoda, ze ten   napad akosi skripe a nieje   uplne dotiahnuty do konca.
Aspon Kacena to [pre mna]   drzi nad vodou takze 6/10

/19.7.12/ cz dab   LS Productions dabing v roce   2009
Papaja73
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.10.2010
Klasika.Ona a on,dva pohlední   mladí lidé,rivalové na   život a na smrt ale jen do   té doby,než si každý z   nich uvědomí,že ten druhý   není vůbec tak špatný,jak   se zprvu zdálo.A je tu   láska.Kýčovitá romantika,   s typickým přeslazeným   koncem.Uznávám ale,že   Gerard Butler je skutečně k   sežrání.:-)
kockak1
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.7.2010
Rádoby vtipná komedie,   která když ztrácí dech,   tak si vypomáhá vulgaritou a   neustálými sexistickými   narážkami. Není to ani   zajímavý, ani vtipný   příběh, je to snaha na sebe   upoutat pozornost za každou   cenu. Koukat se na to dá, ale   bez jakéhokoliv   očekávání.
Honey0105
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.11.2010
Moc nemusím Heiglovou, ale   nějak mi tu nevadila.   Vlastně jsem se hodně   nasmála a přišel mi film   dobrý. Ale docela mi vadilo   chování Butlera. Někdy se   choval až moc oplzle a že by   mu nějaká ženská jako   postava Heiglový, jen tak   skočila an naviják to tedy   nevím, nevím. Takovýho   mužskýho bych teda nechtěla   a to mi tam tam trochu vadilo   a proto mám menší   hodnocení. Je to opravdu, jen   kvůli těm zvrhlostem. Jinak   jsem si film užila a opravdu   jsem se smála.
Ale   Butler mi sedí více do   akčních filmů, než do   takovýhlech romantických   komedií.
PROCESOR
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 15.7.2018
PROCESOR!
Protřelá produkční hraje   naivní holčičku co neumí   sbalit chlapa a Boreček co   má každou na kterou ukáže   se zamiluje. Klasické   romantické klišé, kdy   zmatená blondýnka si nechá   nejdříve radit(od Borečka),   aby získala svého pana   Božského a když ho získá,   tak zjistí, že miluje   vlastně někoho jiného.   Hádejte koho. To není   spoiler, to ví každý už od   asi tak 20. minuty, jak to   bude. Některý fory tam byly   povedený, ale stejně   myslím, že to nějak   výrazně nevybočilo z   žánru. A u těch   šokujících rad sem zíval,   teda vážení, já nejsem   žádnej expert, ale řekl   bych, že každá ženská je   jiná a něco, jako   „obecnej“ návod a   zaručený pravidla   neexistují.
Máša13
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.8.2012
Slušná komedie
Typická americká komedie,jak   se dva nesnáší,ale cestu si   k sobě   najdou...Děj,zápletka a   konec jsou v hrubých rysech   jasné po 10.minutách.Leč   dobře natočené,slušné   herecké výkony,občas i   důvod ke smíchu.Jo,dalo   se:-)
anetaaneta
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.9.2010
Myslím, že to není tak   povedená komedie, jen si na   ní hraje. Ve skutečnosti je   to obyčejný příběh   ústící v ,,nekonečný   happy end"
luca-luciano
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.12.2009
Za snahu pět bodů. Nic víc   si to nezaslouží. Proč se   tyhle filmy pořád točí?   Příběh o přepracované   holce a sebevědomém   "gigolovi" známe   všichni od hlavy až k patě.   A to chytlavá písnička na   začátku nezpraví. Kamera je   více méně zmatená a lidi   si chodí kudy chtějí.   Střih a herecké výkony jsou   jak z večerní školy a to   ještě nejsem sprostý.   Protože pro tohle není ani   nadávka. Zahodit pod stůl a   ještě několikrát   zašlapat.
korzybski
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.12.2009
předstíraný orgasmus
Po většinu času mi to   přišlo blbý. V tomhle filmu   jsem si od začátku   intenzivně uvědomoval, jak   ze ženskejch dělají tupý   slepice. A to až tak, že mi   to vadilo. To se mi jinak   stalo už jen v "Po čem   ženy touží".

Trochu to pro mě   zachraňovaly dvě nečekaný   věci. Jednak měli   scénáristi koule do toho   namíchat pár překvapivě   drsných sprosťáren. Ty s   ostatním dějem natolik   vybraně kontrastovaly, až   jsem vyjeknul. A pak tam byly   myslím dvě scény, kdy   Katherine něco na Gerarda   hrála a pak to odhalí   vtipem. To sice odporuje tomu,   že se jinak celej film chová   jako vymaštěná kráva,   která by se na to nikdy   nezmohla, ale samo o sobě je   to vtipný a milý.

A je tam pár hlášek, co   mě rozesmály. A mnoho   hlášek, co ne; ačkoli byly   jako hláška míněný,   napsaný, nazkoušený a   pronesený.
Christie
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.10.2009
Prumerna romanticka komedie   postavena na rozdilech mezi   muzskym a zenskym vnimanim   vztahu... Klise. Navic Heigl   opravdu neni dobra herecka a   konec je nechutne preslazeny.   Jedine, co se mi na celem   filmu libilo, byla scena ve   vtahu.
MARi0
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 5.11.2009
Chceš mě, chci tě
Co to jako mělo být?   Postupem času zjišťuji, že   herečku Katherine Heigl   opravdu nemám rád a že   její filmy jsou všechny   stejné (snad pokaždé hraje   protivnou starou pannu,   neschopnou najít si chlapa,   která se nakonec vždy   zamiluje do největšího   hulváta ve filmu).
Reality show Ošklivá   pravda byla tak trapná, že   nechápu, kde brala   sledovanost. To už bych si   radši přepnul
televizi na mnou   nesnášené seriály typu   Ulice, než bych koukal na   člověka dělajícího ze   sebe frajírka a mluvícího o   ničem...
Sám sobě se   divím, že jsem měl tu   trpělivost zkouknout tuto   kravinu až do konce (a to   nemluvím ani o názvu Chceš   mě, chci tě. Co se jako   nelíbí překladatelům na   Ugly Truth - Nepříjemná,   ošklivá pravda?)...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih117661minih117661Můj bratr Simple (2011) [TV film] 
Simple n
minih80954minih80954Vražedná seznamka (2011) [TV film] 
Wandering Eye n
minih150455minih150455Otče, zemři (2016) 
My Father Die n
minih15343minih15343Pán šelem (1982) 
Beastmaster n
minih26937minih26937Na druhom brehu sloboda (1984) 
Na druhom brehu sloboda n
minih69915minih69915Moneyball (2011) 
Moneyball n
minih44653minih44653Superman 4 (1987) 
Superman IV: The Quest for Peace n
minih167131minih167131Okupace (2018) 
Occupation n
minih9813minih9813Jurášek (1956) 
n
minih151214minih151214Amblin' (1968) 
Amblin' n


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178284

Poslední komentáře

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10