Duben
ohodnotit

Chata v horách

The Cabin in the Woods

Další název:
Chata v lesích (festivalový název)
Žánr:
Rok:
2012
Délka:
105 minut
„Když se tajemný rituál vymkne kontrole, do cesty se postaví zombie a nastává boj o holý život...“

Komentáře k filmu Chata v horách

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 31
brizaa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.8.2012
A já tomu tu 10 klidně dám.   Těšil jsem se na to   dlouho,čili jsem očekával   zklamání :) Naštěstí   nedorazilo a já se bavil   tak,že při titulkách jsem   měl pocit,že film trval snad   čtvrt hodiny,jak mi to   uteklo.Nějaké strašení se   sice moc nekoná,ale poměrně   často se člověk zasměje a   jako celek to prostě a   jednoduše funguje.
P.S. scény ve tmě nejsou   žádný problém,jen to   nechce koukat na TS,CAMripy a   podobné hrůzičky.
naineko
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.1.2019
Tak tohle je neskutečně   vymazlená věcička. Odkaz   stíhá odkaz a oba si   pohrávají s klišé i   žánrem. A taky s divákem.   Scény jsou napsané a   naotčené a celek je   nastříhaný a hudebně   doplněný tak, aby všechno   pořád bylo podobné a   povědomé, ale při tom   úplně jinak. Nic pro skalní   a zaryté fanoušky horroru.   Pro fanoušky filmu must have.
Pitryx
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.10.2019
Jo, tak tohle bylo něco pro   mne. Sice mi vadilo skákání   děje sem a tam, ale pak jsem   pochopil, že bez toho by to   asi nebylo ono. Více myslím   nemám co dodat. Občas se to   malinko na chvilku přibrzdilo   nějako debatou, ale to jsou   jen malé mušky, které   snímku odebraly s bídou   deset bodů ze sta. Takže mé   hodnocení i po druhém   zhlédnutí po dvou letech   zůstává stejné.
Nikotyna
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.10.2012
Na tenhle horor jsem se   doopravdy těšila, a vůbec   mě nezklamal, po dlouhé   době horor, který není na   ten samý způsob, a že jsem   viděla hororů spousta.   Prostě pecka ! <3
curil
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.7.2014
Jako většina respondentů,   kterým se film zamlouval,   oceňuji na tomto hororu   neobvyklý námět a závěr.   Momentálně si nevzpomenu,   kdo nebo co za postavy z   hororů ve filmu chybí, snad   Norman Bates. Bavil jsem se   dobře, hlavně ke konci, kdy   se příběh promění v   krvavou lázeň, samozřejmě   s nadsázkou autorů, kteří   se asi bavili stejně při   pomyšlení, jaké komentáře   na FDb.cz vyvolají.
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.8.2012
The Cabin in the Woods
Tak na CitW jsem se chystala   opravdu dlouho a hlavně to   byl horor na který jsem se   dlouhou dobu těšila a musím   říct, že jsem byla   překvapená, že jsem nebyla   zklamaná, však znáte ty   druhy filmů, které vypadají   v traileru dobře a nakonec se   ukáže, že to nejlepší   bylo právě v traileru, ale   tenhle film je přece jen o   poznání lepší než   všechny možné horory a má   trochu jinou myšlenku než ty   ostatní.
Od první   scény vidíme, že se film   něčím liší, i když   ještě pořádně nevíme   čím přesně, a tak   narůstá zvědavost a   napětí co se z filmu   vlastně vyklube. Parta   mladých lidí odjíždí na   samotu do chaty v lesích, no   tak to zní jako jasné   klišé, ale nenechte se   mýlit, příběh se po   několika minutách začíná   rozvíjet a netrvá mu to ani   moc dlouho, což je jeho plus,   nečekáte přes půl hodiny   než se tam vůbec začne   něco dít. Originální   nápad film má to není o   čem, i když jak se ukazuje s   blížícím se koncem mé   nadšení se trochu propadlo,   ale i tak film měl šťávu,   nenudil, což je samozřejmě   výhoda.
Drew Goddarda   znám pouze jako scénáristu   a většinou pracoval na mém   oblíbeném filmu či seriálu   a tak musím říct, že jeho   prvotina, které se konečně   dočkal měla co nabídnout a   já doufám, že ho jako   režiséra ještě uvidím.
Co se týče hereckého   obsazení, byla jsem nadmíru   spokojená ve filmu se   objevilo několik hvězd a   také nové tváře, takže to   byl fajn mix, a samozřejmě   musím poukázat na Jesseho   Williamse, který je můj   oblíbenec a jsem ráda, že   jsem ho mohla vidět ve filmu,   kde si urval pozornost pro   sebe, už bylo načase.
The Cabin in the wood   rozhodně plánuji vidět   ještě několikrát a zařím   ho k těm lepším hororům, i   když tenhle film není jen   horor.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.7.2014
Zpočátku snímek vypadá,   jako další obyčejná   teenagerovská   vyvražďovačka, ale po   chvíli jsem byl ujištěn,   že se jedná trošičku o   zcela něco jiného. Po   pravdě mi chvíli trvalo,   než jsem se v ději   zorientoval a pochopil, o co   se tu vlastně jedná.   Příběh se vyvíjí svým   tempem a to až do opravdu   krvavého a šokujícího   finále, kdy nejeden hororový   fanda zaplesá. Tolik odkazů   na hororové snímky na jednom   místě se jen tak nevidí.   Závěrečná atmosféra je   opravdu děsivá a myslím,   že slabší povahy by to   nemuseli unést. Snímku by   nezaškodilo trochu   zjednodušit scénář.   Vskutku se jedná o dílo,   které není jen tak pro   někoho.
vojtam
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.8.2012
Oběť bohům!
Na Cabin in the woods, jsem   byl jako fanda hororů   natěšen a nezklamalo. Tohle   je fakt něco úplně jinýho   a byl to chvilkama brutál   nářez. Josse Whedona   začínám mít čím dál   raději, nejen že mě letos   potěšil Avengers, ale tady   se jako scénarista pěkně   vyřádil, a přesně dle   mého gusta. Jediné co mi   vadilo, že v té tmě nebylo   pořádně nic vidět. Konec   byl trošku přehnanej,ale ono   to bylo crazy celý. Děj   nebudu moc prozrazovat snad   jen - sledujeme laboratoř,a   sledujeme pětici mladých   lidí v chaťe v lese....Já   byl nad míru uspokojen,a   fandové hororů vřele do   toho.Za mě 70%:)
Robinson
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.8.2012
Od doby, co mě v kině   neuvěřitelně zklamal   Prometheus, novým filmům   prostě nevěřím a jsem   rád, že mě mánie kolem   tohohle naprosto minula.   Protože bych byl asi taky   zklamán. Hlavní nápad je   sice roztomilý, ale první   hodina je vcelku nudná a ten   digitální zvěřinec na   konci až příliš ujetý.   Příliš ujetý na to, aby to   šlo brát vážně, ale   příliš málo na to, abych   se dobře bavil ... prostě mi   tam chybělo víc nadhledu.   Neříkám, že je to   špatný, odkazy mě   potěšily a pobavily (ten na   asijský duchařiny byl   super), jen nechápu, proč je   to až takový hit.
Edit: tak napodruhé mi to   sedlo mnohem víc. Dobré   nápady, skvělý Fran Kranz a   celkově dobrá zábava;   nevím, proč mě to napoprvé   nebavilo.
Omnibus
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.10.2012
KRISTOVA NOHO ...!
Co jsem si to - já   důvěřivé děcko - pustil   za strašnou kosočtvercovinu   !!!
Takže STOP a ŠUP   na FDb, vrazit tam s rozběhem   1 hvězdu a pár jadrných   nadávek nádavkem k tomu. Ale   - co to vidím ... 68 % ? WTF   !? Tak buďto jsem divnej   já, nebo ostatní. .. Hrdost   kinofila mi nedovolí   nastudovat si z komentářů   VoCoGo , místo toho hup   zpátky do chaty se   skřípajícíma zubama (já,   ne ta chata:-) . No, ale sralo   mě to neuvěřitelně,   hlavně ty prostřihy do   velína, brrrrrr... Abych to   vydržel musel jsem si hledat   malé drobné radosti a   libůstky, např. sex s vlkem   - nebo losem ? :-) a taky   jsem litoval, že si nemůžu   zapálit jointa (neb drogy si   nechávám až na důchod,   abych se měl do něho proč   těšit...) Ale objektivně   musím přiznat, že po zcela   nečekaném přešajtlování   žánru   normal-horror-odvar–odpad   na černou zombiekomedii ,   (čili od chvíle co panna a   hulič vlezli do výtahu) mě   to štvát přestalo a já se   začal bavit. Neříkám, že   královsky, to zas ne, ale   bylo to docela milé   pokoukání. Tedy milé –   žádné Madisonské mosty   nebo tak něco, ale (i kvůli   tomu, že si to určitě   někdy pustím znovu abych si   to užil, tentokrát jiným   způsobem) nakonec z   původního odpadu dávám s   čistým svědomím 8 hvězd.   Hororoví fajnšmekři, co   mají nakoukáno od USA po   Japonsko, si můžou k mému   hodnocení ještě jednu   hvězdu připočíst.
Krupe
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.8.2012
Na horory moc nejsem , ale   tento nemá chybu.   Slušná vyvražďovačka   s hereckým překvapením,   alespoň pro mě, na konci.   Skoro mě přešla chuť jet o   víkendu na chatu :)
rimmerova-motorka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.1.2016
Prekvapive
I kdyz tomu nazev neodpovida,   tak se jedna o neobvyklou   vyvrazdovacku. Dost dlouho   neni jasny smysl cele hry.   Kdyz se konecne vyjasni, tak   hra nema zadne mile zakonceni   pro nas svet. Sodoma Gomora.
Steawi
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.5.2012
Mám z toho poněkud   smíšené pocity. První   velké mínus byla kvalita,ve   které jsem si horor   vyhledal.Ve tmě nebylo vidět   prakticky nic,takže si můžu   jen představovat,kdo a jak   vraždil.Ale plus je určitě   za originální příběh a   zvraty během   sekundy.Nečekané   chvíle,které udeřily z   ničeho nic.Děj skutečně   neokoukaný,poslední   půlhodina,to bylo tedy   sousto. Herci sympatičtí a   ten konec mírně   přehnaný,ale jak jinak tohle   zakončit.Upřímně vidět   jednou a dost,ale   neříkám,že nestál za to.
FLA
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.12.2012
Hodně mě to připomínalo   EVIL DEAD 2 a myslím,že   tvůrci i zamýšleli tak   trochu návrat do starých   dobrých 80-90 let.První   půlka normálka,pak začne   přituhovat a závěr   totální GORE   orgie?Thriller,horor,čený   humor,napětí,sci-fi vše tam   nějak najdete.Vadil my   akorát úplný   závět,konspirace o konci   světa a   nakrmení"bohů"či   co bylo zbytečné.Určitě   ale zajímavý pokus o něco   originálního.
261972
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.12.2013
"Chata v horách"   (druhý název "Chata v   lesích") " je   něco, co jsem v horroru   ještě nezažila. Je to mix   vtipu, černého humoru a   klišé. Je to něco   neuvěřitelného. Něco   nečekaného a zároveň něco   skvělého. Tvůrcům asi   někdo nasadil brouka do hlavy   a ti vymysleli něco, co   dává smysl a k tomu jim   pomohlo i pár skvělých   herců. A ono to opravdu   dávalo smysl, fungovalo a   vytvořilo to něco nového   pro žánr horror. V hlavních   rolích se nepředstavili   nudní, nezábavní herci,   nýbrž skupinka dobrých   herců. Hodně dobrých. Teď   mám na mysli Chrise   Hemswortha, který se jako   George Kirk (otec kapitána   Jamese Kirka) objevil v   restartu STAR TREKU. Také   Fran Kranz ("Oběť:   Lovec krve", seriál   "Dům loutek",   "Vesnice" ) svou   roli chytl pořádně za   pačesy! Představí se zde   také Sigourney Weaver (série   "Vetřelec" ) na   kterou si ovšem chvilku   počkáte Příběh se Vám   může ze začátku zdát jako   remake "Lesní   duch". To však ještě   nic není. Sklep, říkanka...   Stále "Lesní   duch". To, co přijde   potom je něco zcela   originálního. Každopádně   kdyby Vás to nudilo, tak   přesto počkejte na konec,   protože se z lesa dostanete   úplně do jiného světa. Mě   "Chata v horách"   rozhodně překvapila svým   závěrem a koukala jsem na   něj dost šokovaně, ale   zároveň to byl příjemný   konec ve kterém lze konečně   zažít něco úplně   odlišného. Něco jiného.   Jen škoda, že nebude   pokračování...
Langley
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.9.2012
Po shlédnutí jsem zrovna z   Cabin in the Woods 2x   nadšený nebyl. Horor   maskující se za naprosto   tuctovou podívanou s   klišovitými znaky, který   ale ovšem skrývá   originální nápad a ten byl   využit. Obsazení v čele s   Hermsworthem bylo sympatické,   stejně tak i délka filmu   ubíhala do jisté míry   rychle. Krvavá jatka byly   solidní, ale já toužil po   nějaké atmosféře, které   se mi bohužel příliš   nedostalo. Každopádně Joss   Whedon vnesl do tohoto typu   (už otřepaných) hororů   neokoukaný pohled a to se   rozhodně vítá.
ras84
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.10.2012
Chata v horách (2011)
mam scenar, ktory tu je tak   10x do roka, vsetci ho poznaju   a jedine, s cim posledne roky   prichadzaju vsetci ostatni je   viac kecupu na mrtvolach...   tak si strihneme crossover cez   viacero zanrov, prisadime si   trosku skrytych odkazov medzi   riadkami, pouzijeme zabehnute   klise, vsetko to zamiesame a   hlavne sa nebudeme brat vazne,   ved mame bavit. takze nadhlad,   zabudnite na skatulky, toto je   statocny vyplach /a to myslim   vazne, toto NIE JE horor, snad   hutna cierna komedia, alebo   parodia na sudoby hororovy   zaner/
v skratke -   ludia zodpovedni za tuto haluz   si museli dat poriadneho   praska, ale vysledkom   potesili. najma koncom, ked sa   drzia vlastneho hesla... ale   to by bol spoiler.
ratchetka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.3.2013
Nic od toho nečekejte,   klasický průměrný horor.   Ale na podívání to je.   Poslední půlhodinka pobaví.   :o)
PORTER
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.7.2014
Ze začátku to vypadalo jako   klasika mladá parta lidí se   vydá na výlet na chatu a   začne vraždění,ale pak se   objeví jaký si pozorovatelé   kteří to všechno řídí   vraždy,obludy prostředí   všechno,ale nepočítaly s   tím že se dva zachrání a   dostanou se k nim a vše se   obrátí.První polovina filmu   nic moc ,v druhé půlce se to   zlepší jak   vizuálně-vypuštění všech   příšer najednou začne   masakr,tak napětím.
M.A.G.
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.9.2019
Zajímavý nápad na film.   Vlastně dva v jednom. Čekal   jsem, jak to celé dopadne   :-).
Tak si uděláme   takovou malou ZOO se   zombíkama a vlastně všema   horrovýma záporákama a pak   si něma budeme hrát. To bych   si přál.
thejduk
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.12.2013
Pětice mladých lidí   navštíví chatu na samotě a   netuší, co tam na ně čeká   - v kladném i záporném   slova smyslu. Přečíst   latinské zaklínadlo   odstartuje nářez pro mne   spíše v záporném smyslu -   prostě tenhle horor mi nesedl   - asi mám na téma horor   jiné požadavky (třeba   Psycho), opravdu nemusím ho   vidět více.
T2
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 15.7.2018
║Rozpočet   $30miliónov║Tržby USA   $42,073,277║Tržby   Celosvetovo $70,768,144▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $4,070,055 //počet predaných   kusov 156,774 ║ Tržby za   predaj DVD v USA $6,312,166   //počet predaných kusov   303,271║ Nápad dobrý o tom   niet pochýb, lenže chcelo to   šikovnejšieho režiséra,   ktorý by z toho vytrieskal   lepšie napätie, takto to len   zapadlo do klasickej tuctovej   schémy. /55%/
dobes.pavel
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 2.9.2013
Chata v lesích
Horor, který se podle mého   moc nepovedl. Film začíná   jako klasický horor,   nicméně postupem se mění v   jednu velkou slátaninu. Ač   chtěli být u tohohle kousky   tvůrci originální, což se   jim bohužel povedlo, tak   dějové je film opravdu   nicotný. Změt, alespoň na   oko efektních scén, v druhé   půlce působí spíše   tragikomicky než   strašidelně.
kockak1
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 13.7.2014
To byla ale teda slátanina.   Nápad s řízenou   vyvražďovačku je docela   originální a první polovina   filmu nebyla špatná, ale   bohužel pak už scenárista   nevěděl jak naložit s   tímto fantem a splácal   páté přes deváté. Důvod   obětování mládeže byl   také slabouduchý a   nedomyšlený. Škoda,   nevylezl z toho nakonec ani   horor, ani thriller, ani   parodie, prostě nic. Když   nakonec odevšad začaly   vyskakovat různé druhy   latexových příšer, bylo to   spíš k politování   bezradnosti tvůrců, nebo že   by nás diváky měli za   úplné tupce?
jiriczech
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 21.10.2012
Typický americký horor.
Vše začíná klasicky. Parta   mladých lidí jede na chatu   do míst kde civilizovaný   svět ještě nevkročil   (zdánlivě). Na pumpě   potkají hnusného vidláka   který je před jejich cestou   varuje a zároveň skrývá   tajemství. Pak následuje   zkoumání chaty a zjištění   že něco není v pořádku,   nějaká ta zrůdička,   vražda. A nakonec rozuzlení,   které je při nejmenším   divné.
WTF?! To že   to bude stejné jako všechny   tyto horory jsem si myslel,   ale že to bude taková   blbost....
marci22
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 26.9.2014
Totální blbůstka o partě   studentíků kteří mají   být obětováni bohům. Nic   extra od tohoto filmu   nečekejte jinak budete   zklamáni. Stále nechápu   proč jsem o tomto rádoby   hororu slyšel ze všech stran   takové chvály. Horor to snad   ani není, spíš je to ne moc   povedená parodie na hororové   filmy (hlavně Lesního   ducha). Chválím však za   dobrý nápad který byl   bohužel pokažen celkovým   zpracováním.
radegaster
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 1.9.2015
Chata v horách
Tak tuhle chatu si nekupujte a   nepújčujte.Jako horor   nevyděsí a odlehčená nota   je na pobavení slabá.   Každá stránka filmu pracuje   maximálně na půl plynu,   díky čemuž nemůže   žánrový mišmaš v závěru   nadchnout ani v jednom směru.   Otevřený přístup   scenáristů se spoilery hned   od první minuty navíc   nedává filmu ani možnost   pokusit se pracovat tak, aby v   průběhu překvapil zvratem,   čímž si titul zavřel   dveře i k poslední možnosti   upoutat pozornost zajímavou   myšlenkou. Spojení humoru a   strachu tak zůstává opět   bez odezvy, i přes pokus   zapojit velkou fantazii.
Peykka
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 9.9.2012
Filmový průmysl je stále   víc přeplněn béčkovými,   no, spíše propadákovými   horory. Pořád jim to   nestačí. Myslela jsem, že   Cabin in the Woods bude stát   za to – OMYL! Snad   nejhorší snímek, co jsem za   poslední dobu viděla.

Ale začneme   pěkně od začátku.   Setkáváme se s partou lidí,   kteří odjíždí na chatu   příbuzného jednoho z   hlavních aktérů. Následuje   scéna jak z Texaského   masakru nebo Hory mají oči,   kdy naši drazí přátelé   přijíždí na benzinku a   ptají se na cestu, kde   samozřejmě narazí na velmi   „příjemného majitele“   pumpy. Jasně, je s ním něco   v nepořádku. Kdo by to byl   řekl?!! 

Poté jsme svědky   klasické ožíračky mladých   lidí, po které následuje   totální masakr – opět   očekávané.

Jenže pointa filmu to   zcela zabije! OK, začátek   není zase úplně špatný,   ale posledních 20 minut jako   by bylo vystřiženo ze zcela   jiného snímku. Setkáváme   se a apokalypsou, symboly jako   v Bibli (Virgin, Whore,…),   na scénu přijdou dokonce i   bohové. A při úplně   poslední scéně se spíš   zasmějete, než abyste se   schovávali pod peřinu.    Opravdu zklamání.
saridan
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 2.4.2013
No hrůza čekal sem klasickej   akční horor o zombíkách,   ale takovouhle ubohou   slátaninu sem opravdu   nečekal, doporučuju kouknout   raději na jinej film tohle za   to opravdu nestojí..
prvosenka
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 24.11.2012
CHATA V LESÍCH

Opět se nám nabízí   klasický vyvražďovací   horor, do kterého se   postupně zamotají další a   další klasické postavy snad   ze všech poddruhů hororů.   Němě zírám a tiše žasnu   co všechno lze narvat do   jednoho filmu. Skupinka   teenagerů v chatě čelí   defilé všech možných   bubáků, zombie, příšer,   zvířecích mutantů a   jiných potvor, kterými   rodiče strašívají své   sebevědomé a pubescentní   dětičky, aby se netoulaly v   noci po lesích, aspoň než   prolezou střední školu. To   vše pod dohledem vědeckého   týmu, který se místo práce   evidentně bavil na úkor   mladých turistů. Nakonec se   dostavila i Ripley v   náboženské extázi a tak mi   tu nakonec chyběl už jenom   Vetřelec. Takže nápady   totálně vykradené a   stokrát obehrané. Film se   nakonec rozkročil na úplně   všechny strany, kam až mu to   žánrový rozsah   potenciálně dovolil. V   několika okamžicích mně   zaujaly působivé výtahy,   ale i to jsem už viděla   někde v Kostce. Originální   je možná jen ten černý   humor při scénách z   "režie".   Posledních patnáct minut   podtrhne záměrné boření   všech hranic. Lidská   sobeckost zničí svět! Kdo   by to byl řekl! A   závěrečné probuzení   zlého boha zemského jádra   tomu dalo fakt korunu. To   nedokázal ani Scrat. To už   jsem se smála naplno. Nevím   jestli je to u hororu   normální. Něco mi říká,   že není, ale kde je tedy   chyba, to fakt nevím.

Nicméně jsem se   dočetla, že jde o film   mimořádný, zábavný,   moderní, neotřelý a   shlédnutí tohoto hororového   koncentrátu je pro   příznivce žánru   povinností. Tak jo, povinnost   mám teda za sebou a jdu si   namazat pupínky, co mi během   sledování naskákaly.
zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 4.6.2012
Laciný horor s umělou krví, prsy a řídícím centrem
To byla volovina! Jako laciný   americký strašák by to   ještě šlo, kdyby v tom   nebyly scény z řídícího   centra a celý film tak   nepůsobil jako "remake   Hostelu". Mám ráda   laciné americké horory,   odpočinu si u nich s   popcornem v ruce, ale tenhle   film neměl žáden šmak,   žádné uvěřitelné   procítění, že jsme sakra   našli ve sklepě hrůzný   deník, natož, že tam z   ničeho nic běhají mrtvé   holky v noční košili...   Minulý týden jsem viděla   perfektní Sněhurku s lovcem   Chrisem. Zde se tedy chlapec   ztrapnil řádně, oproti   plejádě svých jiných   filmů.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih163399minih163399Mrazivá pomsta (2019) 
Cold Pursuit n
minih111073minih111073Jantarová komnata (2012) [TV film] 
Die Jagd nach dem Bernsteinzimmer n
minih41079minih41079Perníkářka a Větrný mládenec (1990) [TV inscenace] 
Perníkářka a Větrný mládenec n
minih36696minih36696Krev zmizelého (2005) 
Krev zmizelého n
minih53007minih53007Lovci lidí (2008) 
Rovdyr n
minih4878minih4878Bylo to v máji (1950) 
n
minih36924minih36924Stín viny (2003) [TV inscenace] 
Stín viny n
minih88804minih88804Hostitel (2013) [2k digital] 
The Host n
minih103442minih103442Krvelačná monstra (2011) [TV film] 
Morlocks n
minih20389minih20389Ta naše písnička česká (1967) 
Ta naše písnička česká n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:30 - 18:00

4 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

ČT2 - Kouzlo Velké Británie

17:15 - 18:00

19 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

NOVA - Na lovu (2021) [TV pořad]

17:30 - 18:30

4 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

Prima - Inkognito (2003/1) [TV pořad]

16:40 - 17:55

54 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190499
Osobností: 697748
Fotografií: 763807
Plakátů: 376382
Obsahů a biografií: 178212

Poslední komentáře

In Nacht und Eis (1912)

In Nacht und Eis
První filmové   převyprávění   katastrofální události   Titaniku, na kterém se prý   začalo pracovat pouhé dva   měsíce poté, tedy v době, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Na nože (2019)

Na nože
Chyba. Omylem napsaný   komnet.***********************   ******************************   ******************************   ******************************   ************

Autor: red.mann