Duben
ohodnotit

Charlieho andílci: Na plný pecky

Charlie's Angels: Full Throttle

Další název:
Charlieho anjeli: Na plný plyn; 3 Engel für Charlie - Volle Power
Žánr:
Rok:
2003
Délka:
111 minut
Premiéra v ČR:
17.7.2003
„Tři krásné agentky se musí vypořádat nejen s nebezpečným případem ukradených tajných dokumentů.“

Komentáře k filmu Charlieho andílci: Na plný pecky

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 33
SvoKar
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 28.8.2010
Jestli byl původní seriál   stejně (ne)vtipný a trapný   jako film, divím se, že   vůbec dělali novou verzi.   Jediným kladem filmu jsou   představitelky hlavních   rolí.
Pitryx
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 22.7.2013
Tady je navíc trocha ze   skryté minulosti jedné z   agentek, ale jinak bych to   posoudil stejně jako první   film. Se vším všudy.   Prostě pořád stejná   zábava.** a   půl.201307148959/9700 s.u.
efCZa
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.10.2004
pouhý sled akčních scén,   na který je poněkud uměle   napsovaný asi rádoby   dojemný příběh jedné z   andílků. Nevim nevim,   myslím, že mohli počkat,   než je napadne nějaký   lepší námět. Ale akční   scény jsou propracované.
hvezdyn
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 23.9.2007
Tenhle film je skutečně   otřes. Své fandy jistě má.   Také jsem mu dal zhruba   dvacet minut. Křečovitý   úsměv Cameron Diazové byl   až nechutný. Fyzikální   zákony ve filmu téměř   neplatily.
hledaseniki
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.8.2010
Charlie´s Angels: Full Throttle
O tři roky později se vrací   Andílci s další akcí, je   to opět ta samá ptákovina   jako díl první, ale mě se   přesto líbila o chlup víc   než první díl. Za Billa   Murrayho zaskočil Bernie Mac   a protože on je také   vynikající komik, dokonale   tam zapadnul a rozhodně jeho   účast nebyla žádnou   ostudou. Příběh je to samé   klišé, andílci jsou nakopat   zadky někomu dalšímu,   tentokrát se do toho, ale   zapojí minulost jedné z   nich. Přiměřená zábava s   opět vynikajícím   soundtrackem a malou účastí   Pink. Daleko víc zpomalených   záběrů, které mě osobně   příliš neoslovují,   bezpočet převleků ve které   Diaz, Barrymore, Liu   předvádí svá sexy   tělíčka.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.11.2017
Druhý snímek o sexy   agentkách jako vzpomínka na   stejnojmenný televizní   seriál z roku 1976 a dá se   říci, že se tady už   skutečně McG nechal pustil   ze řetězu. Ohromná   vizualizace, nadnesenost,   akce, úsměvy všemi směry a   až neskutečné skopičiny. V   komiksech či animovaných   filmech něco takového   funguje. Ale ve filmu hraném?   Pro mnohé v době uvedení   vcelku šok. Výraz   popkornový film tímto   překročil nový level a   vkročil divácky do naprosto   nezvyklých vod, kdy nad tím   vším už skutečně   zůstává rozum stát. Kdo se   dokázal vzpamatovat ze scény   odehrávajíc se na přehradě   s kamiónem a helikoptérou, s   přehledem už divácky   přežije celou filmovou   stopáž. Pastelové barvy   doslova září a dávají   všemu nový inovativní   drive. Sexy agentky, jeden   vtípek za druhým,   přehrávání, fyzické   zákony tradičně jakoby   neexistovali, již zmíněné   skopičiny, klipový střih   akčních scén, patřičný   soundtrack a mnoho dalšího   ve filmu, u kterého je   striktně zakázáno   přemýšlet. Prostě se jen   bavit a nic víc. Jinak se to   nevydýchá.
PORTER
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.1.2013
Stejně jako jednička   průměrná akční podívaná   občas zábava občas   trapas.Opět dávám plus   herečkám v roli andílků je   na co se dívat.
BinLADIN
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.6.2010
Slušní film který nás   dobře pobaví,povedené je i   obsazení
tento film   je podle mně lehká a   svižná podívaná.
Karius
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 19.1.2014
Tohle je jeden z mála filmů,   kde to herečky ani   sex-appealem nedoženou.   Neskutečná krávovina s   rádoby vtipnejma scénkama,   rádoby vtipnejma dialogama a   pohádkovejma akčníma   scénema, kdy holky proskočí   střechou a v pádu si dají   kus dřeva pod nohy a sjedou   po laně, jak na skejtu.   Prostě film pro malý děti a   co je nejhorší? Všechny   tři agentky vypadají ve   svých akčních rolích asi   tak přesvědčivě, jako   politici ve svých   předvolebních kampaních.   Neuvěříte jim vůbec nic!!   10% za legendární song od   Prodigy a jednoho   legendárního T-1000   terminátora Roberta Patricka
dobes.pavel
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 18.1.2011
Charlieho andílci: Na plný pecky
Velice mizerný akční film,   který mi místy přišel dost   trapný. Akční scény byly   až nechutně nereálné a to,   jak děvčata přežila   hromadu kopanců, padů a   střel mi přišlo hodně   naivní. O nějakém   smysluplném ději se taky v   tomhle případě mluvit   nedá. Klady filmu nalézám   pouze, pokud se na film budu   dívat jako na parodii, ale to   asi nebylo původním   záměrem tvůrců.
Deviant_Girl
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.7.2022
Andílci v akci podruhé
Druhý díl jede ve stejném   stylu. Opět je tu akce, humor   a cool hudba. Ale chybí tu   Murrey v roli zastupitele   šéfa andílků a celkově mi   to přišlo o dost slabší   než jednička. Holt průměr.
Pardal
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 25.11.2005
Pomineme-li to, že film nemá   zhola nic společného s   realitou, že příběh není   příliš pronikavý, že   herecké výkony jsou snad   ještě horší než v   původním seriálu.   Uznáme-li, že Cameron má   opravdu hezkou pr..l. Pak   zjístime, že se na to dá v   krajní nouzi snad i dívat.
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.8.2004
To co bylo v jedničce   zajímavé a humorné nyní   působí poněkud   křečovitě. Dvojka se   prostě nepovedla.
lebowski
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.1.2005
Akční jízda, která   rychlejí a šílenější   než jednička sice není, ale   stejně neuvěřitelná pastva   pro oči.
Vídžej
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.2.2004
Holky to rozjeli na plný   pecky ale nějak potom   přibrzdili co?Možná už   neměli čím překvapit.
scorpiontom
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 8.9.2009
Dvojka ještě horší než   jednička.Některé akční   scény vyloženě   přehnané.Filmu nepomohlo ani   9milionů dolarů od Masserati   na propagaci jejich   vozu,který se ve filmu   objevuje.
Ivett
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 23.9.2007
Já jsem opravdu čekala   blbost. Ale co je moc, to je   moc. Vydržela jsem se s   veškerým sebezapřením,   kterého jsem schopná dívat   dvacet minut. A to mi   stačilo. Herečky jsou   krásné, ale trapné,   scénář je vážně úplně   debilní, triky   katastrofální....a   výsledek? Nedá se na to   dívat
Izzy8635
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.5.2018
No, od minulého dílu se v   něčem zlepšili, ale ve   více věcech zhoršili.   Myslím, že tady byly vtipy   lehce propracovanější, i   když jsem spoustu vtipů,   nebo věcí, které měly být   vtipné, nepochopila. Plusem   byla také lehká vsuvka   osobního života andílků.   Já většinou nemám problém   pochopit souvislosti v   příběhu, ale tady jsem si   to přehrála vícekrát, ale   stejně jsem toho dost   nepochytila. Děj by   potřeboval trochu doladit.   Pak tam bylo spoustu postav,   které ani sami asi   nevěděli, co mají dělat,   nový Bosley, trochu   praštěný, mně   nesympatická Cameron Diaz a   trochu pře reflektované   místo činu. Jo a ještě   taková malá vsuvka. I když   má titan vyšší hustotu   než voda, neznamená to, že   plave v jakékoli kapalině.   Režisér by si měl místo   zkoumání ptačího trusu   přečíst učebnici fyziky   pro 6. třídu.
bouncer
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.11.2003
ChA 2
McG rozjel šíleným tempem   podívanou plnou krasných div   (Cameron Diaz se pro tu roli   snad narodila...) a bezhlavé   akce. Nemá to smysl, popírá   to všechny zákony...ale   proč vlastně ne? Nechte   mozek někde jinde a hezky se   odreagujte. Víc po téhle   ztřeštěnosti nechtějte.
AlCapone
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.4.2007
Dvojka je pro mě zklamání   od začátku do konce:( Jen to   herecké obsazení je pořád   super-jako první díl...
qerulant
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 25.9.2007
Docela strašný!!! Kdovíjak   inteligentní zábavu jsem   nečekal, ale tohle mi   vyrazilo dech (a právě za   ten šok jsem dal 2 a ne 1   hvězdičku, protože jsem byl   mylně přesvědčěnej, že   už mě žádnej film   nevyděsí!). Ech, jen ukázka   - maník jede na motorce a za   nim ty tři agentky (nebo co   to mělo bejt). Motocross jak   o život. A ten zloduch je tak   dobrej, že ve skoku se pustí   motorky, letí hlavou dolu,   aniž by si motorku   kontroloval, a oběma rukama   střílí x-krát na andílky!   (Co by tomu řekl nějakej   freestylovej motokrosař, to   by mě fakt zajímalo). Ale   přitom - ač je tak dobrej -   ani jednu z nich netrefí, a   to prosim na cca vzdálenost   tří metrů!!! Prostě   borec... Hmmm, další   prosím...
Bartson
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.1.2015
Pár oblíbených momentů zde   mám, například záporňák   Justin Theroux svou roli   záporňáka v akční komedii   zvládl na jedničku a   člověka jeho osoba tam   prostě baví. Tady musím ale   zmínit úplně otřesný   český dabing, který právě   tohohle záporňáka degraduje   do skupiny teploušských   blbečků, který film akorát   hyzdí. Je to opravdu   příšerné. Dále dávám   hvězdičku za Cameron Diaz,   to bych si jinak neodpustil,   protože je tu znovu   okouzlující :-). A další   hvězdička patří Demi Moore   a tomu, že ten film celkem   odcejpá, což mám rád :).
snekousek
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 17.1.2020
Nula hvězd nejde bohužel   dát tak alespoň jedna,   protože více si tahle   stupidní fraška opravdu, ale   opravdu nezaslouží.
stepankas
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.12.2007
Nevím proč, ale řekla bych,   že dvojka je snad ještě   lepší jak jednička.   Připadá mi taková   akčnější... a   záživnější.
Renie
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 23.9.2007
Na tenhle film jsem se   těšila, ale po pár   minutách jsem byla zklamaná.   Myslím, že to je horší   než jednička, triky jsou moc   přehnaný a už se mi to tak   nelíbilo. Někomu by se to   mohlo líbit, ale myslím, že   většině lidí se to bude   zdát o sto procent horší   než první díl.
HE.SHE.
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 6.10.2009
nesmysl,hloupost,kozy a   zadky,akce,hop sem hop tam,bum   sem a bum tam. a jeste kop sem   a kop tam.phrdpsd....to byla   jednicka a dvojka je: extra   kozy a zadky,supr hop sem hop   tam,power bum sem a bum tam a   mega kop sem a kop   tam.prrpfrdpsd.
sussy
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.8.2005
Vím, že je to blbost a taky   vím, že se mně příčí   dávat jí tak velké   hodnocení, ale tahle komedie   mě bavila, i přesto že   naprosto postrádá   intelgentní humor.
Mikisek2
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 15.4.2009
Když jsem se příliš   nezaobírala podrobnostmi a   nechala děj utíkat tak mě   to zabavilo. A navíc moje   dvě moje oblíbené herečky   takže to šlo.
cesta64
Hodnocení:
Přidáno: 16.1.2011
čeština
Vidím, že pražský slang   už se používá jako   oficiální překlad. Opět   potvrzení toho, že pro   většinu pražáků končí   Česká republika u Kolína.
insomniac
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 27.9.2007
O jeden bod menej ako pri   prvom diele. A tie dva body   nie sú ani za scenár, ani za   réžiu a ani za nič, čo by   malo v dobrom filme byť. Je   to opäť len za "pekné   pozadia". Ináč je to   zmes priblblých skečov,   NEREALIZOVATEĽNÝCH akcií   (to je naozaj moc aj na Bonda   kríženého s Batmanom a   Spidermanom) a tupého deju.   Škoda filmového materiálu a   pre diváka času.
Dexfree
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.4.2007
Už to bylo slabší a někdy   až přehnaný, ale člověk   to odpustil, protože to   vynahradil vtip.
Astarnim
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.4.2013
Na jednu stranu je film   naprosto otřesný. Na druhou   se v něm dá najít i něco   zajímavého. Je to film na   který se člověk může   podívat a pak ho zase   několik let nevidět. Oproti   prvnímu dílu je to ale   naprostá katastrofa.
jirka72
Hodnocení:
Přidáno: 22.9.2007
Nevydržel jsem se na to   dívat,bylo to   šílený!Neskutečná   blbost!Proti jedničce obrat o   100%!Hezký holky,to jo,ale to   je tak asi všechno,co se k   tomu dá říct pozitivního.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih56654minih56654Bláznova smrt (1973) [TV inscenace] 
Bláznova smrt n
minih25036minih25036Hon na myš (1997) 
Mousehunt n
minih18679minih18679Sestřičky (1983) 
Sestřičky n
minih11273minih11273Legenda o zlaté perle (1987) 
The Legend of the Golden Pearl n
minih16284minih16284Policajt v Africe (1977) 
Piedone l´africano n
minih57566minih57566Zamilovaná smrt (2008) 
Death in Love n
minih44053minih44053V zámku a podzámčí (1981) [TV film] 
V zámku a podzámčí n
minih40078minih40078Spadl z oblaků (2003) 
Danny Deckchair n
minih55276minih55276Sadistický experiment (1976) 
Lager SSadis Kastrat Kommandatur n
minih75311minih75311Ostrov pokladů (1999) 
Treasure Island n


Hodnocení:n12345678910

Tagy

Podobné filmy

Charlieho andílci (2011) [TV seriál]

 Charlieho andílci (2011) [TV seriál]
Charlieho andílci n
Charlie's Angels
Žánr: akční / dobrodružný / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: Marcos Siega

(jiná verze filmu)

Charlieho andílci (2000)

 Charlieho andílci (2000)
Charlieho andílci n
Charlie's Angels
Žánr: akční / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: McG

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Kluci v akci (2005) [TV pořad]

10:10 - 10:35

13 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Největší apokalypsy dějin

10:15 - 11:10

8 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Anděl (2008) [TV se...

09:40 - 10:55

43 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Prima - Polda (2016) [TV seriál]

09:20 - 10:30

63 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190497
Osobností: 697745
Fotografií: 763785
Plakátů: 376364
Obsahů a biografií: 178200

Poslední komentáře

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10

Tomorrow (1972)

Tomorrow
Citlivě napsaný scénář   podle skvělé literární   předlohy Williama Faulknera,   výborně vybrané exteriéry,   precizně vedená kamera a   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Čaroděj ze země Oz (1939)

Čaroděj ze země Oz
Skoukl jsem ze zvědavosti,   protože je tento snímek   často zmiňován jako   legendární počin. No na   jednu stranu hrozná   ptákovina, na druhou mě to   celkem chytlo a bavilo:-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 7 / 10

Lucy (2014) [2k digital]

Lucy
Koukatelné akční sci-fi.   Člověk o tom nesmí moc   přemýšlet a pak je to   rychle plynoucí sci-fi   příběh.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Patnácté léto (1994) [TV film]

Patnácté léto
Tak já mám asi zcela jiné   představy o humoru   všeobecně. A o komediích   také. Zde se hodinu a něco   koukáme na hádky a řev. To   je vše. více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10