reklama
 
ohodnotit

Charley Varrick

Další název:
Kill Charley Varrick
Žánr:
Rok:
1973
Délka:
111 minut

Celkové hodnocení filmu Charley Varrick

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.3% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.3.2008
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
19.11.2011
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.3.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.5.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.6.2010
red.mann
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.10.2016
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.8.2007
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.8.2009
motelij
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.9.2017
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.9.2015
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
25.5.2009
JRrun
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.4.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2741minih2741Nebojte se, je to léčitelné (1981) 
T'inquiète pas, ça se soigne n
minih109374minih109374Místa (2014) [2k digital] 
Místa n
minih43351minih43351Odložené případy (2003) [TV seriál] 
Cold Case n
minih40283minih40283Andělé smrti (1993) 
Angeli smerti n
minih58645minih58645Jean Michel Jarre: Oxygene in Moscow (1997) [Video] 
Jean Michel Jarre: Oxygene in Moscow n
minih73370minih73370Advokát ex offo (1988) [TV minisérie] 
Advokát ex offo n
minih4839minih4839Byl jednou jeden policajt (1972) 
Il Etait Une Fois Un Flic… n
minih36358minih36358Ohnivý oceán (2004) 
Hidalgo n
minih3674minih3674Batman a Fantom (1993) 
Batman: The Mask Of Phantasm n
minih28504minih28504Já, robot (2004) 
I, Robot n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.3 %
8   - hvezdyn
2   - M.A.G.
8   - Kuvik
8   - satyr
9   - oulisna
6   - red.mann
7   - rosta12
9   - Johnny1
8   - motelij
7   - wrangler
2   - deatdavid
8   - JRrun
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 149671
Osobností: 631658
Fotografií: 571650
Plakátů: 271306
Obsahů a biografií: 137554

Poslední komentáře

Shadowhunters (2016) [TV seriál]

Shadowhunters
Musím přiznat, že ze   začátku mě seriál moc   nezaujal, ale od poloviny   první série to šlo. No a od   začátku druhé série mě to   začlo více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 8 / 10

Zakladatel (2016)

Opravdu zábavný

Zakladatel
snímek, zachycující   založení sítě rychlých   občerstvení McDonalds. A   nevadí, jestli jste fanoušky   této firmy, nebo byste jí   naopak více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 9 / 10

Capri (2006) [TV seriál]

capri

Capri
najobľubenejší   serial,môžem pozerať   stále.sympatický herci a   prekrásne prostredie, proste   užasný romantický serial.

Autor: elenita | Hodnocení: 10 / 10

Zoufalé ženy dělají zoufalé věci...

Zoufalí režiséři točí zoufalé filmy.

Zoufalé ženy dělají zoufalé věci
Říkalo se, že stejnojmenná   kniha Haliny Pawlowské, je   nezfilmovatelná. A vidíte,   je to pravda.
Spíše než   jako film, působí toto   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 4 / 10

Druhá strana (2011) [TV film]

TOP film. 95%

Druhá strana
Po vizuálnej stránke je to   slabšie, ale herci sú   výborný, hudba tiež,   scenár je dobrý, napínavé   to je a občas padne aj   nejaký ten více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.198/0.145