reklama
 
ohodnotit

Charley Varrick

Další název:
Kill Charley Varrick
Žánr:
Rok:
1973
Délka:
111 minut

Celkové hodnocení filmu Charley Varrick

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.7% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.3.2008
FLA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.6.2018
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
19.11.2011
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.3.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.5.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.6.2010
red.mann
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.10.2016
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.8.2007
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.8.2009
motelij
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.9.2017
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.9.2015
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
25.5.2009
JRrun
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.4.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih48546minih48546Legenda o mém synovi (2007) [TV film] 
My Boy Jack n
minih23088minih23088Vysoká hra patriotů (1992) 
Patriot Games n
minih65010minih65010Po životě (2009) 
After.Life n
minih23874minih23874Zlatá reneta (1965) 
Zlatá reneta n
minih2912minih2912Americký prezident (1995) 
The American President n
minih24767minih24767U nás v Mechově (1960) 
n
minih104223minih104223U Konce světa (2013) [2k digital] 
The World's End n
minih45619minih45619Trestanci (1991) 
Convicts n
minih157074minih157074Ladislav Mrkvička (2017) [TV film] 
Ladislav Mrkvička n
minih24850minih24850Zlaté rybky (1977) 
Zlaté rybky n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.7 % (13)
8   - hvezdyn
6   - FLA
2   - M.A.G.
8   - Kuvik
8   - satyr
9   - oulisna
6   - red.mann
7   - rosta12
9   - Johnny1
8   - motelij
7   - wrangler
2   - deatdavid
8   - JRrun

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

14:30 - 15:15

32 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

ČT2 - Nic než národopis

14:25 - 15:05

37 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

15:00 - 15:55

2 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

14:30 - 15:30

32 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151235
Osobností: 635255
Fotografií: 575787
Plakátů: 273871
Obsahů a biografií: 139046

Poslední komentáře

Pod jednou střechou (2010)

Pod jednou střechou
Naštěstí to nebyl jeden z   těch TV filmů o ničem, ale   pěkná komedie. Líbil se mi   i nový děj, žádný   podobný jsem neviděla.   Hlavní více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 9 / 10

Amityville: Dům hrůzy (1983)

Amityville: Dům hrůzy
Po primitívnej dvojke prišla   trojka, ktorá je oveľa krát   lepšia, hlavne v atmosfére,   ktorá je u hororu   najhlavnejšia. Sympatický a   více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 8 / 10

Parchanti (2010)

Parchanti
║Rozpočet   $25miliónov║Tržby USA   $23,591,432║Tržby   Celosvetovo $28,977,335▐   Tržby za predaj DVD v USA   $6,462,496 //počet predaných více >

Autor: T2 | Hodnocení: 8 / 10

Kazišuci (2018)

Kazišuci
║Rozpočet   $21miliónov║Tržby USA   $60,147,900║Tržby   Celosvetovo $93,657,703▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   ║ Tržby za predaj DVD v USA více >

Autor: T2 | Hodnocení: 1 / 10

Nehoda (2012) [TV epizoda]

Nehoda
Pěkně to měl ten hajzlík   vymyšlený, ale naše známá   mordparta to stejně   rozlouskla. Konec kdy ho   zachraňuje maminka s   dítětem sice více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.164/0.127