reklama
 
ohodnotit

Charles a Diana [TV film]

Charles and Diana: Unhappily Ever After

Další název:
A Palace Divided / Charles & Diana: A Palace Divided / Charles et Diana
Rok:
1992
Délka:
90 minut
„Pravdivý příběh nejznámějšího královského páru.“

Celkové hodnocení filmu Charles a Diana

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.3.2012
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.3.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.5.2011
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.2.2012
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.5.2009
mirek52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.3.2012
donk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.8.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih57749minih57749Kouzelná číše (1980) [TV inscenace] 
Čarovná čaša n
minih4348minih4348Výbuch (1993) 
Blown Away n
minih22809minih22809Vražda na Broadwayi (1989) 
Bloodhounds Of Broadway n
minih6809minih6809Dovolená s Andělem (1952) 
Dovolená s Andělem n
minih16522minih16522Poslední dny Frankieho Flye (1996) 
The Last Days of Frankie The Fly n
minih46048minih46048Byl jednou jeden... vynálezce (1994) [TV seriál] 
Il était une fois... les découvreurs n
minih44614minih44614Velké dobrodružství (2005) 
Ching din dai sing n
minih56610minih56610Bohem zapomenuté město (2008) 
Intrusos (en Manasés) n
minih50433minih50433Sentimental Journey (1946) 
Sentimental Journey n
minih58245minih58245A Demanda do R (1998) [TV seriál] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.9 % (7)
8   - clara.bow
5   - Kuvik
5   - satyr
6   - Kycky
5   - deatdavid
8   - mirek52
7   - donk

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

09:00 - 09:45

12 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

ČT2 - Margaret Thatcherová: Železná ...

08:30 - 10:00

42 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

NOVA - Případy pro Lauru (2014) [TV s...

08:50 - 09:45

22 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

08:35 - 09:15

37 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150703
Osobností: 634101
Fotografií: 574731
Plakátů: 273075
Obsahů a biografií: 138428

Poslední komentáře

Až na krev (2007)

Motor kapitalismu...

Až na krev
Je to drsný western z   prostředí "naftokopů".   Sugestivní a syrový a místy   s drsnými scénami, jak od   Tarantina. Film je natočen   podle více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Čertoviny (2017)

Čertoviny
Jeeeeej,dalsia nadherna ceska   rozpravka. Krasne spracovana   do detailov, vsetko bolo tak   prepletene a nakoniec sa   vsetko rozuzlilo......čerti   budu vzdy top.

Autor: janka29 | Hodnocení: 10 / 10

Tělo (2015/1)

Tělo
Silnej filmek, trojportrét   tří postav, které se   každá po svém, i   společně, vyrovnávají se   svými bolestmi, ze ztráty   blízké osoby. více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Rampage: Ničitelé (2018)

Rampage: Ničitelé
Typické současné akční   scifi s Dwaynem Johnsonem v   hlavní roli a to je jediné   plus. Jinak mi ty gorily,   godzily, autoboti a kaiju   více >

Autor: MildaX | Hodnocení: 5 / 10

Hrdinové ohně (2017)

Hrdinové ohně
Obvyklý hrdinský příběh   "podle skutečné události"   na kterém je dobré několik   věcí. Herecké výkony v   první řadě. Také to   scénář nijak více >

Autor: MildaX | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.237/0.198