Chaplin a Fatty v ringu (1914)

Chaplin a Fatty v ringu (The Knockout)
85 %
 
 

The Knockout

Další název: Zápasníci; Counted Out; The Pugilist

    Žánr: komedie / groteska
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 27 min., 625 metrů
Dva hladoví tuláci se rozhodnou vydávat za boxerského mistra Cyclone Flynna. Mladík Pug ("Fatty" Arbuckle) chrání čest své dívky a popere se s bandou výtržníků. Když se usmíří, nabídnou Pugovi, aby se utkal v ringu s nepravým mistrem, který bude pro takového siláka lehkým soustem.

Mezitím se dostaví pravý Cyclone Flynn, o čemže nemá Pug tušení. Začne mač, který rozhoduje Chaplin, ale více se plete boxerům do cesty a schytá hodně ran. Boxerský zápas se zvrhne v honičku, když se Pug zmocní dvou revolverů a nahání všechny v okolí. Do honičky se zapojí také jednotka keystonských strážníků, což zmatky ještě znásobí.  Autor: curil

režie:
Mack Sennett
 
 
hraje:
Roscoe Fatty Arbuckle (Pug), Charlie Chaplin (rozhodčí), Dan Albert (host na oslavě), Charles Avery (policista), Joe Bordeaux (policista), Glen Cavender (zpěvák), Charley Chase (divák), Edward F. Cline (policista), Frank Dolan (divák), Minta Durfee (Pugova přítelkyně), Edwin Frazee (divák), Billy Gilbert (zpěvák), Alice Howell (divák), Edgar Kennedy (Cyclone Flynn), Charles Lakin (jeden ze St. Johnova gangu), Grover Ligon (tulák v buřince), Wallace MacDonald (divák), Hank Mann (tulák s páskou přes oko), Harry McCoy (pianista), Rube Miller (protivný divák), Frank Opperman (promotér), Mack Sennett (divák), Al St. John (Pugův soupeř v ringu), Ford Sterling (divák), Slim Summerville (divák), Mack Swain (gambler), Edward Nolan (host na oslavě)
 
 
scénář:
Charlie Chaplin
 
 
kamera:
Frank D. Williams
 
 
hudba:
Donald Sosin (hudba z roku 2005)
 
 
producent:
Mack Sennett
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.