reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Chameleon

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.2% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.4.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.3.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.4.2011
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.4.2013
Elementik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.12.2006
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.4.2008
Jekky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.10.2007
Rico0041
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.12.2013
ryuk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih48773minih48773Rukojmím na jeden den (1994) [TV film] 
Hostage for a Day n
minih60524minih60524Daddy's Little Girls (2007) 
Daddy's Little Girls n
minih18075minih18075Rozmarné léto (1967) 
Rozmarné léto n
minih55699minih55699Kravička Connie (2002) [TV seriál] 
La Vaca Connie n
minih55500minih55500Největší války 20.století I (2002) [TV minisérie] 
Century of Warfare n
minih37280minih37280Chaplinova kolekce (4+1 Box Set) (2003) 
The Chaplin Collection (4+1 Box Set)) n
minih26791minih26791Sedm žen Alfonse Karáska (1967) [TV film] 
Sedm žen Alfonse Karáska n
minih40299minih40299Augustus, první císař římský (2003) [TV film] 
Imperium: Augustus n
minih5067minih5067Cesta peklem (1995) 
Cesta peklem n
minih48193minih48193Jabloňová panna (1973) 
Jabloňová panna n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Chameleon 3: Dark Angel (2000) [TV film]

 Chameleon 3: Dark Angel (2000) [TV film]
Chameleon 3: Dark Angel n
 
Žánr: sci-fi / akční
Země: Spojené státy americké / Austrálie
Režie: John Lafia

(pokračování)

Chameleon II: Death Match (1999) [TV film]

 Chameleon II: Death Match (1999) [TV film]
Chameleon II: Death Match n
 
Žánr: sci-fi / akční
Země: Spojené státy americké / Austrálie
Režie: Craig R. Baxley

(pokračování)

Hodnocení filmu

62.2 %
4   - pataamat
4   - Kuvik
5   - satyr
6   - Kycky
5   - Elementik
8   - rosta12
10 - Jekky
10 - Rico0041
4   - ryuk

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

09:00 - 09:45

26 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: Zvířecí mámy...

09:00 - 09:50

26 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

09:00 - 09:55

26 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Prima - Siska (1998) [TV seriál]

08:45 - 10:00

41 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146345
Osobností: 621504
Fotografií: 550920
Plakátů: 262459
Obsahů a biografií: 134183

Poslední komentáře

Vetřelec: Covenant (2017)

PROCESOR!

Vetřelec: Covenant
Já vám váš názor neberu,   respektuji ho, tak si ho   užijte a stejně prosím   přistupujte ke mě. Já byl   spokojený. Nečekal jsem   bůhvíco a více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 7 / 10

Strach (1963)

Strach
Tak vzhledem k tomu, že to   byl už třetí Kalaš za den,   jsem se již dost silně   nudil. Jinak hodnotím film   stejně jako oba předešlé.   Jen více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Everest (2015)

Nerealny Everest...

Everest
Okrem majestatnych scenerii a   slusnych hereckych vykonov je   tento film obrovskym   sklamanim.Scenar je   jednoznacne zmanipulovany v   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 6 / 10

Million Dollar Hotel (2000)

Million Dollar Hotel
Asi jsem divnej, ale mě se   ten film nelíbil. Uřvaná   zmatlanina. Možná jsem   udělal chybu, že jsem si ho   pustil jako zvukovou kulisu.

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 1 / 10

Bohové musí být šílení II (1988)

Bohové musí být šílení II
Dvojka se mi líbí o mnoho   víc, než první díl. Vtipy   jsou svižnější, "road   movie" křováků má švih a   drsný půvab Afriky tomu   dodává více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.437/0.395