ohodnotit

Chameleon

Kameleon

Další název:
The Chameleon
Žánr:
Země:
Rok:
2001
Délka:
113 minut

Celkové hodnocení filmu Chameleon

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 47.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
3.4.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.3.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.4.2011
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.5.2008
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.3.2008
Jekky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.10.2007
ryuk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih21742minih21742Úplné bezvětří (1989) 
Dead Calm n
minih41862minih41862Hledejte Anthonyho (2005) 
Anthony Zimmer n
minih42379minih42379Bůh odpouští, já ne! (1967) 
Dio perdona... Io no! n
minih43422minih43422S Jakubem na rybách 3 (2006) [TV seriál] 
n
minih39039minih39039Walt Disney: Nejkrásnější klasické příběhy 3 (2004) 
Disney Fables 3 ... n
minih7572minih7572Farář u Sv. Dominika (1944) 
Going My Way n
minih46869minih46869Camp Cuddly Pines Powertool Massacre (2005) [Video] 
n
minih46730minih46730Svět očima Hanzelky a Zikmunda (1998) [TV seriál] 
n
minih53439minih534397 Dumpsters and a corpse (2007) 
Sieben Mulden und eine Leiche n
minih31066minih31066Americký ocásek (1986) 
An American Tail I n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

47.1 % (7)
2   - pataamat
4   - Kuvik
4   - satyr
4   - T800
5   - Area
10 - Jekky
4   - ryuk
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 155238
Osobností: 641898
Fotografií: 593442
Plakátů: 282017
Obsahů a biografií: 142249

Poslední komentáře

Cvokhaus (2019) [TV epizoda]

Cvokhaus
Zvláštní díl, v něčem   vše fungovalo na 90%, ale v   některých věcech vůbec.   Vtípky a hlášky suprový,   ale i divný. Další útěk   Željka více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Venom (2018)

Venom

Venom
Když jsem se plavil z Thajska   do Malajsie, pouštěli na   palubě trajektu právě   Venoma. A Venom začíná   tím, jak někde ve východní   více >

Autor: MARi0 | Hodnocení: 6 / 10

Vítejte v džungli (2003)

Vítejte v džungli
Akční komedie s Rockem.   Taková oddechovka na jedno   vidění. Jednoduchý   příběh v džungli, akční   souboje a nějaký ten   vtípek.

Autor: red.mann | Hodnocení: 5 / 10

Noc oranžových ohňů (1974)

Noc oranžových ohňů
V době vzniku, se na to snad   dalo koukat, strachovali se o   pána neomylného, o jeho   život, dnes je celý   příběh k smíchu a proto i   co odnesl čas?

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Špión, který mi dal kopačky (201...

Propadák

Špión, který mi dal kopačky
Jediné co bych tomuhle filmu   mohl aspoň trochu pochválit   jsou akční scény, které   filmu ale nedávají až tak   velký smysl. Mila Kunis se k více >

Autor: sokeres777 | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.21/0.178