reklama
 
ohodnotit

Chameleon

Kameleon

Další název:
The Chameleon
Žánr:
Země:
Rok:
2001
Délka:
113 minut

Celkové hodnocení filmu Chameleon

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 47.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
3.4.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.3.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.4.2011
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.5.2008
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.3.2008
Jekky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.10.2007
ryuk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih58982minih58982Vojna a mír (2007) [TV minisérie] 
War and Peace n
minih3081minih3081Angličan, který vylezl na kopec a slezl z hory (1995) 
The Englishman Who Went Up a Hill, but Came Down a Mountain n
minih50424minih50424Pod bodem mrazu / Absolutní nula (2006) [TV film] 
Absolute Zero n
minih39252minih39252Vánoce jsou za dveřmi (2004) 
Countdown to Christmas n
minih45797minih45797Liga spravedlivých (2001) [TV seriál] 
Justice league n
minih51436minih51436Skřítci a trolové: Tajemná komnata (2008) 
Gnomes and Trolls: The Secret Chamber n
minih43753minih43753Měsíc v ohrožení (2006) [TV film] 
Earthstorm n
minih5064minih5064Zpěvák z Mexika (1956) 
Le chanteur de México n
minih5476minih5476Černá kočka II (1993) 
n
minih59530minih59530Hororová party (1986) 
April Fool's Day n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

47.1 % (7)
2   - pataamat
4   - Kuvik
4   - satyr
4   - T800
5   - Area
10 - Jekky
4   - ryuk
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150680
Osobností: 633984
Fotografií: 574558
Plakátů: 272999
Obsahů a biografií: 138376

Poslední komentáře

Beirut (2018)

Beirut
Příběh se neobvykle   pohybuje na syrové   diplomatické úrovni, což   znamená, že je převážně   konverzační a svým smyslem   pro laiky dosti více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Vražedná terapie (2001)

PROCESOR!

Vražedná terapie
I když budu vypadat hodně   troufale, tak můžu říct,   že sem tu slátaninu pochopil   a přesto(právě proto)   hodnotím, jak hodnotím.   Šéfové více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 3 / 10

Dannyho parťáci 2 (2004)

Přidám

Dannyho parťáci 2
klišé konstatování že na   jedničku to prostě nemá.   Chybí mi větší   propracování děje a   srozumitelnost. Líbil se mi   nápad obsazení Bruce Willise   jako Bruce Willise s Julii   Roberts.

Autor: lion71 | Hodnocení: 6 / 10

Hrdinové ohně (2017)

PROCESOR!

Hrdinové ohně
Film o hrdinech, který není   točený klasickým způsobem.   Není plný klišé „ Dělal   jen svou práci“ a záběry   na americkou vlajku či kecy o   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 10 / 10

Dvanáct rozhněvaných mužů (1957)

Co

Dvanáct rozhněvaných mužů
ještě dodat? Snad jen že je   škoda že nezískal i přes   nominace žádné Oskary. Ve   stejné době byl totiž   natočen film Most přes řeku   Kwai.

Autor: lion71 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.204/0.168