reklama
 
ohodnotit

Chameleon

Kameleon

Další název:
The Chameleon
Žánr:
Země:
Rok:
2001
Délka:
113 minut

Celkové hodnocení filmu Chameleon

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 47.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
3.4.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.3.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.4.2011
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.5.2008
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.3.2008
Jekky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.10.2007
ryuk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44006minih44006Da Vinci Code Decoded (2004) [Video] 
n
minih62420minih62420Post Mortem (2006) [TV seriál] 
Post Mortem n
minih46369minih46369O mé rodině a jiné zvířeně (2005) 
My Family and Other Animals n
minih5766minih5766Ďábelský ostrov (1996) 
n
minih31704minih31704Česká Cola (2000) 
n
minih13308minih13308Na dostřel (1993) 
Striking Distance n
minih48143minih48143Bostonská střední (2000) [TV seriál] 
Boston Public n
minih3426minih3426Babiččin dům (1988) 
Grandmother's House n
minih31175minih31175Jakub Jan Ryba: Česká mše vánoční / Vánoční koledy (1986) [DVD] 
n
minih4456minih4456Bomba (1957) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

47.1 %
2   - pataamat
4   - Kuvik
4   - satyr
4   - T800
5   - Area
10 - Jekky
4   - ryuk

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

09:00 - 09:45

24 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: Zvířecí mámy...

09:00 - 09:50

24 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

09:00 - 09:55

24 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Prima - Siska (1998) [TV seriál]

08:45 - 10:00

39 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146345
Osobností: 621504
Fotografií: 550920
Plakátů: 262459
Obsahů a biografií: 134183

Poslední komentáře

Vetřelec: Covenant (2017)

PROCESOR!

Vetřelec: Covenant
Já vám váš názor neberu,   respektuji ho, tak si ho   užijte a stejně prosím   přistupujte ke mě. Já byl   spokojený. Nečekal jsem   bůhvíco a více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 7 / 10

Strach (1963)

Strach
Tak vzhledem k tomu, že to   byl už třetí Kalaš za den,   jsem se již dost silně   nudil. Jinak hodnotím film   stejně jako oba předešlé.   Jen více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Everest (2015)

Nerealny Everest...

Everest
Okrem majestatnych scenerii a   slusnych hereckych vykonov je   tento film obrovskym   sklamanim.Scenar je   jednoznacne zmanipulovany v   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 6 / 10

Million Dollar Hotel (2000)

Million Dollar Hotel
Asi jsem divnej, ale mě se   ten film nelíbil. Uřvaná   zmatlanina. Možná jsem   udělal chybu, že jsem si ho   pustil jako zvukovou kulisu.

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 1 / 10

Bohové musí být šílení II (1988)

Bohové musí být šílení II
Dvojka se mi líbí o mnoho   víc, než první díl. Vtipy   jsou svižnější, "road   movie" křováků má švih a   drsný půvab Afriky tomu   dodává více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.362/0.327