reklama
 
ohodnotit

Cesty formana Šejtročka [TV seriál]

Rok:
1989
Délka:
9 minut
„Příběhy svérázného formana Šejtročka, který se střetává nejen s obyvateli města Jičína, ale i s pohádkovými postavami.“

Celkové hodnocení filmu Cesty formana Šejtročka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.9% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.8.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.3.2010
Matematicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.9.2015
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.4.2011
meduska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.6.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.5.2010
martik006
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.3.2013
Petr666222
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.7.2015
hrosik92
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.3.2014
Alex.Denim
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.8.2014
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.4.2009
vecernice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.7.2010
Kotrca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.6.2008
andík
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.2.2009
Janinka73
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.11.2014
tempuss
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.12.2011
nody
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.1.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40262minih40262Čarodějky (1998) [TV seriál] 
Charmed n
minih17314minih17314Příběh Glenna Millera (1954) 
The Glenn Miller Story n
minih37889minih37889Šerif (2002) 
The Badge n
minih47527minih47527Kickboxer 4: Agresor (1994) 
Kickboxer 4: The Aggressor n
minih144040minih144040Netvoři z Beringova moře (2013) [TV film] 
Bering Sea Beast n
minih43711minih43711Létající zabiják (2007) 
Flight of Fury n
minih37265minih37265Poslední slovo (1995) [TV inscenace] 
Poslední slovo n
minih58236minih58236Čarodějové a obři (2003) 
Magos y gigantes n
minih48837minih48837Past (2007) 
Klopka n
minih18190minih18190RumplCimprCampr (1997) [TV film] 
RumplCimprCampr n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75.9 %
8   - curil
5   - Kuvik
7   - Matematick
6   - satyr
8   - meduska
10 - oulisna
8   - martik006
8   - Petr666222
8   - hrosik92
6   - Alex.Denim
7   - jambroz58
4   - vecernice
8   - Kotrca
8   - andík
10 - Janinka73
10 - tempuss
8   - nody
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147863
Osobností: 626282
Fotografií: 561829
Plakátů: 266439
Obsahů a biografií: 135737

Poslední komentáře

Sněhurka a lovec (2012)

Sněhurka a lovec
Srovnání filmu s Johankou z   Arku je   příznačné.Kostýmy,   výpravu a triky hodnotím   pozitivně, ale to je pro moje   divácké ego málo.

Autor: collen | Hodnocení: 6 / 10

1890 (2017) [TV seriál]

Komediant

1890
Seriál jsem již viděl celý   a líbí se mi spojení   češtiny a slovenštiny kde   se nemusí předabovávat.   Dobře vystižená povaha   lidí v té více >

Autor: Akrobat

Vše je ztraceno (2013) [2k digit...

Vše je ztraceno
Zajímavý film, kde se toho   tolik nenamluví, ale o to   víc se koná. Zkušený   jachtař má tolik smůly,   kolik jí leckdo nemá za   celý život. více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 7 / 10

Vetřelec: Covenant (2017)

Velmi dobré

Vetřelec: Covenant
Jo, je to fajn snímek. sice   běží stále na stejné   dějové lince, která se dá   snadno předvídat, ale je to   film na který se dá koukat.   více >

Autor: Ryback | Hodnocení: 7 / 10

Fantom z Jižáku (2014) [TV epizo...

Fantom z Jižáku
Během jednoho týdne je   dopaden násilník, který   přepadal ženy v domech, ve   výtahu nebo na schodišti a   znásilnil jich dokonce 11.   Teď i více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.467/0.429