reklama
 
ohodnotit

Cestou křížovou

Žánr:
Rok:
1938
Délka:
94 minut
Premiéra v ČR:
15.4.1938
„Psychologické drama venkovského kněze podle románu J.Š. Baara“

Celkové hodnocení filmu Cestou křížovou

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 59% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.5.2006
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.5.2017
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.3.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.3.2016
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.4.2011
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.1.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.11.2008
skukum
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.3.2009
grossberg
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.7.2014
marketastudnickova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.9.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5769minih5769Ďáblice (1989) 
She-Devil n
minih50067minih50067Alive or dead (2008) 
n
minih40026minih40026Akce člověk (1995) 
n
minih40041minih40041Vlakoví lupiči (1973) 
The Train Robbers n
minih55329minih55329Zběsilá krev (2008) 
Sanguepazzo n
minih9603minih9603Jerry Maguire (1996) 
Jerry Maguire n
minih16950minih16950Seveřan (1978) 
The Norseman n
minih53583minih53583A na konci je začátek (1981) [TV inscenace] 
A na konci je začátek n
minih36994minih36994Na Větrné hůrce (1939) 
Wuthering Heights n
minih25472minih25472Píseň pro nevěstu (1998) 
The Wedding Singer n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

59 % (10)
7   - clara.bow
4   - Pitryx
4   - Kuvik
6   - melakara
8   - satyr
6   - nick4
7   - rosta12
7   - skukum
7   - grossberg
3   - marketastu
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150717
Osobností: 634146
Fotografií: 574752
Plakátů: 273119
Obsahů a biografií: 138459

Poslední komentáře

Hračičky (2010)

Hračičky
Blaznivy animovany   komedialni serial od   francouzskych   animatoru.

Život na   skládce je ponurý a smutný.   Malý pískající králíček více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 9 / 10

Máří Magdaléna (2018)

Máří Magdaléna
‘Podle křesťanských   evangelií byla Marie   Magdaléna přítomna při   smrti Ježíše i jeho   pohřbu; a je uznávána jako   první svědek jeho více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Deník princezny 2: Královské pov...

Deník princezny 2: Královské povinnosti
Že je to pitomost by mi ani   tak nevadilo, ale marně jsem   hledala v tomto fascinujícím   filmu něco, co by odůvodnilo   jeho vznik. Nebylo to ani více >

Autor: Didinka | Hodnocení: 4 / 10

Dokonalý trik (2006)

Dokonalý trik
No, musím se přiznat, že   jsem na konci vůbec nemohla   uveřit tomu, že jsem se   právě dodívala na sci-fi.   Drama na historickém pozadí   více >

Autor: Didinka | Hodnocení: 7 / 10

Robocop 3 (1992)

Robocop 3
Velká slabota. Nemůžu si   pomoct, ale jak dají   protivníka hrdiny asiata, tak   je to propadák. Na první a   druhý díl to nemá ani   náhodou.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.192/0.153