reklama
 
ohodnotit

Cesta spásy

The Hallelujah Trail

Další název:
John Sturges' The Hallelujah Trail
Žánr:
Rok:
1965
Délka:
165 minut
„Vlak s nákladem whisky jedoucí na Západ láká Indiány stejně jako žíznivé bělochy.“

Celkové hodnocení filmu Cesta spásy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78.7% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.10.2009
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.3.2010
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.8.2011
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.4.2014
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.3.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.1.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.12.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.10.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.5.2010
MILAN19611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.3.2012
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.11.2009
Miloš11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.10.2014
kreator23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.5.2010
drang
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.1.2013
pavelo1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.3.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih42052minih42052Nenechte se rušit (1980) [TV inscenace] 
Nenechte se rušit n
minih39087minih39087Spiknutí (2003) 
Blind Horizon n
minih3883minih3883Bez svatozáře (1963) 
Bez svatozáře n
minih75724minih75724Krokodýl vs. aligátor (2010) [TV film] 
Dinocroc vs. Supergator n
minih43912minih43912Noc bláznů (1996) 
Cosi n
minih70608minih70608Tajemství jezera Loch Ness (2008) [TV film] 
Das Wunder von Loch Ness n
minih18856minih18856Silniční hry (1981) 
Roadgames n
minih41116minih41116Vodnická čertovina (1996) [TV inscenace] 
Vodnická čertovina n
minih14417minih14417Noční host (1961) 
Noční host n
minih38519minih38519Tichý muž (2003) [TV film] 
Tichý muž n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78.7 % (15)
10 - curil
8   - cicis
8   - Erkul
8   - martin.stu
4   - Kuvik
8   - Bara.40
9   - satyr
9   - oulisna
7   - rosta12
9   - MILAN19611
8   - Johnny1
8   - Miloš11
7   - kreator23
7   - drang
8   - pavelo1
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150687
Osobností: 634010
Fotografií: 574604
Plakátů: 273016
Obsahů a biografií: 138386

Poslední komentáře

Ajťáci (2006) [TV seriál]

Ajťáci

Ajťáci
Jeden z hodně mála sitcomů,   který se mi opravdu líbí.   Miluju suchý britský humor.   Tady se u každého dílu   mlátím smíchy od začátku   do více >

Autor: FuriousG | Hodnocení: 10 / 10

Agent v sukni 2 (2006)

Agent v sukni 2

Agent v sukni 2
Napíšu zde skoro stejný   komentář, jako k jedničce.   Na tuhle roli mi Martin   Lawrence prostě nesedí. I   když se mi zdálo, že tady   je o něco lepší humor než   v jedničce, tak stále nic   moc.

Autor: FuriousG | Hodnocení: 5 / 10

Agent v sukni (2000)

Agent v sukni

Agent v sukni
Film, který jsem viděl snad   jen dvakrát v životě a   nějak ho nepotřebuji vidět   znova. Když ho budou dávat v   televizi, tak se na něj   více >

Autor: FuriousG | Hodnocení: 5 / 10

Den 12. mann (2017)

Norský rek

Den 12. mann
Norské filmové vyprávění   opravdového člověka u   kterého by i legendární   pilot Alexej Petrovič   Maresjev smeknul v hlubokém   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

96 hodin: Zúčtování (2015)

96 hodin: Zúčtování

96 hodin: Zúčtování
Opět se mi potvrdilo, že   Liam Neeson se na takovéhle   role naprosto hodí. Jen   škoda, že exmanželka Briana   Millse zemře, i když   vývojem více >

Autor: FuriousG | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.301/0.265