reklama
 
ohodnotit

Cesta spásy

The Hallelujah Trail

Další název:
John Sturges' The Hallelujah Trail
Žánr:
Rok:
1965
Délka:
165 minut
„Vlak s nákladem whisky jedoucí na Západ láká Indiány stejně jako žíznivé bělochy.“

Celkové hodnocení filmu Cesta spásy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78.7% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.10.2009
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.3.2010
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.8.2011
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.4.2014
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.3.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.1.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.12.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.10.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.5.2010
MILAN19611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.3.2012
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.11.2009
Miloš11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.10.2014
kreator23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.5.2010
drang
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.1.2013
pavelo1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.3.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih35246minih35246Líbat Jessicu Steinovou (2001) 
Kissing Jessica Stein n
minih34351minih34351Pornograf (2001) 
Le pornographe n
minih56297minih56297Az oroszlán ugrani készül (1968) 
Az oroszlán ugrani készül n
minih138568minih138568Temné svědomí (2008) 
Noble Things n
minih61192minih61192Kimberly / Čtyři muži a jedno dítě (1999) 
Kimberly n
minih35418minih35418Hlava státu (2003) 
Head of State n
minih20407minih20407Die heimliche Gräfin (1942) 
Die heimliche Gräfin n
minih74375minih74375A Bullet for Pretty Boy (1970) 
A Bullet for Pretty Boy n
minih9162minih9162Invaze do USA (1985) 
Invasion U.S.A. n
minih25037minih25037Svatý muž (1998) 
Holy Man n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78.7 %
10 - curil
8   - cicis
8   - Erkul
8   - martin.stu
4   - Kuvik
8   - Bara.40
9   - satyr
9   - oulisna
7   - rosta12
9   - MILAN19611
8   - Johnny1
8   - Miloš11
7   - kreator23
7   - drang
8   - pavelo1
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 149668
Osobností: 631656
Fotografií: 571602
Plakátů: 271298
Obsahů a biografií: 137554

Poslední komentáře

Druhá strana (2011) [TV film]

TOP film. 95%

Druhá strana
Po vizuálnej stránke je to   slabšie, ale herci sú   výborný, hudba tiež,   scenár je dobrý, napínavé   to je a občas padne aj   nejaký ten více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 9 / 10

Strach (1993)

Strach
Je zajímavé, jak si filmaři   celého světa myslí, že   láska spočívá v   pobíhání mladých lidí po   přírodě. Zde ale jde   hlavně o něco jiného více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Na samotě u lesa (1976)

Na samotě u lesa
Tohle je prostě klasika. Kdo   by nechtěl prostou chaloupku   u lesa a zemitého dědu   Komárka? Nestárnoucí   hlášky.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 9 / 10

Smrtelné historky (2016)

Smrtelné historky
Zde to s hodnocením je   ošidné, zajímavý   animovaný / povídkový film,   má tři příběhy a jeden   malej rozdělenej do tří   episodek. Te malej více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zlatí úhoři (1979)

Poetický film

Zlatí úhoři
Dá se říct, že je to film   který je svým vyzněním až   poetický, přestože se   odehrává v nejtěžší   době naší vlasti v období   německé více >

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.27/0.229