reklama
 
ohodnotit

Cesta pustým lesem

Žánr:
Rok:
1997
Délka:
87 minut
Premiéra v ČR:
9.10.1997
„O lidských touhách, špatných vlastnostech a osudovém míjení. Černobíle a pěkně pomalu.“

Celkové hodnocení filmu Cesta pustým lesem

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.8.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.3.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.4.2011
Saara77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.12.2005
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.6.2016
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.2.2010
kmara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.3.2011
bukaj009
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.3.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih23383minih23383Za svitu luny (1989) 
In una notte chiaro di luna n
minih106563minih106563Empire State (2013) 
Empire State n
minih11778minih11778Mafiáni (1990) 
Goodfellas n
minih140925minih140925Nebezpečná seznamka (2015) 
Swipe n
minih155591minih155591Downtown - Die nackten Puppen der Unterwelt (1975) 
Downtown - Die nackten Puppen der Unterwelt n
minih2940minih2940Amigo (1980) 
n
minih43724minih43724Legenda o Mulan 2 (2004) [Video] 
Mulan II n
minih21372minih21372Tři grácie (1991) 
Les Trois Gracies n
minih41209minih41209Zámek v oblacích (2004) 
Hauru no ugoku shiro n
minih112046minih112046Bratr a sestra (2012) [TV film] 
Frère & soeur n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.5 %
5   - curil
7   - Kuvik
7   - satyr
10 - Saara77
8   - Milicent
8   - rosta12
6   - kmara
7   - bukaj009
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 148379
Osobností: 627642
Fotografií: 565770
Plakátů: 268342
Obsahů a biografií: 136204

Poslední komentáře

Top Gear (1978) [TV pořad]

Cože? Ono je to o autech?

Top Gear
Ano je.
Trio Clarkson,   Hammond a May dalo divákům   něco, co milují. A je jedno,   jestli jste Čech, Američan,   nebo Číňan. Oni dali lidem, více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 10 / 10

Pohroma v klášteře (1986) [TV ep...

Pohroma v klášteře
V této epizodě Tripitaka se   Sunem navštívili klášter s   hamižným opatem, který se   pro získání vzácného   roucha neštítil ani vraždy.   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Extra Zigda (1996) [TV seriál]

Extra Zigda
Zřejmě nejméně vydařený   a pravděpodobně i poslední   francouzský sitcom natočený   pod hlavičkou společností   AB Productions. Azoulay ho   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 3 / 10

Tajuplný ostrov (1973) [TV seriá...

Tajuplný ostrov
Tento seriál je pro mě   novinka, nikdy dřív jsem ho   neviděl, takže nostalgii do   hodnocení započítat nemohu.   Už jsem viděl více   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Sanitka 2 (2013) [TV seriál]

Sanitka 2
Tohle pokračování Sanitky   je vrcholem trapnosti a   nevkusu. Doslova v každém   dílu minimálně dvě   téměř erotické scény,   většinou na více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.317/0.281