';
ohodnotit

Cesta pustým lesem

Žánr:
Rok:
1997
Délka:
87 minut
Premiéra v ČR:
9.10.1997
„O lidských touhách, špatných vlastnostech a osudovém míjení. Černobíle a pěkně pomalu.“

Celkové hodnocení filmu Cesta pustým lesem

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.5% (8 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.8.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.3.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.4.2011
Saara77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.12.2005
kmara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.3.2011
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.6.2016
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.2.2010
bukaj009
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.3.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih34545minih34545Andělíčku, můj strážníčku (1987) 
Now I Lay Me n
minih29847minih29847Vražda na večeři (1976) 
Murder by Death n
minih3640minih3640Barton Fink (1991) 
Barton Fink n
minih38458minih38458Nevyjasněná úmrtí - Teď nemám čas, možná jindy (2000) [TV film] 
n
minih14180minih14180Neviděli jste Bobíka? (1944) 
n
minih42522minih42522Muž se srdcem kovboje (2003) [TV film] 
Monte Walsh n
minih32477minih32477Gambler (1996) 
Hard Eight n
minih28557minih28557Americká stopa (1999) 
Six-Pack n
minih47093minih47093Zločin lorda Savila (1968) [TV inscenace] 
Zločin lorda Savila n
minih155177minih155177Stejně tak jiný jako já (2017) 
Same Kind of Different as Me n


Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.5 % (8)
5   - curil
7   - Kuvik
7   - satyr
10 - Saara77
6   - kmara
8   - Milicent
8   - rosta12
7   - bukaj009

TV Program

ČT1 - Legendy kriminalistiky 2

00:55 - 01:25

29 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecké katastrofy (2003) [TV ...

01:20 - 02:10

4 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

NOVA - Policie Chicago (2014) [TV ser...

01:05 - 01:45

19 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Prima - Z místa činu

01:05 - 02:05

19 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 179583
Osobností: 681322
Fotografií: 720769
Plakátů: 342665
Obsahů a biografií: 163921

Poslední komentáře

Soukromá vichřice (1967)

Soukromá vichřice
Groteskní a vtipná komedie o   vztazích, kterému dokonalé   herecké obsazení vtisklo   velkou věrohodnost.   Nejlepší na tom je, že to   tak více >

Autor: topipig | Hodnocení: 9 / 10

Prodaná nevěsta (2015) [TV divad...

Prodaná nevěsta
I když výkony operních   umělců to jistě   nepřekoná, skvěle jsem se   bavil. Je to vtipné a   bezprostřední. Inu Ypsilonka   …

Autor: charlie1612 | Hodnocení: 8 / 10

Ve vší nevinnosti (1987)

Ve vší nevinnosti
Skvělý film, otec ženatého   syna, překvapí svojí   snachu, při erotických   hrátkách s přítelem.   Nastane čas, kdy oba   plánují smrt toho   druhého...

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Špinavá dohoda (1986)

Taková Arnoldovská klasika

Špinavá dohoda
Je to takovej terminátor, ale   bez plechový kostry.   Klasická osmdesátková   akční honička,   přestřelka, chvílema   komedie, prostě klasika.

Autor: majkronyk | Hodnocení: 7 / 10

Léto s gentlemanem (2018)

Léto s gentlemanem
Tohle je jenom další z řady   nepovedených českých   komedií poslední dekády.   Režisér Adamec jako by   chtěl dokázat, že po   létech práce na více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení