ohodnotit

Cesta

Le Passage

Další název:
The Passage
Žánr:
Země:
Rok:
1986
Délka:
100 minut

Celkové hodnocení filmu Cesta

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.6% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.4.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.4.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.3.2009
FrankieOndatra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.12.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.4.2011
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.11.2010
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.2.2009
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.4.2010
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.4.2009
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.5.2009
Ivo.H.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.2.2012
zsuzsanna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.11.2010
Roober
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.8.2015
TAMTAM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.5.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih62166minih62166Panna nebo orel (1982) 
Testa o croce n
minih17404minih17404Přichází Satan! (1976) 
The Omen n
minih21137minih21137To neznáte Hadimršku (1931) 
n
minih46768minih46768Válečné šílenství 6 - Bitevní lodě druhé světové války (1992) [Video] 
Battleships at War n
minih61120minih61120Žena na Měsíci (1929) 
Frau im Mond n
minih72372minih72372Rudý Baron - Pán nebes (1995) 
The Red Baron: Master of the Air n
minih4605minih4605Bratři Bluesovi (1980) 
Blues Brothers n
minih48676minih48676Cizí zásah (1956) 
Foreign Intrigue n
minih25173minih25173Ružové sny (1976) 
n
minih12172minih12172Maverick (1994) 
Maverick n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.6 % (14)
8   - cicis
7   - pataamat
8   - Bara.40
7   - FrankieOnd
7   - satyr
4   - Andrejevna
9   - phorsky1
8   - Johnny1
7   - Zdenek13
3   - deatdavid
9   - Ivo.H.
7   - zsuzsanna
4   - Roober
8   - TAMTAM
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154544
Osobností: 639984
Fotografií: 588790
Plakátů: 279697
Obsahů a biografií: 141599

Poslední komentáře

Jack staví dům (2018)

Výborný film. 80%

Jack staví dům
Je to výborný thriller,   ktorý má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ho niekedy v budúcnosti   pozriem více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 8 / 10

Táta je doma (2015)

Táta je doma
Táta je doma představuje   povedený biják, který si   můžete užít, i když   nemáte (nevlastní) děti,   bývalého manžela či   bývalou manželku. více >

Autor: Venom_TomHardy | Hodnocení: 9 / 10

Táta je doma 2 (2017)

Výborný film. 75%

Táta je doma 2
Je to výborná komédia,   ktorá má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ju niekedy v budúcnosti   pozriem ešte raz. P.S.: Je to   trochu slabšie ako prvá   časť.

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Z Paříže do Paříže (2017)

Z Paříže do Paříže
Po dlouhé době film z   období druhé světové   války, který mě potěšil.   Jde o mé oblíbené období a   navíc francouzské   prostředí rozdělené více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Modlitba lovce (2017)

Modlitba lovce
Dlouho jsem se tak nenudil u   sledování "akčního" filmu.   Dávám jen deset kusů   krásné Odeye Rushové,   protože jen kvůli ní se na   to dalo jakž takž koukat.   Jinak to byla absolutní   ptákovina.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.561/0.131