ohodnotit

Cesta domů

Lost Angels

Další název:
The Road Home
Rok:
1989
Délka:
111 minut
„Když je svět mimo kontrolu, je jednoduché dostat se na scestí“

Celkové hodnocení filmu Cesta domů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.4% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.4.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.12.2010
orimkacsirp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.10.2014
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.3.2010
Crotan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.3.2011
bandri
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.5.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih58558minih58558Dostaň ho tam! (2010) 
Get Him to the Greek n
minih68039minih68039Znamení trojúhelníku (1966) 
The Trygon Factor n
minih42937minih42937O malíři Adamovi (2006) [TV inscenace] 
O malíři Adamovi n
minih5157minih5157Cizím vstup povolen (1986) 
Postoronnim vchod razrešen n
minih73944minih73944Australská apokalypsa (2010) 
Arctic Blast n
minih49284minih4928412:08 na východ od Bukurešti (2006) 
A fost sau n-a fost? n
minih61389minih61389Znovu začít (2009) 
Les Arrivants n
minih27748minih27748Auta, která sežrala Paříž (1974) 
The Cars That Ate Paris n
minih31806minih31806Poslední pevnost (2001) 
The Last Castle n
minih39205minih39205Země dinosaurů 2 - Dobrodružství ve Velkém údolí (2004) 
The Land Before Time II: The Great Valley Adventure n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.4 % (7)
5   - curil
6   - satyr
7   - rosta12
9   - orimkacsir
10 - fidelio
7   - Crotan
6   - bandri

TV Program

ČT1 - Manu a Matěj na cestě do Říma

15:10 - 15:40

16 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Nejvýznamnější operace 2. svět...

14:35 - 15:35

51 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Dr. House (2004) [TV seriál]

15:00 - 16:00

26 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

14:30 - 15:35

56 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152787
Osobností: 637159
Fotografií: 582048
Plakátů: 276460
Obsahů a biografií: 140213

Poslední komentáře

Občan (2016)

Občan
Maďarské drama o vzorném   imigrantovi Wilsonovi se   chvílemi změní na příběh   o romantické lásce   maďarské učitelky a   jmenovaného více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Vzdušné torpédo 48 (1936)

Vzdušné torpédo 48
Špionážní salónní   příběh nás zavede k   vojákům, kteří vymysleli   superstrašnou zbraň, která   naštěstí nebyla nikdy   použita. O ní se více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Castle Rock (2018) [TV seriál]

Castle Rock
Říkala jsem si, že Kingovka   je záruka kvality, bohužel   po prvním celkem zajímavém   dílu je to roztahané,   nudné, zmatené a vůbec ne   více >

Autor: jajsempravabobika | Hodnocení: 6 / 10

Povolanci (1988) [TV epizoda]

Povolanci
Komunistiský   propagandistický seriál,   který má jen velmi slabý   děj, Herecké výkony nic   moc. Sice občas se tam něco   našlo, a nepomůže to ani   pisnička od trapný   Bartošový.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 4 / 10

King Kong žije (1986)

King Kong žije
Už první remake s   rotačákama byl úlet a tohle   už je spíš katastrofa.   Jednak je na filmu hrozně   vidět časový odstup obou   filmů, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.403/0.366