ohodnotit

Cesta domů

Lost Angels

Další název:
The Road Home
Rok:
1989
Délka:
111 minut
„Když je svět mimo kontrolu, je jednoduché dostat se na scestí“

Celkové hodnocení filmu Cesta domů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.4% (7 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.4.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.12.2010
orimkacsirp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.10.2014
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.3.2010
Crotan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.3.2011
bandri
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.5.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28161minih28161Pearl Harbor (2001) 
Pearl Harbor n
minih26420minih26420Čert nespí (1956) 
Čert nespí n
minih11628minih11628Love Story (1970) 
Love Story n
minih32595minih32595Láska s rizikem (2003) 
Gigli n
minih20015minih20015Svět podle Garpa (1982) 
The World According to Garp n
minih26291minih26291Varhaník u sv. Víta (1929) 
Varhaník u sv. Víta n
minih62305minih62305Bouřlivák (2008) 
Myrsky n
minih61759minih61759Matka Tereza - Pero v Boží ruce (2003) [TV film] 
Madre Teresa n
minih75485minih75485Vezmi mě znovu domů (1994) [TV film] 
Take Me Home Again n
minih14508minih14508Nová strašidla (1978) 
I nuovi mostri n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.4 % (7)
5   - curil
6   - satyr
7   - rosta12
9   - orimkacsir
10 - fidelio
7   - Crotan
6   - bandri

TV Program

ČT1 - Panství Downton (2010) [TV ser...

09:45 - 10:35

21 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

ČT2 - Živé světlo

09:25 - 10:20

41 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Anděl (2008) [TV se...

09:50 - 11:00

16 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

09:55 - 10:30

11 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166345
Osobností: 661023
Fotografií: 646289
Plakátů: 311053
Obsahů a biografií: 153015

Poslední komentáře

Nadaný žák (1998)

Nadaný žák
Kterak mladík Todd Bowden   odhalí v americkém   městečku německého   nacistického válečného   zločince, kterého kupodivu   nenahlásí, ale více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10

Know Your Onions (2020) [TV epiz...

Know Your Onions
Výborný Patton Oswalt,   který obstarává všechny   vtipy a chudák Enoch, když   se mu May snaží hasičákem   rozbít lebku.
Poskakování   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

Inkvizitor (2005)

Inkvizitor
Druhý režijní počin Dolpha   Lundgrena a první, ke   kterému si napsal i   scénář. A opět si střihl   roli Rusa. Originální název   je v českém více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Fri-Fi-Pi (1964) [TV pořad]

Fri-Fi-Pi
Tento pořad jsem viděl   poprvé a nejsem proti   písničkám, které se   vybrali z Fričových filmů,   slyšet Wericha s Voskovcem,   Vítovou s více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Televize v Bublicích aneb Bublic...

Televize v Bublicích aneb Bublice v televizi
Přes účast řady   výborných herců je tohle   málo povedená komedie. Skoro   se ani nechce věřit, že   režíroval Jaroslav   Papoušek. Když to více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.395/0.377