reklama
 
ohodnotit

Cesta domů

Lost Angels

Další název:
The Road Home
Rok:
1989
Délka:
111 minut
„Když je svět mimo kontrolu, je jednoduché dostat se na scestí“

Celkové hodnocení filmu Cesta domů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.4% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.4.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.12.2010
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.3.2010
orimkacsirp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.10.2014
Crotan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.3.2011
bandri
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.5.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44636minih44636Tetovaná Tereza (1994) 
Teresa's Tattoo n
minih28116minih28116Příběhy upírka Rudolfa (2000) 
The Little Vampire n
minih36071minih36071Tichá zuřivost (1982) 
Silent Rage n
minih115486minih115486Humor je vážná věc (1964) 
Humor je vážná věc n
minih5371minih5371Cyborg Cop (1993) 
n
minih17200minih17200První rytíř (1995) 
First Knight n
minih59923minih59923Co skrývá krása (2009) 
Beautiful n
minih45222minih45222Krásný Antonio (1960) 
Il bell'Antonio n
minih4252minih4252Bláznivá komedie 2 (1992) 
Comiche 2, Le n
minih46652minih46652Chaplin lepičem tapet (1915) 
Work n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.4 %
5   - curil
6   - satyr
7   - rosta12
10 - fidelio
9   - orimkacsir
7   - Crotan
6   - bandri

TV Program

ČT1 - Sportovní zprávy, předpověď po...

12:19 - 12:30

7 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Propaganda za 2. světové války

12:10 - 12:55

16 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:30

26 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Prima - Polední zprávy

12:20 - 12:30

6 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 148380
Osobností: 627642
Fotografií: 565774
Plakátů: 268343
Obsahů a biografií: 136206

Poslední komentáře

Nenávist (2014) [TV epizoda]

Nenávist
Odbarvená Polívková na   blond s efektním hysterákem,   která nesnášela chlapy a to   až za hrob. Chvílemi   vypadala tak nějak   normálně, ale více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

48 hodin (2014) [TV epizoda]

48 hodin
Policajt je vždycky policajt   a to i na nemocničním   lůžku a všechny osobnosti   se dají využít, od   analytika k ranařovi až po   zrádce, více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Černý prodej filmů (2017) [TV ep...

Černý prodej filmů
Pomalu se ztrácí dech, vtipu   ubylo nebo mi prostě zrovna   tady moc neseděl. A to ani ve   vietnamské tržnici, to už   je dnes klišé a tak ani v více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 6 / 10

Mansfieldské sídlo (1999)

Mansfieldské sídlo
Mansfielské sídlo rozhodně   není komedie, ale romantika z   osmnáctého století a   krásný pohled na život   anglické společnosti té   více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Top Gear (1978) [TV pořad]

Cože? Ono je to o autech?

Top Gear
Ano je.
Trio Clarkson,   Hammond a May dalo divákům   něco, co milují. A je jedno,   jestli jste Čech, Američan,   nebo Číňan. Oni dali lidem, více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.377/0.342