reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Cesta domů

Lost Angels

Další název:
The Road Home
Rok:
1989
Délka:
111 minut
„Když je svět mimo kontrolu, je jednoduché dostat se na scestí“

Celkové hodnocení filmu Cesta domů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.4% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.4.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.12.2010
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.3.2010
Crotan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.3.2011
orimkacsirp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.10.2014
bandri
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.5.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih36060minih36060Ring (1999) 
Ring n
minih53122minih53122Kým sa skonči tento film (2009) [DVD] 
Kým sa skonči tento film n
minih23411minih23411Zabiják Butterfly (1976) 
Hu die sha shou n
minih30444minih30444Moutonnet (1936) 
Moutonnet n
minih42269minih42269Lady Hamiltonová (1968) 
Amours de Lady Hamilton n
minih24284minih24284Železný trojúhelník (1989) 
The Iron Triangle n
minih37797minih37797Bezva parta (2003) 
Seeing Double n
minih32860minih32860Neprůstřelný mnich (2003) 
Bulletproof Monk n
minih25499minih25499Big Hit (1998) 
The Big Hit n
minih69930minih69930Marieke, Marieke (2010) [DVD kinodistribuce] 
Marieke, Marieke n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.4 %
5   - curil
6   - satyr
7   - rosta12
10 - fidelio
7   - Crotan
9   - orimkacsir
6   - bandri
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141583
Osobností: 606475
Fotografií: 526534
Plakátů: 253971
Obsahů a biografií: 130304

Poslední komentáře

Prověrka osudem (1971)

Prověrka osudem
Sovětský ´trezorový´   snímek z období 2. světové   války ukazuje nelichotivý   osud vojáka, který se vzdal   Němcům a začal s nimi   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Tohle je náš svět (2016)

Příroda vers. kapitalismus...

Tohle je náš svět
Po úvodních minutách filmu   jsem si zalebedil, pohodička   – užiju si krásnou   pohádku o tom, jak je   skvělý alternativní život   mimo více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Aligátor (1980)

Aligátor
Začala osmdesátá léta a na   stříbrná plátna se   dostavil další zvířecí   hromotluk. Aligátor. Oběť   výzkumů, který dal   člověku náležitě co více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Delta Force 2 - Kolumbijská spoj...

Delta Force 2 - Kolumbijská spojka
Druhý snímek je od   předchozího velice vzdálen,   ale to nic nemění na   povyšování patriotismu a   zarputilého boje proti   zločinu. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

John Wick (2014) [2k digital]

Neuvěřitelná blbost

John Wick
Nevím jestli vůbec dnes na   Nově dokoukám tento   absolutně stupidní škvár,   ve kterém se nejedná   dočista o nic jiného než o   to, že Johnu více >

Autor: devalera | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.596/1.575