reklama
 
ohodnotit

Cesta domů

Lost Angels

Další název:
The Road Home
Rok:
1989
Délka:
111 minut
„Když je svět mimo kontrolu, je jednoduché dostat se na scestí“

Celkové hodnocení filmu Cesta domů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.4% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.4.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.12.2010
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.3.2010
Crotan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.3.2011
orimkacsirp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.10.2014
bandri
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.5.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih66226minih66226Banánové rybičky (1999) [TV pořad] 
Banánové rybičky n
minih43516minih43516Hrůzná noc 2 (1988) 
Fright Night Part II n
minih29675minih29675Baby (2000) [TV film] 
Baby n
minih26895minih26895Prípad krásnej nerestnice (1974) 
Prípad krásnej nerestnice n
minih74510minih74510Horká půda (2003) [TV film] 
Hard Ground n
minih8565minih8565Hospoda u Nemravy (1993) 
n
minih81415minih81415Přizdis*áči (2011) 
The Inbetweeners Movie n
minih51755minih51755Viděl jsem maminku líbat Santa Clause (2002) 
I Saw Mommy Kissing Santa Claus n
minih54519minih54519Hudební vizitka (1995) [TV cyklus] 
n
minih93892minih93892Ladíme! (2012) [DCP] 
Pitch Perfect n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.4 %
5   - curil
6   - satyr
7   - rosta12
10 - fidelio
7   - Crotan
9   - orimkacsir
6   - bandri

TV Program

ČT1 - Ach, ty vraždy! (2010) [TV ser...

21:00 - 22:44

56 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

ČT2 - Provedu! Přijímač

21:55 - 22:40

1 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

NOVA - Holky pod zámkem (2011) [TV se...

21:30 - 22:30

26 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Prima - Show Jana Krause (2010) [TV po...

21:35 - 22:40

21 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144264
Osobností: 614929
Fotografií: 538969
Plakátů: 257955
Obsahů a biografií: 132099

Poslední komentáře

Twin Peaks (2017) [TV seriál]

25 let

Twin Peaks
...uplynulo...obavy z pojetí   pokračování byly...ale, z   atmosféry neubylo   nic...naopak je cítit mnohem   větší temnota...po prvních   dvou dílech, sdílím   absolutní nadšení...

Autor: kmara | Hodnocení: 10 / 10

Domácí péče (2015)

Komedie, která není k zasmání

Domácí péče
Zaznamenal jsem na tento film   několikero kladných   recenzí. A jelikož mám   slabost pro českou současnou   kinematografii, stáhl jsem si   více >

Autor: m6k | Hodnocení: 6 / 10

Cena svobody (2014)

Cena svobody
Plně se přikláním k   názoru karlosphonica,   zaráží mě stejné věci a   situace. Té naivity je dost a   náhod také. Černoušci   mluví perfektní více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Muži v černém II (2002)

Muži v černém II
Tam jo musím se přiznát,   že nakonec to byl docela fajn   biják. I když už to nemělo   šváby a trochu to mělo   mouchy.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 8 / 10

Abigail Lesley Is Back in Town (...

Abigail Lesley Is Back in Town
"Abigail Lesley je zpátky ve   městě" - film je   představitelem dnes už   vyhaslého žánru   sexploitation (zásluhou   nástupu nových médií) a více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.507/0.47