reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Čest gladiátora

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 41.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
7.4.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
2.4.2010
Lynette
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.8.2008
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.5.2006
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
16.6.2006
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.2.2010
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.3.2008
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
26.5.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40055minih40055Chuť melounů (2005) 
Tian Bian yi duo yun n
minih48457minih48457Duel Frost/Nixon (2008) 
Frost/Nixon n
minih2523minih2523Ace Ventura: Zvířecí detektiv (1993) 
Ace Ventura: Pet Detective n
minih21611minih21611Údolí včel (1967) 
Údolí včel n
minih25159minih25159Agentka Melanie Darrowová (1997) 
Melanie Darrow n
minih19323minih19323Solaris (1972) 
Soljaris n
minih58290minih58290Alenka v říši divů (2007) 
Alice in Wonderland: What's The Matter With Hatter? n
minih39959minih39959Karate Dog (2004) [TV film] 
The Karate Dog n
minih43903minih43903Bloody Brood (1959) 
The Bloody Brood n
minih44257minih44257ABBA: The Definitive Collection (2002) [Video] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

41.3 %
3   - pataamat
2   - Kuvik
5   - Lynette
4   - Snura
4   - AGAMEMNON
6   - rosta12
6   - Area
3   - deatdavid

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:30 - 18:00

16 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - S kuchařem kolem světa po Paří...

17:25 - 18:25

21 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

NOVA - Drazí sousedé (2016) [TV seriá...

17:30 - 18:50

16 minut již uběhlo
64 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:35 - 18:55

11 minut již uběhlo
69 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144979
Osobností: 617236
Fotografií: 542409
Plakátů: 259681
Obsahů a biografií: 132792

Poslední komentáře

Případ nevěrné Kláry (2009)

Případ nevěrné Kláry
Já se chtěl jen mrknout,   jestli to byla opravdu taková   kravina, jak zde hodnoceno. A   je tomu tak. Nebudu se ani   rozepisovat. I jako erotický   film to bylo naprosto k   ničemu.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Matěji, proč tě holky nechtějí? ...

Matěji, proč tě holky nechtějí?
Matěji, proč tě holky   nechtějí
Matěj se   potlouká vesnicí a není   zrovna veselý i přesto, že   je kolem veselí plno.   Kolotoče, více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Vlhká místa (2013)

Vlhká místa
Já nevím proč ve mne   pořád hlavní   představitelka vzbuzovala   pocit, že je kluk. Navíc   byla protivná jak sršeň za   košilí. Ale zase více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Vrahem z povolání: Utrpení soudc...

Šok..

Vrahem z povolání: Utrpení soudce Karla Vaše
a to doslova,dokument o téhle   kreatůře by se měl vysílat   povinně na školách.Šéf   oddílu který postřílel   ustupující vojáky, přiznal   více >

Autor: lion71 | Hodnocení: 9 / 10

Kráska v nesnázích (2006)

Kráska v nesnázích
Kráska v nesnázích je malá   přehlídka českých   charakterů ve výborné   režii a s kvalitním   hereckým obsazením.Ano, je   to hořký příběh a není v   něm skoro nic komediálního,   ale je to skvělý film.

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.352/0.315