Duben
ohodnotit

Česko Slovenská SuperStar [TV pořad]

Další název:
Česko - Slovenská Superstar
Žánr:
Rok:
2009
Délka:
60 minut

Komentáře k filmu Česko Slovenská SuperStar

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 13
curil
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 30.7.2010
Souhlasím plně s Jardou a   jsem zoufalý z toho, že   další akce trochu v   obměněné podobě budou   pokračovat. Tentokrát za   účasti jiných vyhaslých   celebrit. Je to hnus, běs a   děs, nechat exhibovat různé   typy lidí, většinou z   okraje společnosti v TV. Ale   penízky zacinkají a co je   dneska důležitější?   Nejraději bych všem   tvůrcům podobných reality   show řekl, chyťte se v Nově   a Primě za ruce a běžte   všichni svorně do prd...!
jarda53
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 30.7.2010
Tyhlety uřvaný pořady   nemám rád a ještě jej   uvádí lidé, kteří jsou za   zenitem, dávají o sobě   vědět, že ještě   neumřeli. A problémy   slušného chování také   mají se sebou, a nechápu,   že čím větší mají   problémy, tím si je lidé   hýčkají. Já ne !
efCZa
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.12.2009
Z hlediska superstar ( a   podobných pořadů tohoto   žánru) paří tato série   kvalitativně k tomu   lepšímu, co se u nás   vysílá. Jde zřejmě o vliv   slovenského štábu, jejichž   předchozí Slovenská   SuperStar byla na úplně   jiné úrovni než ta naše   Česká.
Moderátorská   dvojice je velmi dobře   vybraná - to nejlepší z   každé republiky. Adéla   působí v roli inteligence,   Leoš jako prvoplánovitý   bavič, ale kupodivu jim to   spolu šlape. Pozitivem je i   celá scéna, která je   zajímavě řešena, s živou   kapelou a měnícím se   designem dle tématu kola   ....porota je standardní,   vcelku obstojná, leč občas   působí trošku unaveným   dojmem.
Hortensie
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.8.2010
Nejde mi do hlavy, když   některé jedince tento pořad   tak pobuřuje, proč na to   teda koukají? Pokud mně je   něco odporného, tak mě na   to nedonutí koukat ani pod   hrozbou mučení. Uznávám,   že nemusí tento typ pořadu   každému sednout, protože   vkus každého jedince je   jiný, ale co je na něm   proboha tak nechutně   vulgárního? Mnoho   účastníků tam jde s   přeceněnými silami, ano, to   je pravda...mnozí si   nepřiznají, že jejich   pěvecké (ne)schopnosti na   podobnou soutěž prostě   nestačí a cítí se   dotčeni, když je jim z úst   poroty podána kritika. Ale to   ještě nesvědčí o tom, že   by to byli lidé volných   mravů a spodina, jak mám   pocit z některých   komentářů zde. Prostě si   jen příliš věřili a   neodhadli své schopnosti, ono   se málokomu hezky poslouchá,   když mu něco nejde a je mu   to řečeno natvrdo. Čím TV   Nova tak překročila nějaký   etický kodex, že vysílala   tento pořad? To mi opravdu   není jasné. Nemám pocit,   že bychom já, moje rodina a   spousta přátel, kteří na   něj koukali, utrpěli   nějakou mravní újmu a dali   se na cestu prodejných   mravů, drog a dalších   zvěrstev.

Naopak velmi oceňuji   myšlenku společného   projektu Čechů a Slováků,   jako odchovanec federace jsem   nikdy naše země nebrala jako   dva státy, považuji se za   Čechoslováka a myšlenky   společných projektů   alespoň v televizi mi   připadají výborné. Stejně   tak je příjemné slyšet   slovenský jazyk a rozhodně   nepatřím k té kategorii   lidí, která umíněně   říká, že mu nerozumí.

Co se týče   výběru moderátorů,   myslím, že volba byla   provedena na výbornou. Ano,   Leoš Mareš má možná   diskutabilní soukromý   život, ale copak je tento   pořad o jeho milostných   aférách a rozvodech?   Obávám se, že snad je   podstatný jeho   profesionální projev a ten   je na velmi dobré úrovni,   troufám si dokonce tvrdit,   že ve své kategorii je u   nás jedním z nejlepších   moderátorů vůbec.   Uznávám, že se zpěvem je   na tom mizerně, nicméně on   v této soutěži nezpíval,   ale moderoval. A proč   nepřiznat někomu, že něco   umí, když je to pravda, a to   i přesto, že nemusíme   souhlasit s jeho soukromím a   některými názory. Adéla   Banášová je taky   profesionálka, jen možná   působí chvílemi příliš   vážně a křečovitě, ale   snad to má i v popisu   práce:-) Její projev je   výborný, ale nějakou tu   mimiku tváře a úsměv by to   občas chtělo. Z odborné   poroty se mi nejvíce   zamlouvala Marta Jandová,   která se sice na jedné   straně snažila působit jako   tvrdá a drsná rockerka, ale   v průběhu jednotlivých kol   stále více odhazovala tuto   masku a ukázala veřejnosti,   že pod její slupkou se   skrývá citlivé jádro.   Výhrady bych měla snad jen k   celkovému vítězi Martinu   Chodúrovi, byli tam lepší,   ale vybrali si ho diváci, tak   prostě rozhodla volba   většiny. Co se na celé   soutěži povedlo ale   nejvíce, je vynikající   píseň finalistů   "Príbeh nekončí",   která mě osobně naprosto   uchvátila. Jen tak dál a   více podobných projektů.
Duri86
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.2.2013
Dobrý nápad po trošku   delší pauze, spojit Česko   se Slovenskem, víc lidí :   větší šance získat   někoho normálního, i když   většina, včetně vítězů   zapadnou a už o nich nikod   neslyší, když je zrovna   nevyfotí někde v bordelu,   nebo se náhodou neobjeví   někde na večírku. První   řadu jsem sledoval, druhou   už méně. Minimálně 5ti   letá pauza mezi jednozlivýma   řadama je podle mě u nás   nezbytná, jsme moc malý   země.
261972
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 14.8.2011
Další nudný pořad, který   mě ničím nezaujal.   Nesympatický moderátoři a   soutěžící. Hrůza, kterou   nechci už nikdy víckrát   vidět
Karius
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 17.8.2012
Neskutečně trapná   soutěž,neskutečné   nafouknutá mediální   bublina,kolem který se jen   točí neskutečný prachy!   Vždycky jsem si říkal,jak   mi je líto rodičů   náctiletých holčiček, co   doma bědovaly a naříkaly,   ať jim rodiče koupí   kredit,že potřebujou   podpořit své   miláčky,které mají v   životní velikosti nad   postelí na plakátech a   nechávaj si o nich každou   noc zdát...pak nemáme mít   nejdražší operátory v   Evropě,když náš stupidní   národ utratí miliony za   SMSky kvůli nějaký   stupidní soutěži,njn s   jídlem roste chuť   --->tohle a jim podobný   soutěže či reality   show--->hrůza,děs,běs!
Barney94
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 1.2.2018
Nevím, co to vzniklo za   módu, slučovat Česko a   Slovensko. Chápu, že to   nejspíš ušetří, ale i tak   by každá země měla mít   svojí SuperStar. Mimochodem,   první dvě řady, možná i   ta třetí, byly nejlepší.
mikee007
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 16.4.2018
Já tuhle věc
neberu jako pěveckou, či   talentovou soutěž, ale   spíše jako další reality   show.
Už jen   začátek, kdy nás tvůrci   prvních několik dílů baví   tím, že pouští do éteru   desítky neumětelů s   menšími, či většími   psychickými problémy, aby   nás nechali pokochat tím,   jak moc velcí exoti si   myslí, že mohou zpívat   před publikem.
V   následujících dílech pak   sledujeme neustále se   zmenšující skupinu lidí,   kteří už ze sebe sem, tam   nějaký ten tón vyloudí,   až nám zbude člověk jeden.   Takzvaná Superstar.
Toto označení v   podstatě znamená, že toho   člověka uvidíte dvakrát v   Blesku, jednou na Seznamu, pak   mu dají nějaké chechtáky,   abyste o něm vzápětí už   nikdy, nikdy neslyšeli.
O tom jak zcela mimo   realitu, jsou účinkující z   této soutěže, svědčí   bezelstný výrok jedné   dívenky, kterou bych nenechal   zpívat ani u táborového   ohně: "je tady sto   nejlepších zpěváků a   zpěvaček z celého   Československa..."
Bože dobrý, kdo do těch   dětí to sebevědomí   pumpuje?
Jarda.ftr
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 30.7.2010
Do třetice
..se přidávám k niže   uvedenémemu. Profitovat na   aferách téměř   nezletilých, nevychovaných,   zhulených prasáků a k...v,   vyzdvihovat je za to, může   jen opravdu prasácká TV a   její tiskoví parťáci.
Umělé ždímání emocí   a deptání psychiky,obrovská   manipulace s myšlením a   názory, perverze a hnus s   málem ještě nezletilými,   to je dnešní styl zábavy   protěžovaný touto slizskou   TV, která si v tom libuje ač   jiným to kritizuje.
teta.Essie
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.11.2010
Myšlenka udělat soutěž My   a Slováci byla dobrá.Ovšem   během soutěže došlo ke   spoustám jak událostí tak   reakcím porovnatelných s   reakcemi 3 letého   mimina.Nebudu jmenovat   Bendiga.Ti lidi jak tam   reagovali no to bylo   katastrofální.
Nebudu jmenovat lidi kteri   v pevecke soutezi nemaji co   delat a jeste jsou hodnoceni   jako dobri.Nebudu jmenovat   Starou ktera si z toho delala   modelingove molo.Co se mi libi   na tom vsem je ze jsme to tem   slovakum natreli!!!!!
pajapa
Hodnocení:
Přidáno: 3.3.2013
otrava!!!
již se opět máme dívat na   tuto zhovadilost? další   půlrok s tím budou blbnutí?   NE ANI. NÁHODOU PŘEPÍNÁM.   TÍM CHCI DÁT NA JEVO ŽE ANI   TY PŘIHLOUPLÉ REKLAMY NA TV   NOVA NEVIDÍM.
    P. K.
paja.krystof
Hodnocení:
Přidáno: 24.3.2013
:)
Sem tam kouknu a ta Ewa to tam   ozivila :) Ta holka je dobra   ..... a to jak je dali do te   luxusni vili ... bomba

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih24579minih24579Romeo a Julie na konci listopadu (1971) [TV film] 
Romeo a Julie na konci listopadu n
minih5557minih5557Čert a Káča (1955) 
Čert a Káča n
minih5058minih5058Cesta kolem světa za 80 dní (1956) 
Around the World in 80 Days n
minih159651minih159651Svět ve tvém okně (2017) 
The World in Your Window n
minih53881minih53881La grosse caisse (1965) 
La grosse caisse n
minih25877minih25877Magická posedlost (1998) 
Practical Magic n
minih122340minih122340Sweet Young Girls (1980) 
Sweet Young Girls n
minih157766minih157766Duch Sodomy (1988) 
Il Fantasma di Sodoma n
minih148863minih148863Zkažená holka (2014) 
Hot Nasty Teen n
minih27119minih27119Jediná správná věc (1998) 
One True Thing n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Talentmania (2010) [TV pořad]

 Talentmania (2010) [TV pořad]
Talentmania n
 
Žánr: soutěžní
Země: Česká republika / Slovenská republika


(spin-off)

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:15 - 17:40

15 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Velké stroje zblízka

17:20 - 18:10

10 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

NOVA - Na lovu (2021) [TV pořad]

17:30 - 18:30

0 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce

Prima - Inkognito (2021) [TV pořad]

16:40 - 17:55

50 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697849
Fotografií: 763986
Plakátů: 376598
Obsahů a biografií: 178286

Poslední komentáře

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani