reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Červi

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.7% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.7.2009
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.4.2010
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.3.2012
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.9.2009
marci22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.8.2016
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.2.2010
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.8.2013
MILAN19611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.4.2012
mrakoslap
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.2.2016
MILAN1961
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.2.2012
roup
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.10.2008
hrobka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.2.2010
Claymored
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
Porucik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.8.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih6943minih6943Ducháček to zařídí (1938) 
Ducháček to zařídí n
minih53290minih53290Červená a bílá (2009) 
Wojna polsko-ruska n
minih50429minih50429Sandokanův návrat (1996) [TV seriál] 
Il Ritorno di Sandokan n
minih47270minih47270Černý šíp (2006) 
La Freccia nera n
minih5800minih5800Daleká cesta (1948) 
Daleká cesta n
minih39584minih39584Star Trek (1966) [TV seriál] 
Star Trek n
minih9241minih9241Jack Rozparovač (1988) [TV film] 
Jack the Ripper n
minih30539minih30539Rocco a jeho bratři (1960) 
Rocco e i suoi fratelli / Rocco et ses héres n
minih39195minih39195Andělé v Americe (2003) [TV minisérie] 
Angels in America n
minih45912minih45912Smrtící zbraň (2008) 
Pistol Whipped n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.7 %
6   - M.A.G.
8   - Prasoid
6   - Kuvik
5   - RM
5   - R.RICKIE
7   - marci22
7   - oulisna
4   - ASPHALT
8   - MILAN19611
6   - mrakoslap
8   - MILAN1961
5   - roup
8   - hrobka
7   - Claymored
7   - Porucik

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:30 - 18:00

24 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Kouzlo Afriky: Od oceánu k moř...

17:35 - 17:55

19 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

29 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:50 - 18:55

4 minut již uběhlo
61 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146288
Osobností: 621359
Fotografií: 550602
Plakátů: 262215
Obsahů a biografií: 134136

Poslední komentáře

Sully: Zázrak na řece Hudson (20...

Sully: Zázrak na řece Hudson
Neurazí, nenadchne. Tom Hanks   podal standardně kvalitní,   leč průměrný herecký   výkon, těžící   převážně ze svého   sympatického charisma. více >

Autor: kockak1 | Hodnocení: 6 / 10

Nude Nuns with Big Guns (2010)

Nude Nuns with Big Guns
Film, který všemi svými   znaky patří někam mezi   béčko a céčko, je   překvapivě dost zábavný. A   zábava je především to, co   od podobných více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Všemocný (2011)

Všemocný
Svižné a tudíž i   relativně povrchní. Jakoby   tempo ubíralo na prostoru pro   rozvoj psychologie postav,   které žel ustupují do   pozadí. více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Ona (2013) [2k digital]

Ona
Romantických snímků na   bázi umění je jako   šafránu a tak tento vskutku   působí jako zjevení.   Dějovým projevem je citový   vztah osamělého více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Bunkr smrti (2008)

Bunkr smrti
Hororový příběh bez   potoků krve a usekaných   částí těl, zato s   budovanou temnou atmosférou,   které je tu dosytosti.   Nechybí napětí, i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.412/0.368