reklama
 
ohodnotit

Červený kamínek [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1997
Délka:
49 minut
„Pohádka o zrádné touze po bohatství a pokladu, který se skrývá v těch nejbližších.“

Celkové hodnocení filmu Červený kamínek

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
SvoKar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.7.2012
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.7.2012
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.4.2009
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.4.2009
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.1.2010
New
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.7.2012
rimeon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.4.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.3.2010
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.4.2013
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.8.2015
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.7.2012
katka35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.7.2014
sebsen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.1.2013
Rakr32
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.3.2011
Mahtiel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.1.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih68319minih68319Zachraňte mého syna (2010) 
The Way Home n
minih4015minih4015Bílá smršť (1995) 
White Squall n
minih37193minih37193Osud světa (2002) 
Ritaanaa n
minih44125minih44125Boj (2007) 
War n
minih70813minih70813Bouře meteorů (2010) [TV film] 
Meteor Storm n
minih8172minih8172Helimadoe (1993) 
n
minih39638minih39638Superman se vrací (2006) 
Superman Returns n
minih41179minih41179Chvíle pro píseň trubky (1979) [TV hra] 
n
minih40674minih40674Základ rodiny (2005) 
The Family Stone n
minih24402minih24402Život je pes (1933) 
Život je pes n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72 % (15)
4   - SvoKar
7   - green-tea
7   - georginaa
6   - Serpentina
8   - REKBRIT
7   - New
10 - rimeon
5   - MaKy92z
5   - ASPHALT
10 - Gremmie
8   - Pauleto
8   - katka35
8   - sebsen
10 - Rakr32
5   - Mahtiel
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152455
Osobností: 636666
Fotografií: 579172
Plakátů: 275835
Obsahů a biografií: 139915

Poslední komentáře

Taxi, taxi (2000)

Taxi, taxi
Policejní inspektor Émilien   a taxikář Daniel jsou zpět.   Tentokrát mají co do   činění s japonskou Yakuzou.   Starý dobrý francouzský   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Vím, že jsi vrah (1971)

Vím, že jsi vrah
Už od počátku víme, že   vraždí Jiří Adamec   (Pavel), ale nevíme, že v   pozadí je ještě někdo   jiný. To finální rozuzlení   nemá chybu! Že více >

Autor: topipig | Hodnocení: 10 / 10

2:22 (2017)

PROCESOR!

2:22
Tak ten lepší průměr je   hodně s odřenejma ušima.   Tak začátek byl celkem   dobrej. Akorát moje   maličkost nechápe proč tam   dávají zmatený více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Vezmeš si mě, kámo? (2017)

NEee

Vezmeš si mě, kámo?
Neee, je tu paradoie filmu   Kdyz si Chuck bral Larryho,   ktera je top. Ale tohle je   vazne pruser, vubec zadna   sranda

Autor: Pswat | Hodnocení: 3 / 10

Gripsholm (2000)

7*

Gripsholm
Nedávno jsem viděl seriál   Babylon Berlín a tenhle   kousek mi ho připomněl.   Dobou i zpracováním.  
Trochu mě mrzelo, že se   člověk více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.134/0.093