reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 1.3.2017 a svátek má Bedřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Červený kamínek [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1997
Délka:
49 minut
„Pohádka o zrádné touze po bohatství a pokladu, který se skrývá v těch nejbližších.“

Celkové hodnocení filmu Červený kamínek

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
SvoKar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.7.2012
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.7.2012
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.4.2009
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.4.2009
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.1.2010
New
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.7.2012
rimeon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.4.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.3.2010
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.4.2013
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.8.2015
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.7.2012
katka35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.7.2014
sebsen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.1.2013
Rakr32
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.3.2011
Mahtiel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.1.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih49224minih49224Prokletý ostrov (2010) 
Shutter Island n
minih54691minih54691Vinyan (2008) 
Vinyan n
minih55833minih55833Starověký Řím: Vzestup a pád Impéria (2006) [TV seriál] 
The Ancient Rome: Rise and Fall of an Empire n
minih9214minih9214Já už budu hodný, dědečku! (1978) 
Já už budu hodný, dědečku! n
minih36281minih36281Loupežnická pohádka (1980) [TV inscenace] 
Loupežnická pohádka n
minih42922minih42922Řím (2005) [TV seriál] 
Rome n
minih48576minih48576O kominickém učni a dceři cukráře (2007) [TV film] 
O kominickém učni a dceři cukráře n
minih44153minih4415310 000 př.n.l. (2008) 
10,000 B.C. n
minih31808minih31808Údolí stínů (2002) 
We Were Soldiers n
minih28226minih28226Vyhnání z ráje (2001) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72 %
4   - SvoKar
7   - green-tea
7   - georginaa
6   - Serpentina
8   - REKBRIT
7   - New
10 - rimeon
5   - MaKy92z
5   - ASPHALT
10 - Gremmie
8   - Pauleto
8   - katka35
8   - sebsen
10 - Rakr32
5   - Mahtiel

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

34 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Modrá krev: Lobkowiczové

18:55 - 19:50

39 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

4 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Prima - Krimi zprávy (2011) [TV pořad]

19:25 - 19:40

9 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141727
Osobností: 607013
Fotografií: 527206
Plakátů: 254131
Obsahů a biografií: 130415

Poslední komentáře

S láskou, Rosie (2014)

S láskou, Rosie
V rámci žánru hodnotím   jako povedený kousek.   Samozřejmě, že je spousta   situací, které jsou   přitažené za vlasy a   všechno do sebe až více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Barbar Conan (2011)

Barbar Conan
U tohohle filmu jsem si rikal   co to k... je. Uplne jsem se   odpoutal od Svary i Erla ale   tady je to barevnejsi zivejsi   a bohuzel nudnejsi... více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 2 / 10

Pod toskánským sluncem (2003)

Pod toskánským sluncem
Film mne velice zaujal a od   určité doby sleduji filmy   tohoto žánru
tj.   romantické velice   rád.Objevují se tam   nádherné záběry   přírody
a života v   Toskánsku.

Autor: antoninek | Hodnocení: 8 / 10

Labyrint (2012) [2k digital]

Labyrint
Kecy, kecy, kecy. A nikam   nevedou. K ničemu   nesměřují. Nemají ani   cíl, ani myšlenku. Lucka   bloncá od ničeho k ničemu a   furt se nic více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Barbar Conan (1982)

Barbar Conan
Podle me by tenhle film mel   videt kazdy maly kluk.   Arnolduv Conan je nejvic.   Proste je to pribeh o pomste   lasce az za hrob   více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.713/0.691