Únorové novinky
ohodnotit

Červená řeka [TV film]

Red River

Žánr:
Rok:
1988
Délka:
96 minut
„Remake dobrodružného příběhu o mužích, kteří ženou stádo dobytka po Chisholmské stezce...“

Celkové hodnocení filmu Červená řeka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.1% (13 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.8.2010
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.8.2011
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.4.2014
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.4.2022
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.4.2010
Scifista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.12.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.12.2010
POČÍTAČ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.6.2015
kapelnik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.11.2015
Miloš11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.8.2014
beretap
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.9.2010
KURUAZIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.3.2009
kvaca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.3.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih163539minih163539Mirai, dívka z budoucnosti (2018) 
Mirai no Mirai n
minih19854minih19854Stůj, nebo maminka vystřelí! (1992) 
Stop! Or My Mom Will Shoot n
minih88788minih88788První vítězství (2007) [TV film] 
You've Got a Friend n
minih24921minih24921...a Bůh stvořil ženu (1956) 
Et Dieu... créa la femme n
minih11557minih11557Osamělá hvězda (1995) 
Lone Star n
minih176275minih176275Gump - pes, který naučil lidi žít (2020) 
Gump - pes, který naučil lidi žít n
minih183436minih183436Královské zásnuby (2018) [TV film] 
Royal Matchmaker n
minih120359minih120359Mapy ke hvězdám (2014) 
Maps to the Stars n
minih60718minih60718Cesta úspěchu (2003) [TV film] 
Martha, Inc.: The Story of Martha Stewart n
minih50407minih50407Nekonečná láska (1981) 
Endless Love n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Kde domov můj? (2016) [TV pořa...

18:25 - 18:55

18 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Mořští predátoři aneb Život na...

18:25 - 19:10

18 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:30 - 19:30

13 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:55 - 18:52

48 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 189917
Osobností: 696834
Fotografií: 761878
Plakátů: 374901
Obsahů a biografií: 177457

Poslední komentáře

Amish Grace (2010) [TV film]

Amish Grace
Podle mého názoru velmi   dobrý televizní film   natočený podle skutečných   událostí, který je hlavně   o vyrovnávání se ztrátou,   smutkem a více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Rites Of Passage (2012)

Rites Of Passage
Možná, že jsem v tomhle   žánrovém koktejlu něco   špatně pochopil, nebo   nepochopil vůbec, ale   přišlo mi to jako hodně   divný film a měl více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Vůně cibule (1975)

Vůně cibule
Fajn komedie na odreagování,   bavila mne kdysi a baví i   teď. Samozřejmě s   původním dabingem. Cibulář   je skvělý a mám ho pořád   ráda.

Autor: Alix | Hodnocení: 8 / 10

Keoma (1976)

Keoma
Podle mne je to naprostá   slátanina, kde jsem marně   hledala nějakou logiku. Konec   byl sice předvídatelný, ale   opět, aspoň pro mne, úplně více >

Autor: Alix | Hodnocení: 3 / 10

Eternals (2021)

Horší film Marvel ještě neměl

Eternals
Nudný film u kterého se děj   se rozjede až na konci.   Celkově mi to přijde jako   drama-romantická reakce na   "SHAZAM!". Na to že mají   mít více >

Autor: Orin002 | Hodnocení: 5 / 10