ohodnotit

Červená kalina

Kalina krasnaja

Další název:
Калина красная; The Red Snowball Tree
Žánr:
Země:
Rok:
1973
Délka:
108 minut

Celkové hodnocení filmu Červená kalina

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.4% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
9.8.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.3.2010
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.5.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.9.2006
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.4.2009
mia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.12.2008
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.4.2010
lucymat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.12.2013
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.9.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44300minih44300Cena lásky (1995) 
The Price of Love n
minih27804minih27804Talentovaný pan Ripley (1999) 
The Talented Mr. Ripley n
minih32827minih32827Konec podle Hollywoodu (2002) 
Hollywood Ending n
minih113564minih113564Otec nebo syn? (2000) 
Closing the Deal n
minih92269minih92269Můj budoucí přítel (2011) [TV film] 
My Future Boyfriend n
minih7733minih7733Francouzská spojka 2: Dopadení (1975) 
French Connection II n
minih62056minih62056Děvče se zavazadlem (1961) 
La ragazza con la valigia n
minih49712minih49712V plamenech (2008) 
Incendiary n
minih49431minih49431Pravidlo č. 1 (2008) 
Dai yat gaai n
minih26375minih26375Listopad (1935) 
Listopad n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.4 % (9)
2   - curil
7   - jarda53
5   - Erkul
7   - clara.bow
8   - pataamat
8   - mia
6   - Kuvik
7   - lucymat
8   - Milicent
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 155232
Osobností: 641884
Fotografií: 593425
Plakátů: 282003
Obsahů a biografií: 142247

Poslední komentáře

Noc oranžových ohňů (1974)

Noc oranžových ohňů
V době vzniku, se na to snad   dalo koukat, strachovali se o   pána neomylného, o jeho   život, dnes je celý   příběh k smíchu a proto i   co odnesl čas?

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Špión, který mi dal kopačky (201...

Propadák

Špión, který mi dal kopačky
Jediné co bych tomuhle filmu   mohl aspoň trochu pochválit   jsou akční scény, které   filmu ale nedávají až tak   velký smysl. Mila Kunis se k více >

Autor: sokeres777 | Hodnocení: 2 / 10

Nespoutaný Django (2012)

Zkrátka Tarantinovka

Nespoutaný Django
Skvěle podaný western v   jedinečném stylu Quentina   Tarantina s perfektním   příběhem, úžasnými   akčními scénami a výborně   odvedenými hereckými   výkony. Jeden z mých top   filmů.

Autor: sokeres777 | Hodnocení: 10 / 10

Grimsby (2015)

Odpad

Grimsby
Pro mě je tohle naprostý   odpad. Mám Cohena rád, je   neskutečný komediant, ale   tohle překročilo meze.   Úchylárny snesu, ale koukat   jak více >

Autor: sokeres777 | Hodnocení: 1 / 10

Rocky 3 (1982)

Můj nejoblíbenější díl

Rocky 3
Mě osobně se trojka líbila   nejvíc z celé ságy.   Nepřichází s ničím   novým, ale to nic nemění na   tom že to je zkrátka klasika   a pořád je více >

Autor: sokeres777 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.473/0.406