reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.2.2017 a svátek má Lenka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Červená kalina

Kalina krasnaja

Další název:
Калина красная; The Red Snowball Tree
Žánr:
Země:
Rok:
1973
Délka:
108 minut

Celkové hodnocení filmu Červená kalina

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.4% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.5.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
9.8.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.3.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.9.2006
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.4.2009
mia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.12.2008
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.4.2010
lucymat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.12.2013
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.9.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih140545minih140545Sněhová královna (2014) [TV film] 
Die Schneekönigin n
minih4330minih4330Blokáda - II (1978) 
Blokada - (Leningradskij metronom, Operacija "Iskra") n
minih4873minih4873Bylo nás deset (1963) 
n
minih40714minih40714Poslední leč Alfonse Karáska (1987) [TV film] 
Poslední leč Alfonse Karáska n
minih67483minih67483O čarovné Laskonce (1989) [TV seriál] 
O čarovné Laskonce n
minih39386minih39386Sin City - Město hříchu (2005) 
Sin City n
minih44593minih44593Jdi za svou hvězdou (2001) [TV film] 
Follow the Stars Home n
minih48278minih48278Černá brigáda (1970) [TV film] 
Carter's Army n
minih28334minih28334Traffic - Nadvláda gangů (2000) 
Traffic n
minih38518minih38518Jári (2003) [TV film] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.4 %
5   - Erkul
2   - curil
7   - jarda53
7   - clara.bow
8   - pataamat
8   - mia
6   - Kuvik
7   - lucymat
8   - Milicent

TV Program

ČT1 - Kojak (1973) [TV seriál]

15:55 - 16:45

3 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

ČT2 - Poslední tajemství třetí říše ...

15:05 - 16:00

53 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:55 - 16:57

3 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

Prima - Castle na zabití (2009) [TV se...

15:35 - 16:25

23 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141401
Osobností: 605788
Fotografií: 526198
Plakátů: 253744
Obsahů a biografií: 130194

Poslední komentáře

Nepřítomnost (2011)

Odpad

Nepřítomnost
K tomuto pseudofilmu jen velmi   stručný komentář : i   průjem může být   amatérský a   nízkorozpočtový. Total hnus   a naprostá ztáta času

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

The Invitation (2015)

Pozvání k zívání

The Invitation
Pokud se chcete téměř 90   minut rýpat nožíkem ve   stole nebo si čistit nehty(je   možno i obráceně) potom   snímek vřele doporučuji.   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

Kosmo (2016) [TV minisérie]

Kosmo
Nemůžu jinak. I přes to,   že podle mě seriál ztratil   po prvních dvou dílech dech,   aby se na konci zase trochu   nadechl, je to asi   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 10 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík
Výborné. Asi to není styl   homoru pro každého a občas   jde některý díl až za   hranu (celkově je kvalita   dílů dost různá), ale v   celkovém více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Hodiny zoufalství (1955)

Hodiny zoufalství
Poměrně slušný příběh i   herecké výkony - na tu dobu.   Ženy jsou jako vždy mírně   teatrální, dítě je na   facana, ale nakonec všechno   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.478/0.458