reklama
 
ohodnotit

Černá smrt [TV film]

Quiet Killer

Další název:
Black Death
Žánr:
Rok:
1992
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Černá smrt

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55.6% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
27.8.2013
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
7.4.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.3.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.6.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.5.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.8.2008
sofry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.8.2009
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.8.2008
macavelli
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.8.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5374minih5374Cyklista (1987) 
Docharkheh savar n
minih52905minih52905Člověk je tvor společenský (1961) 
Člověk je tvor společenský n
minih53707minih53707Harry Potter a Relikvie Smrti – část 1 (2010) 
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I n
minih59675minih59675Boží vůle (2006) 
Om Gud vill n
minih2330minih2330100 dní v Palermu (1984) 
Cento giorni a Palermo n
minih146843minih146843Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (2013) [TV seriál] 
Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou n
minih5682minih5682Čtrnáctý u stolu (1943) 
Čtrnáctý u stolu n
minih111406minih111406Hexenšus (2013) [TV film] 
Hexenšus n
minih6468minih6468Dlouhá noc (1947) 
The Long Night n
minih26759minih26759Hříšní lidé města pražského (1968) [TV seriál] 
Hříšní lidé města pražského n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55.6 %
2   - Pitryx
1   - pataamat
7   - Kuvik
6   - Kycky
8   - oulisna
7   - rosta12
6   - sofry
7   - Kloby
6   - macavelli
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 148417
Osobností: 627764
Fotografií: 566028
Plakátů: 268402
Obsahů a biografií: 136234

Poslední komentáře

Stopař (2001)

Stopař
Umělecký, nezávislý film,   který přes zajímavé lokace   a slušné nasnímání   nebaví. Otravná hudba a   debilní písničky mě   doslova sraly! více >

Autor: FLA | Hodnocení: 2 / 10

Kartel smrti (2016)

Kartel smrti
Stačí mi úvodní titulky,   kde se dočtu, že hlavní   záporák je   kolumbijsko-ruského původu a   mám dost. Už vím, že se   budu bavit nechtěným více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Osvícení (1979)

Průměrné

Osvícení
Na rok vzniku budiž. Ale   celkově, především pak v   porovnání s knihou, dost   pokulhává a ztrácí se.   Nicolson v roli dobrý, ale   jak již více >

Autor: Lasy | Hodnocení: 6 / 10

Matka! (2017)

Odpad

Matka!
Nikdy jsem zadny film   neokomentovala. Nikdy mi   neprisel zadny film tak   strasny ze bych ho musela   oznacit jako totalni brak.   Nikdy...az do shlednuti filmu   Matka. Naprosta ztrata casu.

Autor: petunie90

Focus (2015)

Focus
Film o světě kapsářů a   podvodníků. K tomuhle   tématu bych možná čekala   trošku více napětí, občas   se o to sice pokusili, ale   vůbec se více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.183/0.139