reklama
 
ohodnotit

Černá neděle

Black Sunday

Rok:
1977
Délka:
143 minut
„Boj s nebezpečnými teroristy vrcholí na fotbalovém stadionu.“

Celkové hodnocení filmu Černá neděle

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.8.2009
FLA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.8.2016
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.3.2010
FrankieOndatra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.12.2011
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.1.2015
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.8.2016
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.5.2010
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
26.5.2009
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.3.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih101266minih101266Ján Literát (1985) [TV inscenace] 
Ján Literát n
minih95682minih95682O líné Nitce a prstýnku s rubínem (1984) [TV inscenace] 
O líné Nitce a prstýnku s rubínem n
minih37477minih37477Starosti starosty (2004) 
Welcome to Mooseport n
minih35385minih35385Hledá se Nemo (2003) 
Finding Nemo n
minih4371minih4371Blues v dešti (1982) 
n
minih5830minih5830Dáma jménem Laura (1987) 
n
minih49201minih49201Cecilie (2007) 
Cecilie n
minih44718minih44718Poslední dny Pompejí (1959) 
Gli Ultimi giorni di Pompei n
minih131064minih131064Přečin (2015) 
Verfehlung n
minih54621minih54621New Yorku, miluji Tě! (2008) 
New York, I Love You n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64 %
8   - curil
4   - FLA
8   - Kuvik
7   - FrankieOnd
5   - Petak69
9   - MysteryIll
8   - Johnny1
2   - deatdavid
6   - blackpoint
7   - Tominko

TV Program

ČT1 - Zlatá mládež 2

03:25 - 04:05

33 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

ČT2 - Smíření nad Odrou

03:45 - 04:10

13 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Atentát (2015) [TV seriál]

03:20 - 04:30

38 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

01:55 - 04:05

123 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150233
Osobností: 632987
Fotografií: 573553
Plakátů: 272349
Obsahů a biografií: 138099

Poslední komentáře

OUTsideři (2014)

Skvělý film

OUTsideři
I když je film na okraji   diváckého zájmu pro svůj   komplikovaný námět,   rozhodně stojí za   shlédnutí pro svůj   odlehčený komediální více >

Autor: Didinka | Hodnocení: 9 / 10

44 minut: Přestřelka v severním ...

PROCESOR!

44 minut: Přestřelka v severním Hollywoodu
Že policajti v Hollywoodu   dávají jenom pokuty za   špatný parkování, měl   zřejmě ukázat, tento   „polo dokument“. Film prý   vychází ze více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 1 / 10

Temný příliv (2012)

Temný příliv
Halle Berry je fakt expertka   na "kvalitní" filmy. Zlatou   malinu obdržela právem. Hned   v prvním záběru je naprosto   jasné, co se stane a co více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Večírek pro liché (1980) [TV ins...

Večírek pro liché
Ne zrovna zajímavá   hříčka, ale furt lepší   než drátem do oka. Pobaví   se jak kdo. U mne to bylo tak   napůl.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Když má svátek Dominika (1967)

Když má svátek Dominika
Když jsou tam dospělí, tak   je to legrace, ale jinak je to   děs běs. Ovšem, s pěknou   písničkou. Jednou. Dvacet   hlavně panu Menšíkovi, ale   i dalším dospělým.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.272/0.231