';
ohodnotit

Černá neděle

Black Sunday

Rok:
1977
Délka:
143 minut
„Boj s nebezpečnými teroristy vrcholí na fotbalovém stadionu.“

Celkové hodnocení filmu Černá neděle

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.5% (11 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.8.2009
FLA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.8.2016
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.3.2010
FrankieOndatra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.12.2011
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.1.2015
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.8.2016
tylda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.3.2019
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.5.2010
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
26.5.2009
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.3.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih45872minih45872Oči bez tváře (1960) 
Les yeux sans visage n
minih46980minih46980Jamie Oliver: Roztančená kuchyně (2002) [TV pořad] 
Oliver's Twist n
minih55950minih55950Holky se chtějí bavit taky (1985) 
Girls Just Want to Have Fun n
minih15707minih15707Pěsti ve tmě (1986) 
Pěsti ve tmě n
minih10280minih10280Třetí klíč (1983) 
Treći ključ n
minih44008minih44008Lovci pokladů (1999) [TV seriál] 
Relic Hunter n
minih43223minih43223Lední medvídek 2: Tajemný ostrov (2005) 
Der kleine Eisbär 2 - Die geheimnisvolle Insel n
minih49201minih49201Cecilie (2007) 
Cecilie n
minih160362minih160362Peppermint: Anděl pomsty (2018) 
Peppermint n
minih18115minih18115Ruce nad městem (1962) 
Le mani sulla citá n


Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.5 % (11)
8   - curil
4   - FLA
8   - Kuvik
7   - FrankieOnd
5   - Petak69
9   - MysteryIll
8   - tylda
8   - Johnny1
2   - deatdavid
6   - blackpoint
7   - Tominko
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 183576
Osobností: 687998
Fotografií: 735600
Plakátů: 354448
Obsahů a biografií: 168980

Poslední komentáře

Není čas zemřít (2021)

Není čas zemřít
V pořadí dvacátápátá a s   Dnielem Craigem pátá a   poslední bondovka. Hlavní   melodii nazpívala Billie   Eilish, kterou moc rád nemám   (můj více >

Autor: charlie1612 | Hodnocení: 8 / 10

Šéfové na zabití 2 (2014)

Šéfové na zabití 2
Byť se snímek ´Šéfové na   zabití´ (2011) jevil ve   svých taškařických   zábavný, pokračování se   nikdo zrovna nedožadoval. I   stalo se a více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Hněv Boží (2022)

PROCESOR!

Hněv Boží
Nemůžu jinak než plnou   palbu, snad je to i tím, že   téma je mi blízké.   Koketoval jsem se psaním a o   tajemným a všemocným   spisovateli, více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 10 / 10

Zloději času (1981)

Zloději času
Zase ta britská skříň. Je   to jak v televizní sérii   „Letopisy Narnie“ (1990),   jen obráceně. Tady ze   skříně vyskočí trpaslíci   a více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Invaze lupičů těl (1955)

Invaze lupičů těl
Původní verze Lupičů má   pořád silnou působivost a   to i přesto, že je už přes   šedesát let stará.   Kaufmanův remake z roku 1978   je však více >

Autor: topipig | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení