reklama
 
ohodnotit

Die schwarze Kobra

Další název:
The Black Cobra
Žánr:
Země:
Rok:
1963
Délka:
96 minut, 2630 metrů

Celkové hodnocení filmu Die schwarze Kobra

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.9.2008
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
21.12.2008
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.11.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
MIGELO26
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
Karolin.Sany
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih78705minih78705Temné síly (1980) 
Harlequin n
minih47165minih47165Earth (2007) 
Earth n
minih30613minih30613Pouští a pralesem (1973) 
W pustyni i w puszczy n
minih2323minih2323Jednotka 08/15: Před bojem (1954) 
08/15 n
minih23032minih23032Vycházející slunce (1993) 
Rising Sun n
minih43627minih43627Hvězdný prach (2007) 
Stardust n
minih40952minih40952O Emínce a Havlíčkovi (1974) [TV inscenace] 
O Emínce a Havlíčkovi n
minih41759minih41759Super náhradník (2005) 
She's the Man n
minih9204minih9204Kateřina Veliká (1963) 
Caterina di Russia n
minih21592minih21592Účtování v Gun Hill (1971) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.6 %
10 - michaela11
3   - 10kacka10
9   - opl
3   - Collie
7   - MIGELO26
7   - Status
9   - Karolin.Sa
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144371
Osobností: 615252
Fotografií: 539420
Plakátů: 258154
Obsahů a biografií: 132190

Poslední komentáře

Munki and Trunk (2016) [TV seriá...

Munki and Trunk
Nejnovsi 3D animovany serial   od jihoafrickych animatoru.  

Munki a Trunk jsou stromy   bez rozhovorů, rozbíjející   se skály, stříkající více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 9 / 10

Mizerové II (2002)

Mizerové II
Mě se prostě dvojka líbí   víc. Ani mi nevadí, že je   poměrně dost dlouhá na   akční film, ale pěně to   šlape. Mike a Marcus jsou   pořád více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 10 / 10

Mizerové (1995)

Mizerové
Po letech jsem si to zase   pustil a furt se mi to líbí.   Navíc mám rád Miamskou   scenérii ve filmech a   seriálech. Ale to už jsem tu   více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Poslední samuraj (2003)

Hledání cesty ....

Poslední samuraj
Každá doba hledala tu   esenci, o které si myslela,   že je tou   nejadekvátnější,   nejoduševnělejší a také   hledáním v sobě hodnoty,   více >

Autor: kopydlnomax | Hodnocení: 10 / 10

Monstrum (2017) [TV film]

Monstrum
Film spíš z kategorie   potřebných než úplně   zdařilých. Vizuální   stránka se snaží, ale je   vidět, že scénář nepsal   mistr pera - příběh více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.236/0.192